COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, July 9, 2010

Buah Tangan Buat Ibunda!


Dalam shopping2 kat pasar payang hari tu..... buah tangan tuk MIL tidak jua dilupakan!


Moh tengok gambar yg aku amik nie... semuanyer bergegar gegar sebab en. teman set camera guna slow shutter! isk! susah toi lah kalau dia guna kekdah tanpa flash nie! org dlm gambar tu tak leh bergerak and tangan yg tukang amik gambar pun kene stable abis! abiss... kalau dah aksi moment dan candid.. harus lah ade pergerakkan kan? hmmmm... tak pe... layan kan aje lah yer!


DSC_0117 copy
tengah sedap MIL makan keropok... tetiba jerk dia terkujat ngan sapaan anak no. 2 dia nie! hehehe...


DSC_0118 copy
Owh! sangatt jaranggggg nak dpt aksi MIL aku sebegitu... selalunyer dia cam takder perasaaan sikit kalau anak menantu bagi apa2.. bukan lah dia tak suke... tapi reaction luaran dia tu cam biasa jerkkk.... walhal dlm hati berbunga-bunga! hehehe... tapi entah naper.. kali nie dia bukan main senyummm sampai ke telinga... padahal ini bukan lah kali pertama kiteorg bagi dia tudung pun! hihhihi.... takpe.. yg penting dia gumbira! :D


DSC_0121 copy
Terusss anak menantu paksa dia cuba tudung tu and be a model! :D


DSC_0124 copy
just nice on her...


DSC_0125 copy
jenuh MIL aku buat jadik model! hahahaha...

MIL aku sukeee sangattt tapi dia kata... naper tak belikan dia warna cokelat kerr.. sbb baju raya dia tahun nie warna cokelat! *aku tepuk dahi* masalahnyer kiteorg sendiri tak tahu MIL tempah baju raya warna apa tahun nie... kalau call tanyer sebelum beli hari tu cam dah tak surprise lah pulak kan! hehehe... tapi aku ade gak suggest kat en. teman hari tu tuk belikan warna lain selain dari warna hitam... tapi dia kata.... dia preferrr kalau nak belikan apa2 dlm warna hitam... sebab senang mixed and match ngan apa warna baju sekali pun! betoi gak apa yg dia kata tu.. tapi MIL aku kata nak warna lain tu agaknyer sbb dulu aku penah belikan MIL aku selendang... and selendang tu warna hitam gakk.. tu yg dia teringin nak warna lain pulak tu kot! hehehe.. ok makkk.. takpe.. lepas nie... before kiteorg beli... kiteorg risik2 dulu warna apa yg mak nak yer! :D

22 comments:

Mimy Hamid said...

pas ni ko belikan pulak color chocolate..sure dia over sukaaa

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestkan klu dapat tengok kegembiraan kat wajah2 kesayangan kita..klu dapat sesuatu dari kita..rasa cam wah di hargainya....xpa sis..sebelum raya nanti belikan tudung coklat kat masjid india tue..

-NiD's- said...

makcik cun laa bila pakai tudung nie.ehehheheeh

POSH76 said...

sportingla ur MIL...nampak dia suker sgt dpt hadiah tu...bukan senang nak suruh org tua posing2 camtu taw...hehe

Shu Shinju said...

cantek makcik pakai tudung tu....

Nurhidayah Shamsury said...

tudung kt terengganu cntik2 n cheap kan..

SURIA AMANDA said...

Bertuah akak dia x banyak kisah kan..jangan Lisa..ni bukan nak mengumpat tau..ini kenyataan..Lisa bagi kain batik sarawak yang mak Lisa belikan ari tu utk besan dia ni..dia siap komplen ckp corak x kena dgn usia dia la apa la..warna x cantik la..mak Lisa x reti pilih la..rasa nak nangis ok...kalau mak Lisa tahu...harus mak Lisa sentap kan tapi dia amik gak..kata x sesuai....akak beruntung la dapat MIL yang x banyak citer

mrs.ecam said...

wahh suke tol MIL ko ek...bertambah2lah syg kat menantu die nih kan...hihihihi...

ratusiput said...

ehehe...demand nampak mil ko...takpe...takpe...ble bli lg hok kale coklat pasni...bg 2 terus itam n coklat...takde hal punye...ehehe...

LiAnA said...

kena belikan color basic baru complete hihi

azzey said...

Neena: luvely tudung model.....ha3....

NeenaAnuar said...

Mimy:
tu lah pasal.. memang aku kene pegi beli jugak nanti nie! hehehe...

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
yeaa... insyallah.. nanti kite memang nak carikkan dia jugak warna cokelat tu! :D

NeenaAnuar said...

NiD:
hehehehee... :D

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehe.. tu lah.. alhamdulillah lah so far MIL I ok jerr kalau suruh posing depan camera! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
hehehehe.. :D

NeenaAnuar said...

Nurhidayah:
yup! memang banyak pilihan kat sana! ;D

NeenaAnuar said...

Amanda:
alahaii... ciannyer.. takpe.. biasalah tu dear... sometimes org tua nie macam2 ragamm kan... so kite memang kene sabar jerk nak layan kerenah diaorg...

NeenaAnuar said...

ecam:
hehehehee... sekali sekala shopping tuk org tua pulak! :D

NeenaAnuar said...

ratusiput:
hehehee.. tu lah... ingat before raya nie aku nak carikkan jugak dia punye tudung colour cukelat tu! :D

NeenaAnuar said...

Kak LiAnA:
hehehe.. yeaa... exactly! ;D

NeenaAnuar said...

azzey:
heheheee.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails