COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, July 21, 2010

Tauhu Bakar Nie Pun Aku Nak Bagi Dua Ibu Jari Ke Atas Jugak!


Lepas tengok wayangg.... jgn harap nak balik terusss.... mentang2 lah hari Jumaatt... esoknyer sabtuu.... wahhhh... sakannn kannnnn.... tapi ade 3 org jerk yg betoi2 relaxxx... sebab minah yg sorang lagi tu memang kerja on saturday... but yet dia maintain sempooiiiiii!!!


DSC_0311
Awien lah yg sempoiiii itu! aku memang tak kerja hari sabtu! hehehee....

Kiteorg berempatt jerk yg sambungg aktiviti malam minggu... Lee & Za kene balik sebab babies diaorg mother Za yg jaga... We ollzz lepaking kat NZ Restaurant yg terletak betoi2 kat belakang Wangsa Walk which bersebelahan ngan CIMB Bank.... NZ nie punye lah banyakkk cawangan kat area pusat bandar wangsa maju... yg kiteorg pergi sessi mencanai bersama cik kaki hari tu tuuuu lain taww! yg kiteorg lepaking nie lain pulak!

Aku... en. teman & awien order air jerk... Rudy makan maggie gorengg.... aku time tu rasa cam nak makan gak something... tapi tak tahu nak makan apa.... jam dah tunjuk kol 12:30 malam... takkan nak makan berat berattt kottttt..... then tetiba dari jauh aku nampak mamak bawak satu pinggan makanan yg rupenyer macammmm rojak buah.... aku pun perhatikan jerk ke mana kah dia nak bawak makanan tuu... sekaliiiiii org yg order makanan tu macam aku kenalllllll jerkkkk!


DSC_0310 copy
Korang nampak tak focusing point aku kat mana??? Kenal sapa?? Kenal tak? En. teman & Rudy sebagai pelakon tambahan jerk dlm gambar nie! hahahaha....


DSC_0312 copy
meh aku close up sikittt.... haaaaa.. kenal kan ngan otai rock kapakkk nie? sapa tak kenal memang korang tak ROCKkkkk!!!! :p


Asal nyer si Yazid Search nie yg order makanan tuuu... pastu puas lah aku pikirr... sejak biler pulak mamak jual rojak buah yek? kang aku order mintak rojak buah kang... malu lak rasanyer kalau salah menu! hahaha... pastu puasss aku usshaaa si drummer tu makan apaa.... sekali baru aku perasaann kat situ ade stall tauhu bakarrr daaaaaaaaaa.... maka ngan sepantas kilat aku panggil mamak tuk order tauhu bakar....


DSC_0313 copy
buat permulaan aku order sepinggan jerk... kiteorg semua share2 makan.... sebab first time rasa tauhu bakar kat sini... kalau tak sedap kang rugi pulak kalau order banyak2....

Nak tahu sedappp ker takkk? Serioussly sangattt sedap! yg part tauhu tu aku rasa mana2 pun sama jerk sebab ianyer sekadar tauhu yg dibakar kannn... tapi bestt nyer tauhu bakar kat NZ nie kuahhhh dia tuuu!! terasaaaaa lah jugakkk kepedasan dia walaupun tak sepedasss yg maximum yg aku inginkan! daripada tempat2 lain yg aku penah makan kengkadang tuu manissssssssss jerk lebey! muaakk ler!!


DSC_0316 copy
Bukti pembeliaan buat kali ke-2.... hihihi.... sedappp woooo... Harga sepinggan nie tak salah aku dlm RM3.50 kottt.... Lepas nie rajin lah aku nak ke Wangsa Walk tuk tengok wayang.. abis wayang leh pekena Tauhu Bakar yg gorgeous nie! :p

p/s: Selain dari Yazied Search.... aku nampak Nasir Search, Black Wings & Eddy Wings! Aku rasa 2 kumpulan rock kapakkkk Wings & Search ade meeeting lah kat situ kott.. tapi Yazied cam terpisah ngan group yg lelain tu maybe sebab hujann.. so table very limited! Tu yg aku tak dpt nak snap gambo2 diaorg yg lelain tuu.... kalau aku halakan lensa camera ke arah depa2 yg lain tu... nampak sangatttt cam aku amik gambo curik kannn... yg cam gamba Yazied tu en. teman & rudy adee... so takde lah nampak obvious sangatt kan! apa pun... sorry yek Abg Yazied sebab amik gambar curik tuu... I peminattt rock kapakk taw! hehehehe.. :D

26 comments:

mrs.ecam said...

hahahah npe x amik signature die br la rockkkkkkkk...eheh abes la aku tingin mkn tauhu bako lak...ko la nih neena

Deqna said...

Amy ada tak? pewiiiit...hehe

SURIA AMANDA said...

dah lama x kuar ramai2 mcm ni...

nairaariaa said...

sy suka tauhu...sedapnye..tp tak penah mkn tauhu bakar..sedap btol ke?huu...order mknan artis mkn tu..hehe...

suezen said...

ahaks....pernh try tauhu bakar kat situ...sedap..x cukup sepinggan

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tauhu bakar.?? tapi en shukri xmakan tauhu..huhuh sapa nak bawak kita g makan...
wah...rock kapak u...demi cintaku padamu...eh tetiba nyanyi..hahahahah

mekchu said...

len kali tulis siapa puasa di larang baca.. grrrr.. meleleh air lir tau..

Azmiezas said...

tauhu bakar tu nampak sangat sedap..seriuss..coz akak ni memang minat gilerr..ngan tauhu bakar..

Mia-Ina said...

sy suke masuk blog neena ni..gmbr dia best2x...plg mengujakan tgk tauhu bakar tue la..sedap je ..

Lady of Leisure said...

tauhu gini kat kunang2 pun sodap..
:)

Eri-chan said...

tauhu bakar best giler...
alamak wangsa walk dah open wayang ke? ketinggalan sungguh..kena test tgkla citer..

NeenaAnuar said...

ecam:
signature? hihihi... takpelah.. aku dpt gambo dia pun dah ok dahh kottt! :D

apa lagi.. suruh laki ko gie dptkan tauhu bako tuk ko! hahahaha...

NeenaAnuar said...

Deqna:
Pewwwiiiiittt nan adoo lah malam tu! hehehehe...

NeenaAnuar said...

Amanda:
carik peluang and enjoy your self dear! :D

NeenaAnuar said...

nairaariaa:
yg akak makan nie sedap lah! ikut tempat gak dear... ade tempat wat sedap... ade yg tak.. so cuba nanti yek!

NeenaAnuar said...

suezen:
betoi2.. sedappp kannn! ngeeeeeee..... :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
nanti kite makan sama2 nak? dtg NZ! :D

NeenaAnuar said...

mekchu:
wakakakakakaakakaa..... :D

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
hihihi.. seyess sedap kak! nanti akak try lerr yer! :D

NeenaAnuar said...

Mia-Ina:
huhuhuhu... Thanks darling! Muuaahhhssss! :D

NeenaAnuar said...

Lady:
oh ye ker lady! nanti nak cuba lah kat kunang2... thanks! ;)

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
ha'ah.. memang ade wayang kat situ sis... nanti pegi lah jenggah2 wangsa walk yek! leh makan tauhu bakar tu sekali! :D

POSH76 said...

bessnyer jumpa OTAI rock...SEARCH tu...bess pulak tngk u makan tauhu bakar..susah taw nak cari yg sedap...I paling suker rojak buah hehe

azzey said...

Neena: peminat rock kapak x pe....jgn minat kan KAPAK udah.....he3......

NeenaAnuar said...

POSH:
memang betoi tu dear.. susah nak carik tauhu bakar yg sedap! rojak buah my fav too! :D

NeenaAnuar said...

azzey:
hahahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails