COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, July 14, 2010

Dahh Lama Giler Aku Teringin!


Dah berbulan bulan aku ajak en. teman gie makan KFC... tapi asyik bertangguh jerk... end up hari Sabtu hari tu... langsai jugak hutang en. teman pada aku.... tapi aku tetap rasa keciwa sebab makan time napsu tak berapa nak tinggi.. ye lah aku kan baru baik dari demam.. so tak berapa nak enjoy sangat lah...



DSC_0186 copy
org baru baik demam... makan cam tak der feeling sangattt... semua deria dah buta! tapi layannn tetappp layannnnnnn! :D


DSC_0191 copy
Sib baik Hot & Spicy dah kembali... kalau tak mungkin sampai ke hari nie aku tak makan2 lagi KFC nie kottt.....


DSC_0192 copy
extra coslow harus ade kalau aku makan KFC!

Btw... korang dah makan tengahari? sapa yg puasa tu... kite sekapal hari nie! hihihihi.. :D

40 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nie makan sebelum pegi pekena roti canai cik kaki ke nie...tue la hari N3 kehapci jerk..hehehehehhe

Aini said...

Nape tak try kfc baru tu, pocetful ke ape namenye.. Sedap gilos kak neena. =)

Cik Yayang said...

Aui...skrg ni cik yayang mmg teringin nk makan KFC pn, lepas baca entry purplelicious pasal pocketful tu..now Neena pulak buat entry KFC..huhuhu

-NiD's- said...

eheheheh....td tgk kakyus makan ni kakneena plak...
haruslah satg bukak puasa di KFC..yummy.....

nairaariaa said...

waa..lamenye tak mkn mcD n KFC..sob3x..akak,nak gtaw la..hri tu ade tgk cite my name is khan,srk n kajol blakon,bile tgk kajol je,tringat akak..rase cam akak yg blakon..haha...gile tol la me now...tp bkn lesbian taw,mknanye akak mmg iras2 kajol la..waa,,caya la..huu...

Shu Shinju said...

baru semalam mak ajak shu makan KFC.. teringin katanye.. so malam ni KFC la..hehehe....

iera me casa........ said...

kak neena...
iera suka sangat makan coslow mmg 1st iera mamam..
gaul pulak dengan sos cili..
perf=ghhhhh.. terangkat

SURIA AMANDA said...

Hot and spicy dah kembali kan...Lisa x berpeluang lagi la..harus pegi ni...

Iena said...

helllooooooo... per kes semua orang giler makan KFC ni??? termasuk aku laki bini. gi bantai KFC jumaat malam lepas.
#terpaksa aku peram sesi meng-KFC kan diri dalam draft wak sementara waktu!

beb, kite sekapal... last minit ganti pose. biasa r... last2 minit ni baru giant dalam diri kuarkan...

Mimy Hamid said...

erkkk sabtu lepas masa hari mencanai ke?? hehe ko tingin makan KFC ..aku lak sejak tgk rose float ko hari tu..lepas mencanai terus pegiii ..hahah tunggu ek entry aku minum rose float

Dee said...

nmpk sedap giler kfc ni..nak2 tuan yg mkn nyer pun menawan..ni yg balik nk terjah kfc gak nih..

IdzaLia said...

muka org demam maintain cute lg ye.. hihi..
terliur lak tgk kfc tu.. huhu

Lady of Leisure said...

happy sebab original and spicy ada balik.. lady pun ada makan dua hari lepas hehe... nikmat...
:D

Awien Ghazi said...

eh boleh jadi model kfc lah... :D

[z@ck] said...

ergh..
teringin makan KFC original..
pos satu kat sini sis

Azmiezas said...

akak pun cuma suka makan hot & spicy jer..yg lain tak leh telan..

POSH76 said...

Tengok u makan cam sedap jer...harusla nakkan tapi sebenarnyer tingin nak terai yg baru nyer tu cam sedap ajer...

me habis sudah legaa.....hehe

mekchu said...

sabtu ni najmi nak belanja auntie neena kat KFC.. kalo bleh dtg sban roger mekchu ok..

MiYOKO TACHIBANA said...

nmpk sedap je k.neena mkn kfc...da terliur laaa...blk keja kena p cari kfc la cmniii...

azzey said...

Neena:hmmmmmm....kfc??? dulu sker makan nugget udang dia...tp dh x de....so x de yg berkenan di mata dan di hati lagi ni...hu3..... cayalah neena. dh sihat...dh blh mkn...okaylah tu....

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
ha'ah... waktu makan tengahari niee... :D

NeenaAnuar said...

Aini:
hari tu deria rasa tak berapa baguss... so tak try lagi.. nanti weekend nie kalau dpt chann.. insyallah akak pi try! hehehe...

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
hehehehee... apa lagi cik yayang.. pergi dating kat KFC cepat! :D

NeenaAnuar said...

NiD:
tu lah kebetulan pulak kiteorg wat entry pasai KFC sesama.. hehehee..

NeenaAnuar said...

nairaariaa:
hohohohohoho... TQ lalinggggg! nak kene belanja dia KFC nie! hehehehe...

NeenaAnuar said...

iera me casa:
haa.. betoi2.. memang bestt kan! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
haa.. baguih2.. so dah dpt makan belum nie? hehehee...

NeenaAnuar said...

Iena:
hahahahaha.. musim makan KFC laaa kottttt...

NeenaAnuar said...

Amanda:
hah... cepat2 pegi tau! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
yezza! aku pegi during lunch niee... hah! cepat2 update blog ko pasal rose float tu yer! :D

NeenaAnuar said...

Dee:
hahahahahahaa... thanks sis! terjaahh jgn tak terjah yer! :D

NeenaAnuar said...

IdzaLia:
hihihihi.. cute ker?? ya allahh time tu dok sok sek sok sek tuu! kekekkee...

NeenaAnuar said...

Lady:
waaa.. lady pun makan KFC yer.. memang musim org makan kFC lar nie kot yek! hihihih....

NeenaAnuar said...

Awien:
hahahahaha.. nanti nak check ngan KFC berapa dia nak bayar yek! :D

NeenaAnuar said...

z@ck:
alamakk.. kalau boleh pos.. dah lama tolong posto kan tuk zack kat NZ! huhuhu....

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
sama lah test kite sis! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
memang sodap! tapi yg poketful tu i pun tak try lagi.. nanti nak cuba gak! :D

NeenaAnuar said...

mekchu:
hah?? serious??? b'day nadjmi ker mekchu?

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
hihihihi.. pegi2.. jangan tak pegi yer! :D

NeenaAnuar said...

azzey:
hihihi.. I dulu suke burger zinger dia jugak! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails