COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, July 1, 2010

Maafkan Qaseh Yer Untie Nin!!!


Hai!!



Q1
Nama Saya... Qaseh NurAnissa....


Q2
Nampak tak saya pakai cekak rambut sapa nie?


4748833843_38f9a6fcb4_b
Untie Nin saya punyer larrrrrrrrr!! Chomell tak saya???


DSC_1742 copy
Tapi kann untie2 & uncle2 semua...


DSC_1820 copy
Qaseh cam dah ter-nottyy sikit lah... tapi memang Qaseh tak der niattt pun taww! :( Nak tahu naper Qaseh kata yg Qaseh ter-notty? Sebabbbbbbbbbbbbbb......


DSC_1834 copy
Qaseh dah buat Untie Nin sedihhhhh....


DSC_1838 copy
dan jugak menangissssssssss!!! :((


DSC_1839 copy
Maaf kan Qaseh Untie Nin!! Qaseh tak bermaksud nak buat Untie Nin berjujurann air mata camgini! :((


DSC_1841 copy
TQ to abg mamat sbb tolong snapkan gambar Untie Nin yg tengah emotional sakann tadi!

So uncle2 & untie2 nak tahu kenapa Untie Nin Qaseh mengalirkan air mata? Nantikan sambungan cerita tragedi air mata nie dari Untie Nin sendiri nanti yer! :)

24 comments:

Nurhidayah Shamsury said...

np kak neena sdeh lak..huhuhu..cpt cikit cite ye..

Cik Yayang said...

Mgkin ingat kat Arwah Mak kot?
Ai nk tau nih..

Shu Shinju said...

la... nape nangis nih? huhuhu.. Qaseh wat ape kat untie nin??? noty erk....

mrs.ecam said...

alahai tngari syahdu2 nie ko bleh meleleh plak..pesan neena oi....habaq mai sattttt

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lorr untie nin nagesh napa nie...

joijoi80 said...

sah dah patah kan cekak rambut auntie dia ni.. hehehehe.. x gitu sis..

A D I A said...

alo lo lo auntie nin sedeh tetap maintain ayu, auntie adia nangis harus sememeh je

♥ Vee Violet ♥ said...

cepat2 update...

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

sedihnyer dyer...

Iena said...

oh, sayunya saya melihat air mata dan air hidung untie nin...

azzey said...

Neena: What's wrong ???

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
huhuhu.. takk... ingat arwah tu memang ade... tapi nie ingat tang org lain! hehee..

NeenaAnuar said...

Nurhidayah:
hihihi.. dah tau citer kan? :D

NeenaAnuar said...

Shu:
dia notty manja jerk untie shu! :D

NeenaAnuar said...

ecam:
heheehehe.. dah story kat next entry! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
Aceh TER-buat Untie Nin nanges lah untie purple! :D

NeenaAnuar said...

joijoi:
haahahahahaa.. tak der lah!

NeenaAnuar said...

Vee:
dah update dah! check it out yeah! ;D

NeenaAnuar said...

Adia:
hahahaa.. ayu kaa?? sememehh & selengee abis jerk muke I kalau nangiss tau!

NeenaAnuar said...

xkenalmakexchenta:
huhuhuhuuuuuuuuuu....

NeenaAnuar said...

Iena:
wakakakkakakaakaa.... itu bukan versi berlakonn yer! :p

NeenaAnuar said...

azzey:
you'll find the answer on da next entry! ;D

POSH76 said...

jgnla sedey...bukan kita yg punyer nak buat lagu mana...I pun rapat dgn my nephew sbb kecik2 me yg jaga dah mcm anak sendiri pi mana2 org ingat anak I...sbb kan I dah tahu apa terjadi next entry so komen terusla..aku lak nak nangis huhu

NeenaAnuar said...

POSH:
tu lah kannn.. silap2 hari bulan org dok ingatt anak kite pulak! hihi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails