COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, July 2, 2010

Aku Kene POW!


Hari nie genap seminggu aku kene Pow! Kejadian nie berlaku pada Jumaat yg lepas... sapa yg pow aku tuu??? sapa lagik kalau bukannn...



DSC_1849 copy
diri aku sendiri lah!!!

Ohh.... jgn ingat aku suke sangatt ngan penyopingan tanpa diduga itu yer! sesungguhnyer aku relaaaa dlm paksaa! hahahaa.... walaupun hakikatnyer aku nie adelah seorang kaki shopping.. tapi ade jugak masa dan ketikanyer... aku tak relaaa tuk membiarkan diri di'perkosa' oleh hawa napsu bershopping! hahahaa...

Okkk.. camgini citernyer... minggu lepas 'cik bulan' kan dtg menyinggah... so ngan tak semena-mena 'cik bulan' bertindak begitu agressiveee sekali terhadap diriku! makaaa costume yg dipakai pada hari itu tidak dpt diselamat lagi pada pukul 11:30 pagi! Owhh!! panjang lagi waktu tuk berada di tempat duduk yg wajib buat ku!! Kalau ikutkan hati mau saja ku pulang ke rumah.. tapi akaiiii dah dtggg.. maka ku terusss saja ke KLCC! hikk.. hikk..

Walaupun tang bottom jerk yg memerlukan kekdah penebusan... tapi biler dah buat lawatan ke tempat penyopingan.. makaaa segala rules & regulation mula lah nak bertaburan! apa tak nyerrrr.. SALESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS lah katakannnn! hakk.. hakkk... :p

Tempat penyopingan pertama yg aku lawati adelah di MNG... tak yah gie jauh... sesungguhnyer tempat pebret aku bershopping tu memang sentiasa jerk ade 'menu2' menarik tuk para pengunjugnnyer! :D Mula2 tu ingat nak beli jeans.. pastu tengok2 harga.. lepas less pun dlm RM130... so saje gatai gie survey2 lagi... then terjumpa lah 2 helai pakaian yg harganyer tak sampai RM100 pun! fuh alhamdulillah... selamatt sikit poket yg masih belum bergaji time tu! and then untung gak sbb ngan harga yg bawah seratus leh dpt 2 helai costume! hihihi....

So dengan itu sila lah tahu yg dlm satu hari aku telah pun memakai 2 baju.. sebelah pagi baju lain... dan sebelah petang baju lain i.e. baju yg masih belum bercuci dan berbau kedai! hahaha...


DSC_1842 copy
Owh NO!! aku telah di POW!

Hahaha.. kebetulan lak Tops tu ade tulisan 'POW!" memang sesuaii bebenor lah! harga asal aku tak ingat berapa lah.. tapi harga lepas less dia RM69... then jumpa pulak leggingss yg verry da matching with da Tops! Harga leggings no less yer.. sbb dah murahh kott.. RM29 sajork! So totall RM98 for both! Ngeeeeeeee!! :D

Owhh! I really loikee it! All in Grey!! Baju tu really comfortable! Material sangat cooling & soft! then yg tang leggings tuu pun aku suke bangatt! sbb aku tak der lagi leggings warna grey... maka bertambah lah collection leggings aku setelah ade warna....


_DSC1456 copy
Black!


_DSC1306 copy
Pinky!


_DSC1062 copy
and Yellow!!

Maka bertambah lagi lah collection baju2 holiday aku skg nie! hehehe... tak tahu korang perasan ker tak... aku punyer 'uniform' waktu berholiday adelah shirts with leggings kan! aku suke sbb tersangatt lah selesa! and I'm feel very free in it! :D

So.. lepas nie nak gie holiday mana lak yek so that leh pakai leggings grey baru aku tu! Ngggggeeeeeeeeeeee.... :D

37 comments:

-NiD's- said...

chntik bj n leggings even soping time yg agak suntuk kan...nice la kakneena.....

Jiejah @ Iza said...

kaki kurus selim melim mcm neena mmg lawo pakai legging :-))

Aini said...

makin slim la kak neena... jeles tul la...huhu

mekchu said...

yup... sgt setuju.. shirt + legging sgt serasi bersama.. hahaha.. selesa sgt sgt.. but ur grey suit tu mmg cntik lah.. & really love ur style..

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

suah niy....
kalo time pokai mmg hancus

Shu Shinju said...

selesa giler kan pakai legging... angin masuk terus jer tanpa sekatan.. kdg2 rasa cam x pakai suar pon ade...hahahaha..

♥ Vee Violet ♥ said...

vee byk legging tapi semuanya black and leather.
hari tu nak beli pink and purple tp rushing so tak sempat beli.
hihihi

Iena said...

aku pown suka lengging walopon pehaku ku cam ayam belanda tapi aku tetap x sedar diri! tapi kena pakai baju labuh sketla...

mrs.ecam said...

jap jap aku konpius ko g kje pki bj camtu ke??? heeeeeeeee

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kita pun suka legging..tapi en shukri cakap hodoh..abestos btoi...huhhuhuh frust tonggeng menonggeng.. :P

POSH76 said...

I pun suker legging walaupun sedar peha ni tak sekecil peha mu itew...tp koleksi i ada black kaler ajer...tak berani nak pakai kaler lain...hehe

fiq said...

slim nyer akak. jeles saya =P

Lady of Leisure said...

neena slim kalau pakai leggings memang sangat cun..
:)

azzey said...

Neena: Wait2.....jap2....dear x kn pakai legging n tshirt g koje kot ( based on ur entry....)....he3.....

p/s: pakai legging n shirt untuk tido mlm jerk......wakaka....

Azmiezas said...

akak perasan awak ada collection legging yg sangat colorful,..n akak sangatlah suka kalau tengok orang pakai legging..

tapi kalau nak pakai sendiri rasa mcm tak berapa sessuaiii..hehehe..

mrs.hanibunny said...

ermmm macam mana aku tak perasan hang peminat legging! ayooo hahaha ingat ku perasan semua perkara tentang mu... heheh...

ehem2... kalau dulu ku gaya mcm tu ok la kot... sekarang ku bakai confirm sehhhhh nampak bonjolan2 kiri kanan... wakakak... anyway legging ijau tak tunjuk ka??? time kenduri umah ur frend tu? ingat tak? ala ala jubah di luar tapi di dalammmmmmmmmmmmmmmmm???? hahah

sLEEping BEauty said...

cantik sgt yg grey ...
mmg mashukkkkkk ngn neena ... hehheee

nairaariaa said...

cumil...huuuyg gray cantek...tp yellow pom chantekkk

Nurhidayah Shamsury said...

kak neena amat sesuai dgn legging coz kaki kak neena kurus...

NeenaAnuar said...

NiD:
hehehe.. Thanks dear! tu lah tak sangka gak akak dpt baju yg berkenan di hati dlm pada last minute tu! hehehe...

NeenaAnuar said...

Jiejah @ Iza:
hihihi.. THanks sis! ;D

NeenaAnuar said...

Aini:
haih.. selim apa nyer... tang perott still berlemak tu! hahaha...

NeenaAnuar said...

mekchu:
selesaaa kan! that's why I pilih this outfit as my 'official' costume during holiday! hehehe.. btw, thanks dear! ;)

NeenaAnuar said...

xkenalmakexchenta:
kekekekekeke..

NeenaAnuar said...

Shu:
hahahaha... ha'ah betoi2 tu shu! :D

NeenaAnuar said...

Vee:
wow! leather! I luv it too! tapi tak penah beli lagi! hehehe... neena pun suke sangat tengok Vee kalu pakai legging... cun abiss! :D

I pun kalau boleh now nie teringin nak survey colour purple gak! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
memang aku pun kalau pakai legging.. aku akan pakai baju yg labuh.. kalu pendek pun takat paras yg ngam2 ngan vuntuitt jerk! hehehe..

NeenaAnuar said...

ecam:
ha'ah... office aku hari jumaat memang versi Free & Easy! leh pakai jeans bagaii! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehe... ala... tak der lah besar mana pun you punyer peha beb I tengok.. cute jerkk apa... ermm.. then you should try colour2 lain pulak yer... mesti cun! :D

NeenaAnuar said...

fiq:
huhuhu.. slim tang kaki jerk! tang porott agak buncit gak! hahaha..

NeenaAnuar said...

Lady:
TQ darlinggg! muaahhsss!

NeenaAnuar said...

azzey:
YUPPpppppp!!! I pakai leggings gie kerja... hihihi.. jgn terkejott... sbb setiap hari jumaat my office leh pakai jeans & more to free & easy! :D

p/s: I lak pakaian malam yg berambu rambaaa... segala mala yg ber stringg stringggg... malammm kene kurangkan kain! hahaha...

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
heheehe.. Thanks akak! :D

alaa.. ok nyerr.. cuba lah kak.. tak cuba tak tahu taw! :D

NeenaAnuar said...

mrs.hanibunny:
kamooo banyak dah terlepass entry2 ku! pasai itu kamooo tak perasaann! hahahaa...

Deyyy!! itu baju yg warna hijooo lerr.... leggin ku bewarna hitam! tak caya gi check archive picture! :D

NeenaAnuar said...

sLEEping BEauty:
hihihihi.. Thanks sis! ;D

NeenaAnuar said...

nairaariaa:
TQ dearry! :D

Mimy Hamid said...

wow bom bom pow....kelasssssssss legging...colourful beb

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails