COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, July 5, 2010

Online Best Friend Award!


Tag yg juga merangkap award nie daku terima dari
cik kaki yg sangat suke berjalan!



Owh! Toceh!! Toceh!!! ;D

Write 5 interesting facts about the person who gave you this award....
1) memang kaki dia nak kene babapp sbb selalu sangat suke berjalan sana sini
2) dia seorang yg peramah.... aku suke sbb dia tak der nak control2 ayu atau malu waktu first time jumpa during my teh tarik session dulu...
3) dia juga seorang yg slumber... periang & gila gilaa..
4) dia suke benorr memasakk... aku jeless tengok cara dia meng-decor udang2 dan ketam2 dlm masakan dia.. sungguh rajin & tegar! kalau harap aku nan adoo lah kekdah nyer nak deco2... ku tahu teruss masuk perott jerk! hehehe..
5) kaki bergedik cam aku jugak! kami banyak gak lah berkongsi minat yg sama leh dikatakan! :D

10 interesting facts about yourself and your hobby.... (dah penah jawab dah soklan nie dulu2.. aku copy & paste jek la yer! :p)
1) Wife yg gila gila kepada en. teman!
2) Loves to travel around the world!
3) Crazy with shopping!
4) Seorang yg very confident, Talkative, Sensitive, Emotional, Outspoken, & most important is NOT Hypocrite!
5) Berdarah campuran MalayDian (Arwah Mak~ Melayu... Dad ~ Indian)
6) Suka pada kecantikann.... (make up & dressing up)
7) Berpegang kepada pepatah.... "I'm not showing off... But I'm Sharing it! "
8) Berblogging!
9) Suka memanjakan diri ngan ber-SPA Balinese Massage!
10) Yg nie aku tak kata.... tapi korang2 yg kata yerr....

DSC_0445
rupe aku ade iras iras Kajol! betoiiii kaa niiee?? so far dah cecah ratusan org jugak laa yg cakap muke aku cam Kajol.... sampaikan aku ke Bali hari tu pun ade sorang mamat indon dok menyapa aku.. "ehh... muka mu cam Kajol yeaaa" *aku tepuk dahi while en. teman tersenggeh*

Pick your most 10 deserving recepients and describe them......
Perrrggghhhh!! 10??? waduh waduuhh! mana cukuppp dong... coz pada aku semua 160 followers aku nie deserve this award okkk... sbb tanpa korang siapa lah aku kann! ceh! ayat persis artis! :p but serious! pada aku tak adil nie kalau aku nak bagi pada 10 jerk... so apa kata aku bagi kat semua 160 followers aku nie... coz to me all of you are really awesome guys! So jgn segan silu nak amik award nie and sila lah wat tag nie pada sapa2 yg belum penah wat tag nie yer! :) *HUGS*

14 comments:

Lady of Leisure said...

seriously neena memang cantik macam kajol... u r beautiful in the outfit..
:)

Shu Shinju said...

shu ambik TAG ni dengan rasa bangganyer... hehehe...

Nurhidayah Shamsury said...

cantik gile..suke²

mekchu said...

damn right!! mmg mcm kajol.. autograph??

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pewwitttt heroin industan sudah mari la.. nanti leh ganti kajol dalam my name is khan nie..

NeenaAnuar said...

Lady:
huhuhu... TQ darling!! *blushing abis nie!*

thanks.. tu costume waktu pakaian berinai 5 tahun yg dulu! hehehe...

NeenaAnuar said...

Shu:
owh! silakan sayanggku!!! jgn segan2 yer!

NeenaAnuar said...

Nurhidayah:
hehehehe.. Thanks dear! ;)

POSH76 said...

betul mmg sejibik kajol la...i like....tak mungkin minah indon tu tifu...hehe

Iena said...

tengs coz sudi menjawab tag dari aku even aku pown dah lupa pasal tag ni... hehhehee...

#aku ni ntah ke berapa ratus yg ingin mengatakan yg memang muka ko cam kajol~

NeenaAnuar said...

mekchu:
hahahahaa... Thanks dear! nanti I sign autograph tuk you yeah! hahahaa..

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hahahahaa.. laku kah citer tu nanti! :p

NeenaAnuar said...

POSH:
hihhihi.. THanks dear! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
hihihi.. utang tatap utang beb!
TQ babeh! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails