COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Saturday, June 19, 2010

Contest By MySelf!


Alamakkk!!!! baru teringat yg aku belum joint contest nie! Akibat terlalu bzzz bangat lately nie.... langsung kelupaan dah nak joint contest nie.... Due date tinggal beberapa minit jerk lagi... tapi since katanyer due date till 18th June 2010.. so I guess.. masih valid till 11:59PM today lah kann! hehehe... kalau di terima penyertaan.. alhamdulillah.... :)



Actually aku nampak contest nie kat blog
Mekchu coz dia joint contest nie... pastu aku comment... then dapat lak invitation dari sis organizer contest nie... so memandangkan contest nie agak menarik minat aku... so aku pun nak joint lah!





DUE DATE : 18 JUNE 2010 (HER BUFDAY)



HADIAH: FROM ANN D COLLECTION



SYARAT-SYARAT :

1) Kena jadi FOLLOWER soclose2213 ~ DONE!

2) TEPEK BANNER kat atas tu kat sidebar korang beserta LINK contest ni
sampai DUE DATE 18 JUNE 2010 ~ DONE!

3) Buat satu ENTRY KHAS UNTUK CONTEST INI DALAM BLOG KORANG YE,
beserta dengan GAMBAR dan BACKLINK ke belog haku ni..(faham kaaaa) ~ DONE!

4) GAMBAR MESTILA DI AMBIL SENDIRI DI HADAPAN CERMIN, banyak mana pun tak KISAH ye (mirror mirror on the wall, who's the most beautiful ...(ALA-ala cite SNOW WHITE..hahaha) ~ DONE! JENUHHH WOOO AMIK GAMBAR KAT BAWAH NIEE... SAMPAI LENGGUH2 TANGAN! AHAKKSS!!

5) Gambar TIDAK boleh CAP AYAM, NAK ORIGINAL, kalau nak TOUCH UP dibolehkan ~ SUMPAH ORIGINAL! hehehhehee.....

6) Gambar adalah pemilik belog sahaja ~ SESUNGGUHNYER SAYA ADELAH ORG DI DALAM GAMBAR ITU.... :D

7) Sila tinggalkan URL link anda kat bahagian komen entry ni ~ DONE!


DSC_0076 copy
Inilah gambar mirror mirror on da wall aku! jenuuhhhh siottt aku nak snap gamboo nie... dah lah DSLR tu beratt gedabakkk... pastu siap posing sambil angkat kaki lagi tu! hehehe.... aku snap gambo nie waktu kat Grand Bluewave hotel kat JB hari tu... dah kebetulan ade mirror on da wall yg tinggi camgini... so memang sesuaii sangat lah tuk captured gambo sendiri.. lagipun aku memang tak berapa nak ade collection gambar2 bersorangan camgini...


Since gambar kat atas tu aku guna flickr.... so tak leh nak wat backlink kat blog sis soclose... so aku tempek lagi sekali yerr gambar kat atas nie which is beserta backlink ke blog beliau...



Thanks to sis soclose coz sudi invite my to joint your contest! harap2 penyertaan saya nie diterima walaupun masuk di saat2 akhir! hehehe.. anyway... HAPPY BIRTHDAY TO YOU SIS! ;)

26 comments:

fiq said...

best nyer ada DSLR sndiri.. huhu... gud luck for the contest =)

Siti Shuhadah Zainol said...

suka pic tu...gud luck yer kak...

mizzura said...

terbaik lah gmbar ni.. :-)

nairaariaa said...

akak mmg pandai posing la...huu...nice pic...i rase akak da pluang...huuu...gdluck

A D I A said...

wahhh suka pic ni, style la u dgn dslr ata kepala, kaki camtu :) good luck ye :)

soclose2213 said...

salam neena,

wah vogue la gambar ni..

tq sebab susah payah nak amik gambar tu..hihihi

syarat seme ok

gd luck dear..

Iena said...

ni ler kelemahan cek... x reti tol nk amik pikces sendiri dpn cermin... mesti bergegar cam sakit Parkinson...
nway, gud luck dear...

NeenaAnuar said...

fiq:
hehehe... tompang pinjam DSLR en. teman jerr... btw, thanks! ;)

NeenaAnuar said...

Shu:
TQ darling! ;)

NeenaAnuar said...

mizzura:
TQ deary! :)

NeenaAnuar said...

nairaariaa:
hehehe... saja suke2 cuba jerk dik.. kalau ade rezeki nak menang kain.. leh wat baju raya! ahakss! :D

NeenaAnuar said...

Adia:
hehehe.. letak DSRL atas kepala tu sebab berat sangatt.. kalu pegang sebelah tangan camgitu jerk.. confirm cam parkingson! ahakss! btw, thanks babe! ;)

NeenaAnuar said...

soclose2213:
salam sis!

thanks for visiting my blog! mesti pening sis nak pilih sapa pemenang kann.. ramai gak yg jointt contest u! hehehe.. :D

NeenaAnuar said...

Iena:
aku pun tak reti... pasai tu aku dok try punyer try... and inilah hasilnyer! hahahah.. thanks babe! ;D

kak ina mail said...

semoga berjaya.posing dah cantik.tunggu tuah menyebelahi kajol.muahhh muahhh

Lady of Leisure said...

cantik pic ni all the ebst neena..
:)

LiAnA said...

cantikkk... u look hot!!! good luck dear!!

Nur Irfan Juezrie said...

gud luck.. pic tu mmg meletopss la akak..

POSH76 said...

beb nice la picture tu mmg bukan senang nak amik gambo sendiri kat cermin...good luck

since u have a beautiful I...u try ur luck utk contest ni yer...i tak lepas mata kecik huhu

http://fatencumyl.blogspot.com/2010/06/contest-mata-menawan.html

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck dear....posing harus mantop...suka sangattttttttt.....

NeenaAnuar said...

kak ina:
hehehe... thanks kak! :D

NeenaAnuar said...

Lady:
thanks dear! ;)

NeenaAnuar said...

LiAnA:
hehehe.. thanks sis! :D

NeenaAnuar said...

Jue:
malatooppss tapi belum tentu ade chan nak menang tau! hehehe.. thanks by the way! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
thanks dear!

hohoho.. mata I menawan kah?? errrmmm.. rasanyer takk kott!! but anyway.. .thanks for letting me know yeah! kalau ade gambar yg sesuai nanti I joint yerr.. ;D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
TQ sis! muaahhhss! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails