COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, July 14, 2010

Makin Menjadik-Jadik Kes Nie Sekarang Yek!


Kelmarin... adik aku kene tahan kat........



DSC_0310 copy
Damai Service Hospital.... dia suspek ade demam denggi!

Seminggu lebih gak demam dia tak baik2... dia dah banyak kali pegi HKL wat check up and test darah... tapi HKL tak nak amik kes katanyer selagi tak serious! *speechless*

Sib baik lah end up dia awarded gak kat DSH... kalau harap nak minum air banyak2 tanpa bantuan drip memang susah.. coz confirm tekakk tak lalu punyer!


DSC_0306 copy
sedihh sangattt lah Qaseh tuuu....


DSC_0307 copy
alolololololo.... manja nyer anak amiiii niee!


DSC_0305 copy
tengok Untie Nin datang...


DSC_0300 copy
pahamm sangatt lerrr mak dia sakitt tuu.....


DSC_0302 copy
dapat kat Untie Nin dok gurauu ngan dia... teruss senggih sampai telingaaa!


DSC_0301 copy
barulah nampak adik aku nie sihat sikit... kalau tak memang terukk gak rupe dia since demam hari tuu... biasalah org demam mana ade yg rupe okkk kan! hehehe....

Sib baik tak lama adik aku kene warded.. semalam dia dah discharge dahhh.... so haruss Qaseh tersenyummm gumbiraaa camgini....


DSC_0304 copy
gigi sebatang jerk kat bawah tuu... pelik sungguh Untie Nin.. naper lah gigi Qaseh tak tumbuh secara normal niee....

Korang semua better jaga kesihatan okk... kalau rasa demam tak kebah kebahh tu... better gie check darah... skg demam denggi makin menjadik jadik... risau sungguh akuuu.....

22 comments:

mrs.hanibunny said...

sekarang ni penyakit macam2...jangan ambikmudah yer... semoga cepat sembuh... sian aku tengok Qaseh tu...

Shu Shinju said...

sukenye tgk qaseh...
get well soon utk adik akak...

[z@ck] said...

olololoo
comey aih

Cik Yayang said...

Erm...im speechless too about HKL tu..nape? nk tunggu kes teruk baru nk ambik ka?

Alhamdulillah..adik Neena dh beransur sihat..

Iena said...

alahai comelnya Qaseh sengih ngan gigi sebatang kat bawah tu...
hope adik ko cepat sembuh...

Mimy Hamid said...

siot je HKL...agaknya klu teruk macam megat hbaru la take action...aku hari tu memang agak tegas skit..aku sound je doctor nak masud wad senang nk pantau...takpelah sian mama qaseh..qaseh lagi sian tengok dia dakap mama dia...macam paham2 je..kiut

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alolo sian tengok qaseh tue taw..nasib baik mummy dia dah discharge dah..seb baik...comey la qaseh nie senyum nampak gg sebatang kat bawah cam tue..

-NiD's- said...

qaseh ni btoilaaa.....mengeramkan nida di sini....GG dia sebtang jaa tumbuh blah bawah......semPoi btoi qaseh nie.....

IdzaLia said...

klu demam mmg tak leh ambik mudah kan kena check jugak takut2 demam sbb lain lak..
comeynya Qaseh ye..

POSH76 said...

alala suker tngk gambo qaseh peluk ngan mummy dia...i sgt2 fobia dgn denggi ni sejam my mum kene...dia mai dahhhhhhhh

azzey said...

Neena: mmg skrg mcm musim plak.kat offc i ramai yg kene.....sian adik u....mmg cute Qaseh tu....

NeenaAnuar said...

mrs.hanibunny:
tu lah tuu... risau betoi lahh....

NeenaAnuar said...

Shu:
thanks dear! ;)

NeenaAnuar said...

z@ck:
hhihihihi.. TQ untie zack! :D

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
tu lah.. sakit hati betoi.. dari arwah my mom lagi diaorg suke benor buat hal!! tensionnnn!

thanks cik yayang... ;)

NeenaAnuar said...

Iena:
hehehee.. TQ untie! ;)

NeenaAnuar said...

Mimy:
agaknyer lah beb! memang annoying betol!

alhamdullillah lahh.. sib baik dia tak lama kat ward...

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hihihi.. TQ untie purple! ;D

NeenaAnuar said...

NiD:
hehehehe.. thanks untie! :D

NeenaAnuar said...

IdzaLia:
yeaa.. betoi tu sis!

NeenaAnuar said...

POSH:
memang pun beb.. now adays penyakit tak leh nak jangka kannn..

alala suker tngk gambo qaseh peluk ngan mummy dia...i sgt2 fobia dgn denggi ni sejam my mum kene...dia mai dahhhhhhhh

NeenaAnuar said...

azzey:
yea.. musim demam skg nie kann..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails