COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, July 9, 2010

Qaseh In Rainbow Dress!


Kalau belah siang di rumah BIL... belah malam pulak dah janji with my family members tuk makan2... tang tu aku story dlm next entry lah! now nak share dulu gambar2 Qaseh dlm baju yg ber-colour rainbow! :)



DSC_0139 copy
Untie Nin yg excited biler tengok Qaseh datang pakai baju dress yg di-shopping kat pasar payang hari tu! hehehehee...


DSC_0151 (2) copy
cuteee Qaseh dlm gaun RM10 nie! hehehee...
*uncle nuar dia suke sangattt amik gambar tanpa gunakan flash! agak2 lah budak2 kan mana leh duduk diamm.. abiss.. gambar cam bergegarr!*


DSC_0143 copy
Posing ngan Untie Nin dia adelah acara wajib! :p


DSC_0145 copy
Hah pandang pun camera! susah betoi nak attrack Qaseh tuk pandang camera taw!


DSC_0134 (2) copy
Untie Nin kalau tak posing sorang mana sah kan! :p
Tapi nie sajalah nak share teknik en. teman amik gambo... gambar nie en. teman amik tanpa menggunakan flash... so tangan dia yg snap gambo kene giler stable or else pakai tripod & aku yg sedang posing tu pun kene stable abisss jugak... tak leh gerak2... maka hasil gambar akan nampak sharp with natural lighting environment... en. teman tak suke pakai flash sbb nanti muka org jerk nampak putih... and then gambar latar belakang akan jadik gelap.. which is true laa.. tapi aku tak berkenan kalau dia guna teknik nie.. susah toi nak amik gambo!



DSC_0133 copy
Haa.. nie cam blurrr sikit kann.. nie aku dah stable dahh.. tapi tangan dia lah yg goyang nie! hehehee... btw.... ade motip lain dlm gambo nie sebenarnyer! hahahaa... sapa kata baju kemeja kerja tak leh buat outing! aku beli baju kemeja tu kunon2 nak bawak gie kerja laa.. tapi biler tengok pada colour dia yg colourful tu cam cantikk lak kalau digaya kan tuk keluar ala2 santai with jeans... so terus tak jadik wat uniform gie keje! hehehehe.. :D


20 comments:

lady XOXO said...

Comei nyer QASEH... cantik gown dia... i loike

mrs.ecam said...

hahahah ntah,...spe kata??...ok jek aku tngk...ala nin ko pki ape pong lawo ah...psst bak sini hadioh...pnat puji ko nih...hikhik

-NiD's- said...

cun sangat,unti nin QASEH ni laa...
qaseh pn comei jaa pakai dress rainbow tuh..>_<

Iena said...

mostly baju keje aku berjalur jalur camtu r... kunun nk kasik effect slim la konon tp haremmm... lemak xmo gak sembunyik. hehehehe...

*oh Qaseh the cutie gul bermata bulat... kammo mmg cute sgt...

Awien Ghazi said...

dah tak perlu type 'thumbs up' click jer link 'like' kat bawah tu... eh... hhhehehe

btw ni makang kat ne nih?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah qaseh in rainbow mode la..cute...kita nyer kemeja pun banyak yang belang2 gitu...nak kena diet lebey nnti nie..tuk pastikan dapat pakai balik..hehehehe

Azmiezas said...

Akak baru nak cakap pasal kemeja tu, tetiba sampai kat last word u ada review tentang baju kemeja tu..hehehe..

akak pun nak try jugak lah lepas ni..

psst..>..lama tak nampak si kecik tu,..tomeinya ngan dress rainbow dia..

POSH76 said...

comei sgt qaseh pakai rainbow kaler hehe

bukan senang nak pakai baju stripe camni...i pun suka beli baju keje yg kdg2 leh pakai utk casual hehe

azzey said...

cute betol qaseh....

Mimy Hamid said...

biar betul baju ni RM10...cantek giler...ala qaseh pakai..cecomel la..

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hehehe.. TQ untie! :D

NeenaAnuar said...

ecam:
hahahaha.. thanks beb! nanti aku kasik ko hadiah misteri yek! :D

NeenaAnuar said...

NiD:
hehehee.. TQ darling! ;D

NeenaAnuar said...

Iena:
hahahahaa.. sama lah.. aku pun kengkadang nampak gakkk version lemak tersembul nie! :D

*TQ untie! ;D

NeenaAnuar said...

Awien:
hehehehee... pandaiii!!! so senang kann lepas nie! :D

kat kunang kunang restaurant dear!

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hehehe.. insyallah sis bakal kembali ke figura asal sis! :D

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
haa.. try taw! ok punyer! hehehe....

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehe.. TQ untie posh! :D

NeenaAnuar said...

azzey:
TQ untie! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
yeaa.. serios beb! murahh kan! shopping kat pasar payang tu! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails