COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, July 6, 2010

The Bestest Blog Award!


Nie Award lak!



1) Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni.
~ TQ! TQ! Toceh! Toceh! to my lovely sista... Ratu Kebaya! Ingat gak akak pada saya yer! hehehe.. TQ verryyy mucccchhh sis!! meh nak kisss sikittt!! muuuuaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhssss!!!!!!!

2) Sila beri award kepada 10 blogger yang lain
~ Jiejah
~ MekChu
~ POSH
~ Aziemas
~ Wina XoXo
~ Shu
~ Lady
~ Iena
~ Nida
~ Lisa
~ Nurhidayah
Eeeehhh.. dah terlebih dari sepuluh dah niee... ok ok... apa kata aku ngan baik hati nak bagi kat sapa2 yg belum dpt lagik award nie.. silalah jgn segan silu tuk accept this award from me yeah! ;)

3) Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger ini
~arigato!

4) Bagaimana anda boleh digelar blog yang best and great?
~ errrmmm... ni aksi angkat bakul masuk sendiri nie! hahahaa... tapi berdasarkan feedback from my readers lah... you all yg ckp kat I yerr... yg my blog nie bestt sbb gambar besar2 so puas nak tengok.. but at da same time aku kesian gak kat some of you yg tak dpt nak view gambar2 di blog aku nie sbb nak loading giler slow kalau korang menggunakan tenet yg tahap babun! then ade gak yg kata bestttt sebab blog aku banyak bagi info.... errmm.... THanks guys for your feedback! I really appreciate it! kalau ade apa2 yg nak dikomen positive or negative.. aku sudi menerima nyer yer! :D

FuhhH!! marathon update tag nie! hehehee... anyway.... aku masih ade a few TAGs yg belum sempat di selesaikan coz masih dlm process nak snap gambo! sbb sememangnyer TAG tu memerlukan gambo! so nanti later2 once aku dah snap gambo nyer... barulah aku siapkan TAG korang tu yer! ;)

p/s: Hari nie aku dah post kan token for my birthday giveaway... sorry lah... lambat gilerr kan! hehehehe... harap korang sudi lah menerima token dari aku tu yer.. and yg paling penting sewaktu korang bukak bungkusan tu nanti... jgn lah terpedaya ngan kotakkk yg aku bagi tu yer! hahahaaha......

8 comments:

Lady of Leisure said...

tq so much neena..
:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tiba2 hari nie kita dapat armani diamond..heheheheheh thanks dear...muahhhhh

POSH76 said...

thanks ingat nak TAG I...i nak bayar cepat sikitla...u punyer blog wajib tngk kalu tak tak leh tido malam hehe

lady XOXO said...

SIS NEENA : toceh2 tag me.. n ur BLOG IS DA BESH ar sis... LOVE U

NeenaAnuar said...

Lady:
U're most welcome dear! ;)

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
wakakakakakaa... jgn tertipuuu yah! :p

NeenaAnuar said...

POSH:
huhuhu... TQ lalinggg! muaahhss!!

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
TQ veryyy much dear!! muaaahhhsss!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails