COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, June 17, 2010

Sabarr Yerrr!!


TQ sbb masih ade yg merindui diri iniii... hahaha..... TQ so muchhhh guyss!! Aku pong winduuu gilerr ngan korang okkk.... sumpah tak tipu! Muaaaaahhhhhsssss!!!!


Will try to update secepat yg mungkin.... tapi bagi lah aku masa sikit yer.... sbb gambar2 aku berada di tahap ribu raban punyer kuantiti... so nak kene select & nak kene pikir camner nak create entries... maka memang confirm makan masa sikit lah gamaknyer...

Apa apa... aku akan cuba sehabis baik nak update secepat yg mungkin... cuma apa yg boleh aku bagi tahu korang sekarang nie.... suara aku dah hilang akibat terlalu banyak ketawa & menjerit & bercakap.. tu semua akibat terlalu gembira.... then dari gembira bertukar kepada kurang gembira bile aku diserang ci-birrrr (food poisoning) biler sampai KL! arrgggghhh!! tu lah.. makan banyak sangattt dah jadik rojakk dlm perott... harus lah dia meragam!


11 comments:

Mimy Hamid said...

take care neena...aku pun byk cerita tak tercerita

Siti Shuhadah Zainol said...

hehehe...cian... cepat updates & get well soon k...

suezensuzanna said...

hehehhe....back on track!

lady XOXO said...

UPDATE cepat tau sis.. ramai ni tunggu ur story.. ME TOO.. FOOD POISONING.. adoiyai

-NiD's- said...

sis....nida TERUS bersabar menantikan POSt-post terkini...

IdzaLia said...

take care ye neena.. moga cepat sembuh... ^__*

A D I A said...

food poisoning ke? take care tauu.. miss u la dear, cepat update ye :)

Azmiezas said...

Dear..u pegi mana??..akak dah lost ni..lama tak singgah sini..

psst:..jgn lupa minum air suam banyak2..n kalau ada air asam jawa minum supaya cepat sembuh..ok!!..

SURIA AMANDA said...

lor...boleh lak kena food poisoning nih?alololo..cian..x per..semoga cepat sembuh..

azzey said...

Neena: Food poisoning ??? ada org kata, minum air kelapa boleh elok....anyway take care....

NeenaAnuar said...

THANKS ALL FOR YOUR CONCERN & WISHES! LUV YAAA! *HUGS* ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails