COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, July 27, 2010

Chocolate Cup Cake & Mango Tazo Zen!


The last time we ollzz satu family having kenduri Starbucks was in
February... waktu tu aku kat ward @ PMC!


And last Saturday.... adik aku bawak balik lagi some of new Starbucks products.... makanyer kami adekan kenduri Starbucks buat sekian kalinye! kali nie dah sihat.. baru betoi2 enjoy makan! heheheehe.....


DSC_0753 copy
Jemput makan semuaaaaaaaaa.... korang nakkkkk??? sorry lah.... semuanyer dah selamat masuk ke dlm perott aku yg cute nie hah! hahahaha....


DSC_0750_b copy
Chocolate Cup Cake!


DSC_0750_a copy
Mango Tazo Zen! aku ckp kat adik aku.. sib baik tak Mango Tarzan! hihihi....

Dua2 product nie product baru Starbucks! So mengikut kata adik aku.. tak semua outlet Starbucks ade jual products2 baru nie... cam nie adik aku kata ade kat Berjaya Times Square... Seriously dua2 product baru tu sedapp bangaattttttt!! Delicious kata org putih! hihihi.... yg cokelat tu memang lah sangattt menusukk qalbuu rasa cokelat nyer tuu... and yg mango tarzan tuu... veryy da masammmm gituu... but yet ade sweetness disitu... dia cam ala2 puding sikit lah yg nie.. sedapp gakk!! Tapi kalau korang tanyer aku yg mana satu lagi sedap antara kedua2 product nie.... aku akan memilih yang..........................



DSC_0756 copy
Ini... aterrrr... peminat fanatikk cukelatt kan! :D Tapikan en. teman gilerrr senggal lah! ade ker patot dia tegur bentuk cup cake nie yg cream kat bahagian atas dia tu cam rupe taik kat dlm citer cartoon! chettt!! kurang asamm nyer en. teman! Alah!! Cakap lah apa punnnnn.... sebab............


DSC_0755 copy
Ade aku kisahhhhhhhhh??? hahahaa... lagi terujaa aku nak makan ade lah! :p

Seriously yummy! tapikan... aku makan nie pun sebab freee jerk! hahahaa... kalau pakat kata aku nak kene pie beli sendiri... tak koser lah aku nak perabih duit aku! Mahall tuuuu satu2 food items dia.... apa pun.... thanks to my sista! lepas nie bawak balik lagi makan2 free camgini okkkkkk! :D


DSC_0730 copy
Yang pasti....... Untie Nin & Qaseh dah mabuk cokelat! :p

28 comments:

Cik Yayang said...

Cute nya muka Qaseh wat cmtuuu..:p

Aini said...

hehe.. aah la kak, sy pun tepkir mcm en teman jugak..huhu...

lady XOXO said...

uwaaaaaa sis neena... u make me jealous.. tngou u mkn kek tu.. uwaaaaaaa nanak... nk kena p beli la plak.. ahahhhaha

♥ Vee Violet ♥ said...

comel Qaseh senyum...
ceria aje...
=)
Comel macam auntie die... =)

nairaariaa said...

tgk qaseh n untie nin di tersengih smpai gg,trus sy buat skali tersengih n tunjuk gg..haha..maknenye sonok bace tambah2 sedapnyeee....cupcake coklat tu...mau jgk lerr...

mekchu said...

mekchu puasa... :(

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya..tapi tue la...starbuck nie memang terkenal dengan harganya...hehehehhe

m!da BucHuxX said...

waaa...
ta ajk2...
ta pe2..
njoy ur moment

SURIA AMANDA said...

sedapnyaaaa..boleh x minta kak neena ngan kak yus belanja?hahaahhaah...

Azmiezas said...

terliur nye bila tengok Neena makan...seriuss..

Shu Shinju said...

hohoho...sgt cantik cream cupcake tu... hurmmm... kat penang maknanye xkuar lagi la product ni?

Mango Tazo Zen tu didtgkan sekali ngan gelasnye ke?

POSH76 said...

Wow bess ni harus p terai ler....paling teruja tngk cup cake tu hehe

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
heheheehe... TQ untie! :D

NeenaAnuar said...

Aini:
wakakakakaa..... nottie! :p

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hahahahaa..... so dah beli kek apa? :D

NeenaAnuar said...

Vee:
TQ untie Vee!! untie pun comelll jugakkk! :D

NeenaAnuar said...

nairaariaa:
hihihihihi... Thanks darlingg! nanti pegi carik cupcake cukelatt keh! :D

NeenaAnuar said...

mekchu:
aramakkkkkkkk... sorry mekchu! :(

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
tu lah pasal.. pasai tu kite dok belasahh yg free jek! hehehe...

NeenaAnuar said...

m!da BucHuxX:
alololo.. jgn lah majuk! :D

NeenaAnuar said...

AMANDA:
hihihihihi.. lisa turun lah KL.. insyallah leh akak cuba dptkan yg free nie.. sian kak yus.. tak pasai2 nama dia lak yg timbul! :D

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
hahaha... seriuous memang sedapp pun kak bende alaah tu! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
errmm.. not sure lah dear.. coz kat KL nie pun tak banyak outlets yg jual bende alah nie...

ha'ah.. dia dtg ngan cup tu sekali.. so kalau nak simpan wat perhiasan pun boleh! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
ha.. try tau! u kat BTS jerk kannn.. sure leh dpt bende2 nie sumer! :D

Deqna said...

hahahaha tak larat nuar kata chocolate cake tu mcm tuuut....
tapi yg penting lazaaat ok..

Mimy Hamid said...

si qaseh ni ngikut jejak langkah ko la..posing kemain...cheecky...beb nampak cam taik pun taik la....nampak je tgk ko makan sedap maka itu coklat ada umpppph

NeenaAnuar said...

Deqna:
hehehehe... tu lah pasal.. tapi dlm pada dia kata camgitu tuu.. tetapp dia bedal sebijik gak! hahaha..

NeenaAnuar said...

Mimy:
hahaha.. ibarat like untie like niece gituu! boleh? :p

serious sedap beb.. baik ko cuba! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails