COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, July 26, 2010

Sessi Penyerahan! Bila Mereka Teruja.... Kami Lebih Terujas!


Lepas jerk kene injet... terus kebuluq! Dah almost 4 petang.. tak makan tengahari lagi! From PMC, teruss aku ajak en. teman gie makan nasi ayam favourite we ollzzz... kat mana lagi kalau bukan dekat...
Ownn Nasi Ayam (
sila click) nie hah! Kiteorg siap order 3 pinggan terus! sah pasangan buruk lantak! :p

Kepuasan makan nasik ayam tahap maximaa! pastu terus balik umah my dad.. coz lepas maghrib en. teman punyer client nak datang umah tuk collect their wedding album! :D


DSC_0735 copy
Alhamdulillahh.... They are really happy with it!

Seriously aku ngan en. teman terkujat gak ngan reaksi diaorg... memang dah be prepared ngan camera before diaorg keluarkan barang2 tu dari paper beg so that can captured their first expression! ye lah... sometimes bukan senang nak puaskan hati client kann... lagi pun en. teman bukan lah dlm golongan2 yg PRO sangattt kalau nak di comparekan ngan certain2 photographers in Malaysia nie hah! Masih banyak yg perlu di pelajari & di perbaiki... So biler tengok pasangan nie terujaa... of course lah kami berdua nie lagi terujaa sama!! Pendek kata we've meet the client's expectation lar nie! hihihihi...


DSC_0728 copy
Check jgn tak check.. kot2 ade kat mana yg nak di complain sila complain.... kami sedia menerimanyer! :D


DSC_0724 copy
sedara sedara jugak... tapi as client.. kalau ade kat mana2 yg tak puas hati... sila lah complaint so that AC Photography boleh terus perbaiki kelemahan2 yg ade! ;)


DSC_0737 copy
Syukurrr.... when they happy... both of us much more happier! Thanks to Abg Mazeri & Sue coz memberi sepenuh kepercayaan pada AC Photography! ;)


DSC_0739 copy
Ni lah complete package set yg diterima oleh pasangan pengantin baru dari AC Photography!


DSC_0741 copy
1 Canvas Frame!


DSC_0742 copy
1 Mock Up Sticky Album!


DSC_0743 copy
120 keping gambar bersaiz 4R + 2 keping gambar bersaiz 8R dimuatkan didalam album nie...


DSC_0748 copy
1 DVD copy.....


DSC_0749 copy
with unlimited pictures inside!


Congrats to en. teman! Hope dia boleh terus belajar & belajar dlm bidang photography nie... and aku akan sentiasa support dia & berada disisi dia sebagai pengkritik tetap & paling laserrrr! hahahaha...

Tapi malam tu kan.... lepas dah balik kat umah kiteorg... en. teman telah buat aku menangissssssssss sakannnnnnnn okkkkkkkkk.... nak tau naper aku nangis??? sebabb..... en. teman telah memberikan aku 50% of his income yg diterima dari Abg Mazeri malam tu!

Lawakk tak weeii?? biler aku pikir2 balik cam lawak lah jugak kann.. sebab laki bagi duit patotnyer suke lah kann... tapi nie takk... pegi nangis lah pulak! hahahahaa.... but seriouss okkkk.. aku nangis sampai teresak-esak tuu.... keluar semua air hidung bagai... terharuuu wwooooo dia bagi aku duit dari hasil penat lelah dia.... aku sikit pun tak mengharapkan apa2 dari dia taw.. aku suke biler dia dapat duit... walaupun duit tu dia tak spent kan tuk aku... coz aku tahu banyak lagi equipment2 photography yg lain dia boleh beli ngan duit tu....

Tapi en. teman kata.... tak pe... dia memang dah niat nak bagi kat aku... sebab aku bertindak sebagai assistant dia yg sangattt baguss... walaupun mulut aku lazzerr yg amattt! huhuhu..... Wahhh!! So lepas nie aku akan teruss berkhidmat tuk dia lah camgini! Harus aku kene pertingkatkan lagi skill aku dlm menjadik assistant dia... so that utk job job seterusnyer aku dpt lagi 50%! hahahahahaahahaa.....

To you Bay-Bee.......

TQ so muchh!!! I'll always support you & will always pray for your success with AC Photography ok! Muaakkssss!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

40 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud job.en teman.....sis...bila nak belanja kita lagi.. :P

-NiD's- said...

FUH...mabLes...credit untuk En.Teman.
Memang Superb laaa....ni bekenan nieh

Shu Shinju said...

wah..mmg perfect la hasil kerja en.teman.. congrate..!!

ha akak.. bila nk blanja kitaorang?? 50% tu... tuan penasihat pon 20% jer tau.. hehehe...

Iena said...

gud job en nuar! me bagi ibu jari kiri kanan mencanak ke atas!

alahaiiiiiii... sentimental plak ko neh. patutnya melonjak hepi dpt duit beb. achik slalu dpt duit claim ke aper, terus bg cek kat aku... xpernah terlintas nk menangis. kalo aku nangis mau achik pengsan nk terima respon penerimaan aku plak nanti. hu3.
k2... aku ngaku... kau bini mata duitan! hahhahaa

ASMI ASMIDAR said...

waa..
mmg nice la..

Cik Yayang said...

Alhamdulillah...:-)
Itu la namanya rezeki dikongsi bersama2...lagipun sedikit sbnyk, Neena juga berkerjasama dgn Nuar kan? Anyway, tahniah juga utk Nuar...

POSH76 said...

canteklah hasilnyer...cam ala2 retro gitu...mestilah u terharu hasil successful En Teman...nanti kalu ada sesapa nak leh recommend hehe..

ieda said...

wow .. cantiknyaaaa good job for ur hubby dikkk :))

mcm nieh rasa nak sanding balik lakkkk heheheh

SURIA AMANDA said...

Wa... kak neena ada kerja kosong lagi x?Lisa pun nak rasa jugak,5% pun xper...hahaahha...

Azmiezas said...

Semoga sukses ye!!

psst:..mana bahagian akak ni??..ekekeke..

mrs.ecam said...

bab ko dpt income 50% n bce kata2 ko tu buat aku snyum sowang2...hihihi leh imagine cane ko nanges esak2 gitu...siyes sngt tahap terharu ko kn...hikhik

mekchu said...

good job bro.. nak kena 'try' en.teman lepas nih.. murah2 dah la.. hehehe

mrs.hanibunny said...

oit... nasib ler baik dia tak potong duit penat dia ari ahad tu bangun duduk ambik makanan tuk binik tercinta... hahaha.... anyway neenaaaa jom gi makan2... hahah duit yang dapat harus di kongsi sama... hahah tetiba...

Mia-Ina said...

rasanya en teman menghargai diri neena tue....dia rs neena yg byk membantu dia di sebalik tabir..smoga hubby neena maju hendaknya lg

ikiqzana said...

wah neena. tahniah keje yg bagus ni.. mmg patut pon neena dpt dari en.teman. kan neena isteri dia.. rezeki suami rezeki isteri jugak.. kongsi sama2.. hihihi.

A D I A said...

harta sepencarian tu hehe.

IdzaLia said...

wahh.. cantik3 hasil kejanya.. semoga maju jaya ye en. teman..

azzey said...

Neena: Harta sepencarian..mmg elok dikongsi bersama.....hu3....

nasaoji said...

suker ngok en. teman snap2 gambo..asben kt pun layan kamera dslr..tp, bru permulaan...tp jugak, dia gemo nangkap gambo pemandangan...!!huurgghh..tak merasa nak jd model cam akak!

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hihihi.... hutang tatapp utanggg... nanti kite belanja sis yer! :D

NeenaAnuar said...

NiD:
hehehee.. TQ darling! ;D

NeenaAnuar said...

Shu:
huhuhu.. TQ dear!!

hahahahaa.... camner kite nak jumpa nie... insyallah.. kalau shu turun KL or akak naik ke penang kite berjimba sama2 kehh! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
TQ babeh!

jap2.. aku nak tanyer nie... last word ko tu sebenarnyer "kau" @ "aku" nie?? hahahahaha....

NeenaAnuar said...

Asmidar:
TQ dear! ;)

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
THanks cik yayanggg... ;D

NeenaAnuar said...

POSH:
TQ darling! wah.. siap nak tolong promote nie... nanti kene belanja u nie! hehehe....

NeenaAnuar said...

ieda:
hehehee.. TQ siss! boleh jerrr kalau nak sanding lagi.. in fact me sendiri teringin nak bergamboo kawin lagi sekali! hahahaa...

NeenaAnuar said...

Amanda:
hihihihi.... nak jadik assistant en. teman yer? :D

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
THanks sis!

pstt.. hihihi.. nanti kalu berjumpaan kite makan sama2 yek! :D

NeenaAnuar said...

ecam:
hahaahahaha... tau takpe!!! :D

NeenaAnuar said...

mekchu:
hehehee... thanks dear! don't worry.. harga leh runding! :D

NeenaAnuar said...

mrs.hanibunny:
chooiiii! yg hang pegi bocor rahsiaa buat apa?? hahahaha... alaaa.. dia dah makan banyakk sangatt tu yg aku suruh dia exercise tuuu ngan bangun banyak kali.. :p

jom.. jom.. aku belanja.. hang bayaarrr bulee??? :D

NeenaAnuar said...

Mia-Ina:
mungkin lah kot dear... I've da same feelings too! Thanks! ;)

NeenaAnuar said...

ikiqzana:
hihihi.. thanks sis.. tu lah.. rezeki kene share sama2 kan.. baru lah lebih berkat.. insyallah... :D

NeenaAnuar said...

Adia:
hehehehe.. betoi2.. agreed!! :D

NeenaAnuar said...

IdzaLia:
thanks sisss! ;D

NeenaAnuar said...

azzey:
yezzaaa! exactly! ;)

NeenaAnuar said...

nasaoji:
oooo.. ok lah tuu.. good.. goodd.. nanti dah lama2 mesti terror niee...

alaa... takpe.. nanti lama2 dia amik lah gambo awak tu! :D

Mimy Hamid said...

napa la aku baru kenal ko neena...klu tak mmg aku amik laki ko...neena aku ingat nk buat outdoor la amacam ok tak??

NeenaAnuar said...

Mimy:
hihihi... alaa.. takpe lah.. org yg ko amik tu pun ok gak apa...

outdoor shooting tu memang ok bangat! rugi kalau ko tak buat taw! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails