COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, July 6, 2010

Anda Happy?


Thanks to adik ku
Wina XOXO coz sudi tag akak yer!




1. Adakah anda HAPPY SEKARANG?
~ So far alhamdulillahhh... saya sangattt bahagiaa..... biler bahagia bermaknaa saya sentiasaa happy! :)

2. Kenapa Anda HAPPY?
~ b’coz saya ade suami yg sangat2 memahami diri saya & mencintai diri saya sepenuh jiwa raga nyer! *ceh!* :p then, harus lah saya happy sebab saya mempunyai kawan2 alam maya seperti anda semua dan tidak lupa juga pada kawan2 di alam yg nyata! Nak2 biler baca comment2 kalian... seharusnyer saya sentiasa senyumm sampai ke telinga.. bukan kah itu bahagiaaa namanyer? :D

3. Apa Benda Yang Boleh Buat Anda HAPPY?
~ Semestinyer pergi vacation sepanjang 365 hari! Hahahahaha....

4. Pernah Menerima TAG?
~ alhamdulillah lahh.. tak penah putus wat masa nie! :D

5. Nyatakan Warna Yang Anda SUKA?
~ semestinyer pink, purple, & blue!

6. Berikan 9 Org Yang Anda Akan Tag....?
~ waduh! Again.. disebabkan ah kak agakk ke-bussyyy-an lately nie.. so ah kak tak dpt nak pikir sapa yg akak nak tag! So, pendek kata sapa2 yg rajin nak buat tag nie... sila lah buat yerr.. sorry bukan aku tak nak tag... tapi serious aku tengah berkejar nak langsaikan utang tag yg menimbun nie! Huhuhu....

7. Tulis Sesuatu Tentang Orang yang Anda TAG...
~ anda yg buat tag nie sememangnyer sangatt gorgeous! I do luv to read your blogs! Muaaahhhssss!!

8. Adakah Anda HAPPY Dengan Apa Yang Anda Ada Sekarang?

_DSC1307 copy
~ alhamdulillahhh... syukurr sangat2 dgn kurniaan Allah S.W.T kepada saya selama ini... hidup ini sentiasa ceriaaa pabila bersama mereka2 yg tersayang... harap kebahgiaan & kegembiraan ini berkekalan hingga akhir hayattt... aminnnn.....

7 comments:

Shu Shinju said...

bahagia jugak bila tgk akak bahagia....:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

i'm hapie too... *nak gak kan..heheheh :P*

POSH76 said...

tngk u happy makes me feel happy too..hehe

NeenaAnuar said...

Shu:
TQ darling! muaahhhss!!

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
yeay!! mari sama2 kite menghappy kan diri! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
TQ very muchh dear! muaahhhsss!! :D

azzey said...

Neena: sorry u mangsa seterusnya yg I nak tag! He3....

~ CUTE BLOGGER AWARD ~ TQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails