COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Saturday, July 31, 2010

Contest Mata Menawan!


GUMMY POST!!!
~PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRIES~


Wah... lama aku menyepikan diri dari dunia contest yek! hahaha... kini daku kembali setelah tewas dibeberapa ruangan contest terdahulu... hahaha....


Ini pun aku menjointkan diri setelah di TAG oleh Cik PUAN Kaki nie hah! Thanks beb sbb ko ingat kat mata aku nie hah! hehehee... soalnyer menawannnnnnnn kerr mata aku nie dik nonnnnnnnnn??? :p

Ok lah... moh lah kite memeriahkan contest cik adik Nur Fatin nie hah! As usual.. jom tengok syarat-syarat penyertaan nye!

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com ~ DONE!

2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole) ~ DONE!

3. pastikan 1 gambar je taw ~ PASTI!

4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan) ~ DONE!

5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :) ~ DONE!

6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang maximum suka hati ~ DONE!

7. contest ini berakhir pada 31 julai 2010 ~ DONE!

8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni serta link referral anda :) ~ DONE!

Maka dengan ini... saya pertandingkan gamba saya yang ini....


DSC_0453
"Mata I ade macam iras2 Kajol tak?" (sambil kebil-kebil kan bijik mata.. :p)

Sesungguhnyer mata I nie tak der lah menawan manaaa... tapi mana lah tahu kannn.... kot2 juri terpikattt kerr... hihihihi.... sebab penilaian contest2 sebegini sangat subjective... so ade rezeki... dpt lah aku contact lense dari Korea tuu... dah lama dah tak pakai contact lense.. last aku pakai time kawin nie lah! skg memang feelingg gedikk nak pakai lense meluap-luap nie! hahaha....

So now.. aku nak tag.... Vee & Yanie! sempat lagi nie tau korang kalau nak joint! Jom.. jom... :D

p/s: Nur Fatin kalau tak boleh view my picture.. please let me know ok.. Thanks! ;)

22 comments:

lady XOXO said...

WALAMAK... sis.. lawanyerrrrr... wow.. sure leh menang ni.. yeah2.. cantek toi.. perfect pic for me ar sis

Iena said...

seb baik contest x tutup lagi kan...
yes, u have a wonderful eyes dear...

Shu Shinju said...

akak...bukan mata akak iras kajol..mata kajol yg iras akak tau...

gud luck akak...

mrs.ecam said...

ko mmg kembo kajol lah...heeeee

Nurhidayah Shamsury said...

mate kajol lah

mekchu said...

mekchu nak pakai lens hari tu sbb :
1. nak g party oren
2. nak masuk contest mata menawan

hehehe.. tp x kesampaian

Eri-chan said...

wow mata canthekla....
sure menang. if perlukan vote, i vote u awal2..

Lady of Leisure said...

wow memang sebijik macam kajol kalau kata kembar pun i percaya tau hehe..
:)

ratusiput said...

kajol...kajol...ehehe....jom join contest aku lak...

Mia-Ina said...

so sweet to see this pic...

Josh said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

nairaariaa said...

huu...chantek la akak...memang menawan pom...gdluck sis...wink~

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck dear....cun rrr...nanti mata anak kita pun nak mata galak2 cam nie gak la....*sambil kedip2 mata kat sis..*

POSH76 said...

beb u mmg layak masuk & layak menang sbb mata u mmg cantek tak perlu buat apa2 asli hehe

ikiqzana said...

sweet betul neena pic ni.. suker negok..:)

gudluck dear.

kak ina mail said...

ohh kajolku.ko adalah adik kajol.kalau tak menang , akak debik tuan penganjur contest tu.khe khe

Dee said...

cantiklah sis..mata cekelat..ori ke lense tuh..hihihi..good luck ye..

soclose2213 said...

wah vogue la neena.. gd luck ye..
lama tak jengah sini..=.=

fndrocka said...

ni kalau dressing dikira skali..boleh menang woo

attoae said...

wahhh memang chantekk laa sis...
teringin nk dressing n make up like u... ;)

mizzura said...

rajin nye join contest...and ur photo semua looking gorgeous dear...keep it up & good luck!!!!

NeenaAnuar said...

TO ALL:

TQ VERY MUCHHHH FOR YOUR LOVELY COMMENTS! I REALLY APPRECIATE IT! MUUAAAHHHHSSSS!!!! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails