COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, July 6, 2010

Cekodok Pulak Dah!

Kalau tadi lembooo... sekarang cekodok pulak yg jadik mangsa! Thanks to Lady coz ingat kat I waktu makan cekodok nie! hahaha...



1) Sila copy gambar cekodok di atas.
~ Done!

2) Sebutkan nama penghantar sarapan cekodok.
- Lady of Leisure!

3) Bagitahu kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan anda.
~ sebab banyak terjual di kedai2 kuih di waktu pagi! hehehee.. tapi yg benor nyer aku jarangg sangat makan cekodok sbb it's veryy oily! pasai tu aku lebih suke makan lempeng pisang! minyakk tak masuk dlm bancuhan! :D


arrrgghh!! sedap lak tengok gambar sendiri tengah makan lempeng! dah lar pose niee! huhuhuhu...

4) Tag game ni hanya boleh dipostkan pada waktu pagi sahaja, before noon:
~ araamakkk... I langgar pantang boleh? Nak post during NooN! so sapa2 yg lom lunch gie carik cekodok cepat! hehehee....

5) Last sekali, past kan tag ni kepada rakan2 anda yang lain:
~ again... sapa yg rajin & belum penah buat tag nie! di persilakan! ;D

14 comments:

cikbedahlaser said...

tag cekodok pon ade??
hahaha mcam2...

-NiD's- said...

AKAK PUASA kaa arini nieh???
sama la kita....pulun la mengantinya...nu dh dekat ramdahan dh...akak betoilaa sedap cokOdok tuh ...

Shu Shinju said...

i like cekodok... nak cekodok lebih rangup dah sedap...?? PM me!!! hehehe....

nairaariaa said...

hehe...sodapnye...try bt tp tak jdi le cik cekodok tu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tengah makan cokodok la nie skrang nie....

POSH76 said...

cekodok mmg sedap tp I pun tak berani makan banyak..tinggi kalori huhu

azzey said...

Neena: Terliur tgk cekodok tuh...

NeenaAnuar said...

cikbedahlaser:
hihihi.. tu lah pasal! macam2 kan! :D

NeenaAnuar said...

NiD's:
ha'ah... sama2 lah kite berganti hutang pose yer! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
wah! nanti akak turun penang.. jgn lupa jamu akak ngan cekodok shu yer! :D

NeenaAnuar said...

nairaariaa:
hehehee.. takpe.. cuba lagi.. pasti berjaya! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
wah.. best! ;)

NeenaAnuar said...

POSH:
tu lah tu! taste u ngan I sama kan! :D

NeenaAnuar said...

azzey:
huhuhu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails