COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, July 8, 2010

Talipon BerKali-Kali Tanyer Biler Nak Sampai Nie?


Cerita hari Sabtu yg lalu.....


Bangun pagi.. lepas breakfast semua... aku ngan en. teman siap2 gie umah BIL kat Subang! Lama gak dah tak ke sana... ye lah agak kesibukkan lately nie... rindu rasanyer nak jumpa anak2 buah & jugak MIL aku! last jumpa bulan 5 hari tu.. pastu bulan 6 sebulan sibukk memanjang di hujung minggu.. so sabtu lalu barulah ade kesempatan nak ke sana....

Orang yg paling tak sabarr menanti kehadiran kami adelahh si kecik molek nie!


DSC_0066 copy
Excited betoiii dia biler pak ngah & mak ngah dia muncul di muka pintu umah dia!

Jgn tak tahu... dia dok call berkali-kali kat HP pak ngah dia tanyer... "biler pak ngah nak sampai niee... lama nyerr Nabilah nak tunggu" sampaikan kiteorg dah ade depan pintu umah dia pun dia tengah pegang handphone tuk wat call kat hp pakngah dia! ciann anak buahh aku yg sorang nie! punyer lah ternanti-nanti kehadiran kami...

Aku ckp kat dia... "salahkan pak ngah sbb dia bangun lambat! sapa suruh dia tengok bola malam tadi" hahahahaa... tu lah en. teman.. pandai2 gie janji ngan anak buah sendiri nak dtg tengah hari dlm kol 1... udahnyer dia bangun kol 12tgh sbb tengok bola malam nyer tu.. mana lah sempat nak sampai Subang kol 1 tgh!


DSC_0064 copy
sampai2 jerk suruhh aku dokong dia! siap cakap kat aku... "Nabilah rinduuu & sayanggg kat Mak Ngah! Nabilah sukee sangattt kalau Mak Ngah datang jumpa Nabilah!!" aduuh!! tersentapp sayuu aku dengarr statement anak buah aku yg sorang nie! dah besar panjang dah and dah pandai berkata-kata feelings rupenyer! huhuhu....


DSC_0065 copy
Sebelum ade Qaseh... Nabilah lah cinta hati aku! memang aku suke layan dia dari dia baby sampai lah dah besar panjang camgini.... tapi walaupun sekarang nie aku dah ade Qaseh.. itu tak bererti kasih sayang aku buat Nabilah akan berkurangan... coz aku sayanggggg semua anak2 buah aku macam anak2 aku sendiri!! :)

20 comments:

Mimy Hamid said...

ko ni mmg penyayang la neena...sumer budak suka ko tauuu..tengok la tu

mrs.ecam said...

alahaii syahdu jek ayat nabilah tu....ghupenyer die ank BIL ko...aku ingt die blah ko....hihihihihi

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tengok nabilah nie buatkan kita teringat dekat anak buah kita sis..huhuhuhu sedey.. :(

Aini said...

nabila ni cantik.. dah tgok entri2 lepas kak neena yg ada gambar nabilah ni, cantik budaknye =)

Iena said...

semua budak2 sukakan ko kan... ko selalu bagi hadiah erk??? *ayat berbaur cemburu... hahahahahha

MiYOKO TACHIBANA said...

penyayang nye Sis Neena niii..

comella Nabilah tuu...

-NiD's- said...

kiut ja kakneena....
kakneena,no wonder la si kecik molek ni sayang& rindu gila ngan kakneena,..sebab kakneena penyayang orgnya.....dhtu frendLy sngt..pandai amik hati....
takyah cakap dak kecik molek tuh rindu + sayang akak..nida yg mak sofia ni pun sayang n rindu akak tau......akak the best...love u kakneena....

Nur Irfan Juezrie said...

manjanyerrr..nabilah dgn mak ngahnya...

NeenaAnuar said...

Mimy:
hihihi.. entah lah beb... aku memang iklass jer dlm melayan budak2 nie... so saluran naluri tu kesampaikan kot ke dlm hati diaorg! :D

NeenaAnuar said...

ecam:
ha'ah.. dia anak BIL aku... bukan belah aku! hehehee.... :D

NeenaAnuar said...

Aini:
hihihi.. TQ Untie Aini! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
oppss! I'm sorry sista! kite doakan semoga sis dpt berjumpa ngan anak buah sis suatu hari nanti yeah! *HUGS*

NeenaAnuar said...

Iena:
hahahahaa.. tak der maknanyer nak berasuah bagai.. itulah namanyer yg datang dari hati turun ke hati! cewwaaaahh!! :D

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
hihihihi.. THanks dear! ;)

NeenaAnuar said...

NiD:
hahaha... TQ darlinggg!!! muaaahhhsss!! I luv you toooo!!! *HUGS*

NeenaAnuar said...

Jue:
hihihihi... dia memang dari kecik dah biasa di manja kan oleh mak ngah dia! :D

POSH76 said...

untung nabilah dapat mak ngah cam auntie nin dia....anak sedara pun mcm anak sendirikan hehe

azzey said...

Neena: budak2 sekarang cpt nau besaunya....he3....

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehe... tu lah... sayangg sama jerk cam anak sendiri walaupun anak buah! ;D

NeenaAnuar said...

azzey:
yeaa.. betoi tu!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails