COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, July 23, 2010

Birthday Kakak Faten!


8th July 2010.... genap lah 14 tahun usia anak buah aku yg sulung @ pertama sekali.... Faten NurSyahirah... Dah anak dara dah anak buah aku niee.... tak lama jerk lagi... silap hari bulan aku bakal nenek! Owhh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!! *fengsan*


Celebration birthday dia dibuat pada 10th July i.e on Saturday... buat kat umah my dad jerk... plan asal mama dia nak bawak dia pegi sungai gabai.... kire kami whole family akan berpicnic lah kat sana.... end up kan aku kan demam panas dari 7 - 9 July hari tu... then kebetulan adik aku pulak suspect denggi... semua org dok pulun demamm... so tu yg plan nak ke gabai terabaiii sudaaaaaaa.... sian gak kat faten.. dia dah eksited... takpe.. kite pegi picnic lain kali kehh!


DSC_0255 copy
We ollzz buat during tea time.. so ade lah kuih muih sikit2....


DSC_0257 copy
sessi berkumpul tuk menyanyikan selamat hari tua! hahahaa...


DSC_0258 copy
Fuuuuuuuhhhhhhhhhhh!!! *clap! clap!*


DSC_0263 copy
Qaseh & Untie Nin harus interprem! Peace Yo! :D

Alrite... lepas makan2.. borak2... as usual... sessii serahan hadiah pun bermula.....


DSC_0269 copy
Dimulakan dengan mama dia... which merangkap hadiah dari daddy & adik mamat jugak lah sekali nie!


DSC_0286 copy
Owhh.. dia ssungguh terujaa dpt novel2 nie... peminat setia twilightt tuu!


DSC_0279 copy
Now dari Untie Nin pulak! tak hagak hagak untie nin bungkus hadiah cam gula gula! hahahaa...


DSC_0293 copy
dpt handbeg! leh wat simpan duit raya nanti yer! :p


DSC_0294 copy
Handbeg dari Miss Whatever! Yg benorr Untie Nin yg hoverr berkenan ngan handbeg tu! hihihi...


DSC_0270 copy
Okk.. now dari family Qaseh pulak... dia skg dah jadik duta mak dia dah! hehehee....


DSC_0290 copy
Owh sila lah tahu anak buah aku yg sorang nie memang peminat fanatik Michael Jackson! Tekenan untie nin dia rupenyer! hahaha... aku dah tau dia suke MJ.. tapi since adik aku dah belikan dia patong MJ nie.. so aku carik lah bende lain... takkan semua nak bagi collection MJ kott.. melampau! hehehe....


DSC_0281 copy
nie gift dari abg boboy dia.. dpt rantai leher...


DSC_0295 copy
macam pemenang award lak aku tengok dia posing ngan semua hadiah2 dia tu! hehehe...


DSC_0296 copy
owh.. last but not least... hadiah dari atok! atok standarddd..... kasik cash jerk! tak koser nak carikkan hadiah.. aku dah ajak pegi jalan2 tuk carikkan hadiah kakak... dia kata malas.. tak tahu nak carik apaa... so senang.. masukkan duit dlm sarung angpau... then serahkan ajer ke tangan birthday girl tuu! hihihi....


DSC_0297 copy
yg minah kecik nie bukan reti duduk diamm.. ade jerk kerja dia tau!


DSC_0298 copy
haa.. kan dah terbelit... pening nak carik jalan keluar! hahahaa....

Pendek kata.. citer nie citer basi lah! takpe... janji aku citer jugakkan walaupun dah kebasian! hehehe... so lepas nie will be adik mamat's birthday pulak in September... mama dia nak wat kat mana lak lepas nie.... tungguuuuuuuuu... :D

14 comments:

Shu Shinju said...

Mama ngan anak macam 2 beradik jer... mama dia maintain...

pssssttt..kakak xnk sharing2 gtau we olls ke.. atok kasi angpau banyak x? hehehe...

happy birthday kakak...

mrs.ecam said...

mama ngan ank cam adk badik lah....mmg mantoppp mama die mentennnn jek dh de ank dara...auww...niwat hepi besday kaka fatenn....heee

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie besday kak faten..be a gud gurl k...

Cik Yayang said...

Wow! Kek itu sangat2 mengiurkan..:-)

Iena said...

beb... aku sbenarnya dh lama nk tanya soklan ni. *bukan soklan bodo lagi cam pagi td... hu3.
sebenarnya kakak ko tu umo baper erk? aku nmpk muda belia lagi... cam x caya dia mama kak faten. nmpk cam kakak ngan adik jer...
tolong la jawab soklan aku ni erk... agar aku x terus tervbelenggu. hu3.

*happy belated besday to kak faten...

Azmiezas said...

akak pu suke tengok kek tu..nampak sangat sodapp..

POSH76 said...

happy birthday to faten...suker ler tngk hadiah yg u all bg...mmg sedondon paling berkenan patung MJ tu kiutlah hehe

NeenaAnuar said...

Shu:
mama dia beranak di waktu muda.. tu yg maintain tu! hehehe..

entah.. akak pun tak check berapa! hahahaha...

NeenaAnuar said...

ecam:
hihihi.. memang pon! mama ngan anak nie cam adik beradik.. semua baju leh share together2 dah skg nie! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
TQ untie purple! ;D

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
hehehe.. itu fruit cake from King's Bakery! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
umur akak aku 35 tahun... dia beranak mude koo.. pasal tu nampak cam mude remaja jerk kan! hehehe...

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
hehehee... neena tak berapa nak suke sbb terlalu manis.. tapi b'day gurl dah suke.. kite layan kan aje! ;D

NeenaAnuar said...

POSH:
tu lah tu.. I pun minat giler ngan patong MJ tu! hehhee...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails