COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, July 20, 2010

Cute Blogger Award!


Nak tanyer duluuuu... Aku cuteeee kerrrrrrrr???????? hahahahaha......




1) Apa nama blog dan kenapa letak nama tu?
~ I'm Yourss... naper aku pilih nama tu sebab first and foremost waktu aku tengah nak create blog nie... lagu I'm Yours by Jason Mraz memang tengah hotttttt giler2 punyer! and I'm a big fan of Jason Mraz and aku memang fanatikk abis ngan lagu I'm Yours! So dengan secara spontan nyer waktu nak create nama blog nie... terus terpacul di kotak minda aku tuk bubuh nama I'm Yours! Then sebab kedua aku rasa kan I'm Yours tu jugak sesuai dengan concept blog aku yg mana aku sharing anything and everything about my life! So basically aku adelah milik kamu! heheheehe.... :D


2) Bila Start Buat Blog?
~ 2nd January 2009! pada tarikh tu terbitnyer aku punyer first entry! skg biler baca balik entry2 aku sewaktu mula2 bloggin dulu... rasa cam bangangg jerk! kelakor! hehehehee....

3) Sapa First Follower
~ My buddy Deqna! Dia lah yg memperkenalkan aku ngan dunia bloggin niee... and blog dia lah blog pertama yg aku baca... and pasal dia jugak lah aku start & berjinak-jinak dlm dunia blog! hehehee... TQ my pren! :D

4) Ucapan Khas untuk pemberi award
~ TQ soooo much to Lisa & Azzey for this lovely award! Terharuu nie terharuu... huhuhu...

5) Lastly 9 orang cute yang kena Tag
~ POSH
~ Lady
~ Azmiezas
~ Atiqah
~ Nurhidayah
~ Suezen
~ Ina Achik
~ Mimy
~ Ratusiput
~ Aini
~ Mekchu
~ Ratu Kebaya
~ Vee

Ehhhh.... cam dah lebih dari 9 org jerk kann... alaa... takpe lah... kalau ikutkan aku nak jerk tag korang2 semua yg dok follow my blog nie hah! Ye lah.. to me you ollzz semua adelah cuteeeeeeeee sangatttt! Serious nie bukan tipu tipuu... Ini betol betollllllllllll! hihihi... so pada sapa2 yg ade blog and belum penah dpt award nie.. jgn segan2 nak amik yek! then pada sapa yg dah penah wat tag nie... just abaikan coz aku tahu some of you dah pun daapat award nie kan dari blogger2 lain! apa pun..... Always Stay Tune in Cute Guys! ;)

26 comments:

Shu Shinju said...

minggu membayar hutang ke ni kak??..hehehe...

Iena said...

gigih aku hangkut wak balik award ni beb... nway, tengs a lot yaaaaaaaaaa...

Nurhidayah Shamsury said...

dah wat award ni..tq tag ida

[z@ck] said...

ayat waktu start blogging mmg tak boleh blah..so kiddos..
=P

Aini said...

hehe.. terimakasih daun keladi meng listkan sahaye dalam golongan cute..huhu =)

Mimy Hamid said...

tengs neena..aku byk tak bayo hutang tags..aku cuba sedaya upaya try key..but ko bukan cute tapi super duper cute...

ikiqzana said...

neena lg awal berblogging dari akk.. tahniah dpt award.. mmg cute.

azzey said...

Neena:mmg cute!

Lady of Leisure said...

tq so much neenaaaaaa.... bukan saya blog kiut, bloggernya pun kiut jugak hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cute..sapa cakap xcute meh sini meh..nak tunjal kepala dia.. *garang taw mak yong nie..:P*

NeenaAnuar said...

Shu:
hahahaha... ade lagi yg berhutang tak abis2 nie.. huhuhu...

NeenaAnuar said...

Iena:
hihihi.. u're most welcome beb!

NeenaAnuar said...

Nurhidayah:
thanks dear! :D

NeenaAnuar said...

z@ck:
hahahahahaahahahaa... I told you rite! :p

NeenaAnuar said...

Aini:
sama sama kasih! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
u're most welcome! takpe.. biler2 ko free.. ko buat jer...

hohohohoho... Blushinggg nie blushinggg! thanks beb! ;D

NeenaAnuar said...

ikiqzana:
owh ye ker?? heheheee... thanks sis! :D

NeenaAnuar said...

azzey:
TQ dear! ;)

NeenaAnuar said...

Lady:
heheheehe.... u're most welcome dear! ;)

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hahahaha.. TQ lalingggg! mak yonggg dah marahh! takotttt!! :D

POSH76 said...

Terima kasih ler....comei award tu secomei sipemberi awards....hehe

sekarang gak buat kang simpan2 jadi pekasam hehe

Deqna said...

walaupun aku yg lebih dulu start blogging, tapi ko lebih maju pada aku.. aku ni sekang suam2 kuku jer..hehe

tapi pape pun keep on writing kay.. eh silap keep on typing ok...

Azmiezas said...

Tq Dear..awak kasi akak tag tu..appreciate bangat..and (baru ari ni akak dapat singgah blog awak..)..

NeenaAnuar said...

POSH:
hihihi... u're most welcome dear! Blushing.. blushinggg... :p

NeenaAnuar said...

Deqna:
alaaa... mana ade maju mana pun... sama jerkk.. cuma aku tengah ade time free2 nie leh lah ranjin berbloggin... esok2 tak tahu lah kannn.. kot2 lebih kurang ko jerk nanti! hehehehee...

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
u're most welcome sis! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails