COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, June 25, 2010

WaH!! Terasa Cam Kat Luar Negara Lah! :p


Kalau dalam Malaysia... Terengganu jerk lah satu2 nyer kawasan perairan pantai dia yg membuatkan aku terasa cam bukan berada di negara sendiri! Aku belum penah menjejakkan kaki ke Sabah... aku rasa mungkin Sabah pun merupakan salah satu kawasan percutian tepi pantai yg hebat... lebih kurang cam Ganu jugak lah! insyallah dlm perancangan cam dah ade ura2 nak ke sana.. biler tu tak pasti lagi... hihihihi.... (banyak sangat perancangan nie.. nak ke Penang lah... Sabah lah! insyallahh.. kalau ade rezeki sampai lah aku ke sana nanti! ;D)


Actually sebelum aku turun mandi manda bersama anak2 buah aku tadi tuu.... aku bercanddaaa di tepian pantaii dulu... lepak2 sambil menikmati keindahan laut china selatan yg terbentang luas depan bijik mata aku... dan jugak disulami dengan anginn bayu laut yg begitu kencang sekali! fuhhh!! sungguh nikmat!!!


DSC_1544 copy
Ini merupakan pandangan dari sisi hadapan aku sewaktu bercandaa....


DSC_1549 copy
kalau aku zOOm inn melalui cameraa leh nampak ngan jelas sikit pulau kapas nie! hihihi...


DSC_1546 copy
nie pandangan dari sisi kanan akuu.... sungguh scenic ngan pepohonan nyiur! *belah kiri permandangan lupa pulak nak snap! hahahaa*


DSC_1570 copy
siap bersilang panggong aku disitu! :p


DSC_1562 copy
Time nie masih menikmati keindahan pantaii...


DSC_1564 copy
tapi yg nie sessi melelapkan mata sebentar!


DSC_1565 copy
memang leh terlenaa okkkk lepak2 camgini... anginn kuatt memang bestt! kalau tarakk angin.. jgn ko verangan angan nak lepaking camgini... bahangg kepanasann tu tetap ade walaupun ko berteduh underneath pokok kelapak! hehehe...


DSC_1573 copy
do not folllow my style! hehehee.. aku ngan slumber badakk jerk cilok bantal resort and bawak gie baring kat tepi pantai niee... tapi aku lapik ngan tikar... kire ok lar kann! tu lah sapa suruh resort tak bubuh kerusi malas @ day bed tuk org lepak2 camgini? kan aku dah make it my own sytle dah! hahahaaha....


DSC_1569 copy
:p


DSC_1574 copy
yer! ini lah cara percutian yg saya inginkan di tepian pantai! lepak2 sambil baring di tepi pantai adelah kegemaran saya kerana ianyer boleh menghilangkan segala stress yg ade dlm minda ini! hihihihi....

19 comments:

MiYOKO TACHIBANA said...

bestnye tdo2 tepi pantai niii, sis...siap bw bantal lg tuu...

confirmala bole lena ngan angin pantai yg best tuuu...

Iena said...

salute r beb...
ko mmg bijak mengeksploitasikan percutian mu menjadi sebuah percutian yg sgt hebat!

Shu Shinju said...

Wa..wa..wa..wa... bestnye... siap bawa bantal tu.. mmg mantop la akak ni... luas betul pantai dia kan...

Lady of Leisure said...

amboi bestnya tengok neena lepak2 kat pantai.. pantainya pun cantik sangat nampak landai jer..
:)

Deqna said...

kemain lagi ko bergedik santai kat atas pasir tepi pantai tu yer... boleh lah feeling2 kat Maldives lagi kan...

sipisenan said...

wa.. besnye.. da la lme x gi pantai ni.. hehe

Nurhidayah Shamsury said...

tibe2 tgh baring tu burung helang lau..lalu melempiaskan hajat ye..naya..hehehe

POSH76 said...

i tengok ur picture pun leh hilang stress..imagine u yg berada kat sana lagila..tp pantai kat ganu mmg suci lagi.....tngk pasir pun cantik sgt2 hehe

Mimy Hamid said...

amboi ko...oklah nk tiru..tak pernha terpikir aku nak landing gini...aku salute ko..hehe

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
hihihi... tu lar yg leh tertidoo tu! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
wah! perkataaan ko 'mengeksploitasi' tuuuu menakutkan lah weeiii!! hahhahaa... btw, thanks beb! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
ha'ahh.. pantai kat area marang nie memang landaii & panjang! :D

NeenaAnuar said...

Lady:
hihi.. memang lady.. I kalau balik kampung camgini lah aktivitinyer! :D

NeenaAnuar said...

Deqna:
hahahaha.... feeling jerk larr.. nak kata sama tu tak dapekk lah kekdahnyer! :D

NeenaAnuar said...

sipisenan:
adik penah ke sini ker? :D

NeenaAnuar said...

Nurhidayah:
muahahahahaa... sib baik nan adooo!! ngeeeeeeeeee... :D

NeenaAnuar said...

POSH:
yeaa.. memang ganu masih mempunyer pantai2 yg masih 'dara' gituu! hehehe...

NeenaAnuar said...

Mimy:
hihihihi... tiru jgn tak tiruu.. nanti santai2 camgini during ko punyer honeymoon tawww!! :D

azzey said...

Neena: If u letak air oren dlm gelas kat tepi tu....lg npk cam kat oversea sgt2.....trust me.....ha3....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails