COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, July 12, 2010

Aktiviti Men-Canai Bersama Cik Kaki!


Akhirnyer... menjadik kenyataan jugak aktiviti men-canai bersama
cik kaki kite nie! Bermula dengan aktiviti teh tarik yg aku buat pada bulan April yg lalu... skg aktiviti tu dah pun berjangkit kepada cik kaki!



DSC_0247 copy
Ina & Achik selaku penganjur a.k.a tuan rumah!


DSC_0222 copy
Menu wajib pada hari tu adelah roti canai + teh tarik!


DSC_0250 copy
Cik Kaki memilih NZ Curry House sebagai lokasi men-canai!

Sib baik demam aku dah kebah dah sabtu lepas... kalau tak confirm aku tak dpt nak men-joint-kan diri bertemu cik kaki dan blogger2 lainnn...


DSC_0218 copy
antara mereka2 yg hadirr.....

Penuh meja makan kiteorg ngan makanan petang tuuu... bukan takat roti canai jerk... cik awien kite dtg siap bawak kuih akok & jugak rojak buah! Lama gak kiteorg lepak sambil borak2 kat sana... waktu aku sampai... diaorg semua dah ade... pastu ingatkan dah tak der org lain lagi dah lepas kemunculan aku... tup2 muncul seorang lagi sorang kawan blogger yg sebelum nie aku kenal di alam maya jerk.. and at last buat pertama kalinyer kami bertentang mata pada petang itu... sapa lagi kalau bukannnn....


DSC_0254 copy


DSC_0249 copy
Cik Mimi datang bersama tonangan tersayang..... en. awak!

Best.. best... semua org pun sporting abis petang tuu... walaupun ade yg first time jumpa.. tapi semua org leh masuk lineee.... I loikkeee!!

Then dah almost lewat petang... Za & Awien adelah antara org terawal yg beransur pulang petang tu.. sbb baby darwisy dan ngantok nak tido... so sessi photoshoot beramai ramai harus lah ade kan!


DSC_0227 copy
From Left: Awien, Me, Yanie, Za & Darwisy, Has, Mimy, Yus (cik purple) & Iena (cik kaki)


DSC_0229 copy
mana aciii kalau si isteri2 jerk yg bergambo kann... si suami2 pun nak gakk joint gedik santai! hahaha....

Okkk.. tak lama lepas Za & Awien balik... kiteorg semua pun plan nak berangkat pulang gak lahh kunon2nyer.... tapi dlm pada nak pulang tuu... boleh lak kami semua nie dok sambung melepak kat sini......


DSC_0235 copy
dah puas dudukk kat meja makan tadi gamaknyer... so now semua nak berborak sambil berdiri lah pulak! hahaha...


DSC_0236 copy
pastu diikuti ngan aksi2 mauttt kami semua...

so korang layan kan aje lah yerrrrrrr!!!


DSC_0239 copy



DSC_0242 copy



DSC_0244 copy



DSC_0253 copy



DSC_0245 copy

Hah! amik ko! kan aku dah kata.. kalau jumpa en. teman & binik dia nie.... siap sedia aje lah tuk menadahhh diri anda yer! hahaha.... tapi dlm pada kiteorg bergambo tu kan.... ade seseorang yg telah pun mengamatkan suasana ngan aksi vogue beliau...


DSC_0251 copy
photographer rempitan!! hahahaha.... ampunnnnn sis purple! :p

En. teman kata leh hantar gambar en. shukri nie tuk masuk pertandingan gambar menarik & unik! hahahaha.... Memang tak boleh blah betoi laa... lawakk okkkkk! cute pun yer gak aku tengok!

Apa punn.... memang sempooiiii lah korang2 yg hadir petang tu! And I think everybody had fun that day! Thanks to Ina & Acik coz sudi belanja kiteorg minum petang hari tuu.... semoga rezeki korang bertambah murah hendaknyer... walaupun tak dpt nak makan udang lobster.. atau pun paul sotong celup tepung ngan air tangan ko sendiri di rumah ko... tapi aku tetap happy beb! hehehehe....

So lepas nie sapa punyer turn pulak yer? aku ngan Iena dah lama murah rezeki nie.. korang2 yg lain tu biler lagi? hahahahaahahahhaha.... :p

36 comments:

CuppyCakeMommy said...

i buat menge"cake" ahad ni..datang yer..

mrs.ecam said...

kui3 mmg hepi la tngk gambo korang2 sume bergumbira...sporitng moting sumenyer...ngeh3

Shu Shinju said...

huhuhu... rasa tersangatlah rugi x dpt join korang !!!

Mimy Hamid said...

memang best...!!!!!! have fun...sumer spoting giler...beb aku tgh cari idea meng apa lak aku nak buat...ahh korang datang majlis kawen aku sudah la...pastu makan free nasi minyak..hahah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha
laki sapa tue wei..ish2...dah la bini dia kena suruh sorok perut..laki lak ada aksi unik..wakakakkakaa...apapun memang best la...memang world....next giliran sapa nyek..tunggggggggggggguuuuuuuuuuu

pst : cantik watermark u sis...heheheheh

[z@ck] said...

tu apa kena laki sis purple tu?
hehehe

-NiD's- said...

akak,CHANTiK COP MOHOr..>_<

-NiD's- said...

wow..beshnyaa....SUKA..SUKA...nampak happy ja sume....perot kaKyus so cute......

Iena said...

yuhuuuuuuuuuuuu... ko lagi pantas dari aku beb... gambar kat ko semua meletops... aku nyer kabur ajer... tp belasah jerla...

nway, really have fun la sesi mencanai tu... tengs a lot to korang... balik2 aku dan achik serak tekak beb... hehhehehe

mekchu said...

dlm byk2 gmbr tu, mekchu paling suka gmbr cik mimi ngan tunang tu.. so cute lah!!

neena, dah nmpk watermark.. adakah itu watermark contest mekchu atau sebaliknya? hihihihi..

Cik Yayang said...

1) Gmbar mmg smua cantik2...tumb up utk Nuar
2) Gmbar second last paling cantik and nmpak gedix2 ajerk smua nya..hihihi
3) Gmbar paling last is yg PALING MAHAL! :p
4) Dari gmbr mmg nmpak kesemua nya ENJOY!
5) Last.....yup as like others, im agreed..ur WATERMARK cantik maaaa..:p

Mimy Hamid said...

neena aku minta izin nanti nak letak kat blog aku ye ...

Yaniez said...

wahhh cun2 semua gambar tu.. memang best n enjoy la time tu..
siapakah selepas ini... tungguuuuu hehehehe...

kak neena nanti nak amik gambar tu ek.. :D

p/s:cantik watermark itu.. :D

POSH76 said...

bessnyer korang gather2 camni...paling suker layan sumer gambar nice sgt...hehe

azzey said...

Neena: mmg happening!!! blh wat selalu....if x ...spi bl2 pon x knl muka.x knl maka x cinta....bl dh knl bertambah2 le 'cinta dan kasih'nya......hi3.....

ratusiput said...

pesal si baju ijo tu berpaling tadah tak pakai bju purple?ngelat2...ehehe...

Azmiezas said...

bestnye..

setakat ni akak baru dapat dating ngan 3 org bloggers..hehehe..

NeenaAnuar said...

CuppyCakeMommy:
Dearr... thanks for da invitation... but i'm sorry I rasa I tak dpt attend your function coz I ade kenduri nak kene attend lah dear... maybe next time kehh!

NeenaAnuar said...

ecam:
memang pong! so ko biler nak jumpa aku? hahahaa...

NeenaAnuar said...

Shu:
alahai ciannnyer adik aku sorang nie.. takpe.. mana tau ade chan shu turun KL or akak turun penang.. harus kite berjimba sama2 yek! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
betoi2.. aku pun enjoy that dayy.. woo kirenyer nanti during majlis ko tu sambil menyelam minum air lar yek? hehehehee...

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
ha'ahh kannn.. ish.. ishh.. ishhh.. laki sapaaa lah tu! hehehe..

haaa.. sapa nexttttttt??? sis purple kaaaaaaaaa?? hahahahaha...

pst: thankssss! :D

NeenaAnuar said...

z@ck:
hehehehehee... itu photographer rempit namanyer! :D

NeenaAnuar said...

NiD:
hehehehe... next time kite berjimba sama2 yer dikk.. ;D

NeenaAnuar said...

NiD:
TQ dearrrr! ;D

NeenaAnuar said...

Iena:
aku rajin nak wat cepat2 lah pulak this time.. kalau tak confirm aku yg paling last wat entry! hehehe...

takpe.. kot2 nak cilok gambo2 dari blog aku nie dipersilakan lah yer! ;)

apa pun.. thanks beb sebab sudi belanja we olllzz that day.. nanti kite lepaking lagi yer!

NeenaAnuar said...

mekchu:
hehehee.. both of them memang cuteee sangat mekchu! ;D

haaaa.. yeaa... itulah dia hadiah dari mekchu! TQQqqqq! :D

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
makk aii.. panjang nyer list! apa pun... TQ cik yayanggg! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
bolehhh.. no hal beb.. di persilakannnn! ;)

NeenaAnuar said...

Yaniez:
thanks dear! silaa... jgn segan2 tuk cilok! :D

p/s: thanks! ;D

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehe... thanks beb! so biler I leh dpt jumpa you nie?? :D

NeenaAnuar said...

azzey:
yeaa.. exactly! ;D

NeenaAnuar said...

ratusiput:
hahahaha... dia hari tuu lupaaa yg dia cik purple kott! :D

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
hehehee... biler neena leh dating ngan akak lak nie? :D

Deqna said...

suka lah gambar yg en. shukri pakai helmet tuh.. kelakar...

meriah sungguh gathering ni... next gathering aku make sure aku join..

NeenaAnuar said...

Deqna:
hah! make sure ko menjointkan diri yerr nanti! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails