COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, July 8, 2010

My Token Giveaway!


Aku dah lama nak update about this entry... tapi saja nak tunggu sampai korang semua dah dpt token dari aku barulah aku nak update! Kalau aku update awal2 cam dah tak surprise lah pulak kan! hehehe.....


OK.. since aku berbloggin... nie lah 2 jenis giveaway yg aku dah buat during my birthday hari tu.... satu yg jadik followers and satu lagi teka my birthday pressie yg aku dpt from en. teman! cettt.... macam lah banyak sangattt.. walhal blogger lain dah bagi lagi banyak dah! hehehehe.. takpe lah.. at least aku dah pun mulakannyer kann? insyallah lepas2 nie kalau datang idea2 yg bernas tuk wat quiz giveaway... so akan adelah token2 yg berikut nyer akan aku bagikan kat korang yer!

Mungkin ade yg dah tahu dan mungkin jugak ade yg tak tahu lagi apakah token yg aku berikan pada pemenang2 giveaway aku tuu... rite nie saja lah aku nak share2 ngan korang token yg dah pun aku beli for them!

First tuk diaorg yg sudi jadik my followers on my date of birthday hari tu!


_DSC0306 copy
Key Chain

and....


DSC_0005 copy
stationery holder!

Key chain tu dapat sorang satu jerk... tapi aku saja lah amik gambar tu dlm keadaan depan belakang key chain! tapi part of dpt key chain... aku tambah ngan stationery holder tu! Citer disebalik token yg aku beli di Bali nie.... puas jugak aku ngan en. teman dok survey token apa nak kasik... kalau ikutkan memang aku tahu korang2 semua suke sangattt ngan FM (fridge magnet) kan? tapi aku mintak maaappp lah bebanyakk kat korang semua yer.... adelah sangattt tipiss impian korang nak dpt FM dari aku sebagai token walaupun aku tahu korang suke! hahahahaa.. jahatttt tak aku? :p

Ok.. let me tell you why aku tak nak bagi korang FM! well aku ade firasattt (wah firasattt katanyer!) tersendiri... it is b'coz aku rasa korang semua dah terlaluuu mewah ngan FM! and end up adalah berkemungkinan korang tak kan leh recognize sapa yg bagi korang FM2 korang tu! yelah.. dah tentu2 bukan aku sorang jerk yg pegi ke Bali nunnn! ramai lagi kawan2 korang pun yg penah ke Bali or mana2 tempat lain yg belikan korang FM! so, kalau dah ade 2-3 FM.... for sure korang tak kan ingat sapa yg bagi korang FM2 tu semuaaa... betoi tak? hahaha.. nie firasattt aku lah sangattt... sbb aku sendiri camgitu.... huhuhuhu.... but yet tak dinafikan yg aku suke ngan FM! so kalau korang gie mana2 jgn lah pulak tak belikan aku FM yek! (ehh!! leh lak camgitu yer? hahahahahaa)

Pasai itu lah biler survey punyer survey... end up aku beli key chain yg boleh aku abadikan nama blog aku kat situ... jgn lupa yg en. teman lah org yg paling support & suggest aku tuk beli key chain tu! hehehee.... so pendek kata... biler korang tengok keychain tuu.. korang akan ingat kat aku! hahahahaha... statement tak boleh blah nie! :p

Lepas dah beli key chain tu.. ternampak pulak stationery holder yg I ♥ Bali tuu... teruss rasa nak grabb bende tu sbb teringatkan T-Shirt I ♥ Bali aku! so kirenyer... aku ade T-shirt... korang ade token yg berkonsepkan I ♥ Bali... Ngeeeeeee... :D

Ok... now token tuk mereka2 yg dpt teka my birthday present from en. teman hari tuu....


DSC_1523
Pemenang utama dapat topi gorgeous yg aku pakai tu!

Silaaa lah tahu yg aku sangatttt sukee ngan topi pinky itu! Tapi waktu nak beli tuk diri sendiri hari tuu.. terus teringatt yg aku masih belum beli apa dan masih lagi mencari-cari apakah token yg sesuai tuk bagi pada pemenang giveaway aku tuu... end up teruss teringat yg arwah mak aku pesann... "kalau kite suke pada satu2 barang tuu... adelah lebih berkat kalau kite berikan barang tu pada org lain jika org tu suke ngan barang kite tuuu".....

Tapi aku tak tahu lah Akak Zana suke ker tak ngan topi yg aku nak belikan tuk dia tuuu... tapi detik hati aku rasa cam dia bakal suke lah kotttt sbbnyer blog dia berwarna pinkyyyy sebijonnn cam colour topi yg aku nak beli tu! hehehehe.... but end up alhamdulillahh... tak sangka yg akak zana suke ngan topi yg aku berikan pada dia tuuu.. dia cakap "akak suke.. cantik.. and boleh bawak gie Sabah this weekend!" huhuhu... memang sangatt bertepatann lah aku bagi dia topi tu!

And the best part of it biler aku hantar kat dia topi tuuu on 1st of July hari tuu... suratan @ kebetulannn... sesungguhnyer aku ketahui yg hari itu adelah jatoh hari jadi dia dan jugak merangkap wedding annivesary dia... vah.. vahhhh... vaahhhh! teruss dah jadik 3 in 1 hadiah tuu... hadiah tuk token giveaway aku.. then merangkap birthday gift dia.. dan jugak merangkap gift tuk wedding anniversary dia! hahahaa....

Ikutkan hati nak gakk aku rembattt satu topi yg comeyy tuu... sbb adik aku dah rembat yg warna hijau dia pakai tuu.. then akak aku pun dah rembatt yg warna putih dia pakai tuuu... so aku nak lah rembat satu tuk aku.. tapi rembatan tak mengenaaa sbb colour2 yg tinggal kat situ dah tak berapa cantikkk! pastu ditambah lak racun dari en. temann... biler kata topi putih yg aku beli dari Debenhams tu pun tak puasss berpakaii lagi! isk! en. teman nie memang saja tauu tak kasik aku shopping!!

Oh yaa.. topi tu aku shopping masa kat Terengganu hari tuuu... so sebagai tanda kenangan aku dah pun turunkan 'autograph' aku sendiri kat bahagian dalam topi tuu... hehehee.. nak jugakkkk tanda kenangan dari dia tuu! :p tapi malangnyer gambar terlupa nak amik so tak dpt lah aku nak tempekk kan kat sini... takpe.. kite tunggu dari entry kak zana nanti.. mana tahu kot2 dia snapkan picture kat bahagian signature aku tu ker nanti! hahaha...

Rite! now token tuk 4 org pemenang saguhati which yg dpt meneka dengan tepat selepas akak zana yg be the 1st tuk teka ngan tepat!


DSC_1855 copy
Siput original from Ganu nie!

Geram aku tengok siput2 kat kedai yg aku beli tuu.. besar2... kalu nak carik tepi pantai camgini sekarang.. jgn harap lah... semuanyer tinggal kulit kerangg jerk! So aku beli siput sbb Ganu kan terkenal ngan hasil pantai nyer! Ikutkan hati nak tulis nama blog penuh2 cam kat Key Chain Bali tuu... tapi siput punyer badan nie sempit daaa.. tak muat... so NeenaAnuar pun jadik lah yek! hehehe....

See... end up memang nan adoo token dari aku yg berupakan FM kan? hahaha... actually aku memang suke nak bagi FM pun kat korangg... tapi tu lah masalahnyerrr.. so far tak jumpa lagi org yg jual FM which aku leh buat tulis tulis atas FM tu! kalau adee aku jumpa lepas niee.. confirm aku beli! hahahaa.....

So moral of da story kat sini.... kalau aku nak bagi korang token... adelah kemungkinan besar akan ade signature aku kat token tu sebagai tanda ingatan! Ngeeeeeeeeeeeeeeee.. :D

p/s: alhamdulillah... demam aku dah beransur susutt... cuma aktiviti batok & bersin masih giat berjalan sekarang nie... Btw, TQ so muchhh to all of you guysss for your wishes & suppport! Luv ya & HUGS!!!

24 comments:

mrs.ecam said...

alaaaaaaaa nk jugakkkk tp mls nk joing giveway...cane tu...ngeh3

Shu Shinju said...

kalau la shu yg dpt topi tu....heavennye.....hehehe...

alhamdulillah...akak da sembuh...

joijoi80 said...

thanks neena.. baru jer sampai pagini.. kalo kat tg. malim ni.. pos laju nya adalah lebih sehari.. laju sikit dr kure-kure...

ader cikgu puji.. cantiknya siput

azzey said...

Neena: Nice keychain....

SURIA AMANDA said...

Kena gigih komen kat blog akak ni kan baru Lisa pun dapat hadiah..huwaaaaa...nak jugak....

POSH76 said...

ala kita pun nak hadiah gak....tapi topi tu mmg kiut daaa hehe

Yang penting keikhlasan bila memberi...& menerima dgn hati yg ikhlas walauapapun hadiah yg diberi hehe

Deqna said...

cam artis tu.. siap ada signature lagi..kellas....hehe

ye yer aku setuju, kalau kita kasi org barang yg kita suka tu memang lah lebih afdal sekali kan...

kak ina mail said...

memang cunlah topi pink tu.warna pink tu cam lembut je.okey .jaga kesihatan ye.semoga cepat sembuh.

Nur Irfan Juezrie said...

bestnya.. klu dpt join kn best.. huhu

Mimy Hamid said...

neena..thanks a lot dear...aku menghargai apa ko bagi siap buat hiasan kat opis...Insya Allah aku gi memana tak lupa FM yerk...tapiiiii so far dlm msia je la...oke ke

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dah dapat dah dear...thanks a lot k..muahhhhhhh

-NiD's- said...

akak, nida pn nak gak's......ehehhehe

NeenaAnuar said...

ecam:
hahahaa.. sapa suruh malas! kalau malas tak dpt nak tolong deh! kekekeke.. :p

NeenaAnuar said...

Shu:
hihihi.. nanti akak wat quiz jgn lupa joint lagi yer.. mana tahu lepas nie rezeki shu pulak! ;D

Thanks dear!

NeenaAnuar said...

joijoi:
most welcome! ;)

NeenaAnuar said...

azzey:
thanks! ;)

NeenaAnuar said...

Amanda:
hihihi.. takpe.. mana tau lepas nie ade rezeki lisaa pulak kkann! thanks coz menjadik follower & commentator akak yg setia yer! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
hihihi.. insyallah bakal ade rezeki you pulak lepas nie dear! thanks coz menjadik follower & commentator I yg setia yeah! luv u!

Betoi2.. I do agree with you! yg penting keikhlasan kann! :D

NeenaAnuar said...

Deqna:
hahahahaa.. artissss lah sangatttt! takder maknenyer! :p

*wink*

NeenaAnuar said...

kak ina:
thanks akakkk! :D

NeenaAnuar said...

Jue:
hihihi... takpe.. cuba lagi next time yeah! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
U're most welcome beb! hihihi.. no prob beb! janji ingatannn yg penting kann! *HUGS*

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
u're most welcome darling! :D

NeenaAnuar said...

NiD:
hihihi.. buleh2.. lepas nie make sure joint quiz akak yer! mana tau ade rezeki adik kann! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails