COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, July 6, 2010

Kasihan Sungguh Kamu LemboOOooo !!!


Hari ke-2 bersama TAG! hahaha... ini membuktikan yg hutang tag aku melambak! walaupun dah basi.. aku gigihkan jua tuk menjawab demi menghargai kawan2 yg dah pun bersusah payah menge-TAG aku! :D



1. Thank & link the person that gave you the cow dan jgn lupa copy picture sekali:
~Thanks to
Lady & Shu for this lovely Lemboo tag! Haaii.. macam2 tagg ade kan.. sampaikan lemboo pun jadik mangsa! Hahahaha...


2. Bagi balik wasiat ini kepada 7 bloggers yg paling active atau 7 paling tak active:

~hah! Disebabkan aku tak dak masa nak pikir sapa yg active & sapa yg tak active.. so apa kata sapa2 yg rasa dirinyer tak active tu sila lah buat yer... so that blog korang berupdate! Hehehe... then pada sapa2 yg active and belum penah wat tag nie... jgn segan2 nak carry bawak balik lembooo kesayangan blogger nie! Hik.. hikk..


3. Bagi tau diorag ini yang diorag dapat wasiat dari orang kaya Kampung Sepening Lalat:
~Dengar sini semuaa... dengan ini aku aku mengamanah kan korang semua jaga lemboo nie elok2 ok! Ingat wasiat org kaya.. jgn di persia sia kan! Hahaha...

4. Cerita 3 perkara apa yang anda selalu buat sambil tengok TV:
~ munching tit bits!

~ gigit tangan @ jari jemari en. Teman!
~ baring atas riba en. teman!


5. Bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan:
~ so far tak penah lagi lar aku try yg pelik2.. so tak leh nak list down!


6. Cuba bagi tau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK:

~ setakat nie dah 468 org.....

7. Favourite soalan ni, macam mana korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe:

~ owhh.. panjang ceritanyer! Sapa2 yg rajin nak baca my older post about OUR LOVES CHRONOLOGY nie.... dipersila kan lah yer! cukup detail and panjang lebar citer kat kat dlm entry tu! :D

4 comments:

♥ Vee Violet ♥ said...

hihihi...
kisah cinta you sweet...
:)

POSH76 said...

sweetla manja2 sambil tngk TV tu I like hehe

NeenaAnuar said...

Vee:
hehehehee... TQ darling! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
hahahaha.. tu memang I punyer habitss tu! :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails