COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, July 7, 2010

7 Perkara Sedih!


Banyak perkara sedih yg berlaku since semalamm....


~ comment moderation kat blogspot buat hal! aku tau ramai yg mengalami nasib yg sama... so aku pun tak terkecuali biler banyak comment yg masuk... tapi tak leh publish! tengok kat comment moderation ade comment... tapi biler click... nan ado!! hilang dari pandangan! mana lah aku tak sedih.. sbb aku sangat2 menghargai comment2 dari korang semua! :(

~ sama jugak lah biler aku buat comment2 kat blog korang... mungkin ade yg ade... ade jugak yg missing in action! :(

~ malam tadi... tetiba jerk rasa badan lain macam... mata merah & berair... badan jadik seram sejukk... confirm demam! nak berjalan pun tak larat... kaki rasa lemahh sangattt!! segala urat sendi aku lemah! sebelum tido aku dah makan ubat demam dua bijik.. leh lah tido... tapi by subuh... badan dah terasaaa bahang & jugak lemahh kembali! Ok... confirm tak leh gie keje nie! :(

~ Biler dah tak leh gie kerjaa... aku rasa sedih & bersalah gak sbb ade kerjaaa yg perlu di selesaikan tuk boss aku hari nie... tapi bukan aku sengajaa.. memang sumpah tak tipuuu yg aku demammmmm panassssssssss!! :(

~ En. teman lak tak leh nak cuti hari nie sbb dia banyak kerje kat officee.... mana lah aku tak sedih biler aku kene gagaahh kan diri sendiri drive ke klinik! :(

~ Biler en. teman tak derr... memang rasaa sedihhh sangattt.. sebab tak der org nak beri perhatiannnnnn kat aku hari niee... sakittt lah ko sorang2 kat atas sofa nie! Makan ubat then tido jap lagi! :(

~ Tadi waktu doktor check temperature demam... sila lah tahuuu yg temperature aku adelah 100!! so tuan doktor sudah kasik MC selama 2 hari! :(

Okkk.. dlm pada sedih2 tu ade gak lah positive side of it!

~ tadi aku dah pun disable kan comment moderation tu kejap... then aku enable balik.. then baru keluar 10 comments need to be moderate! tapi aku tahu... tu mungkin tak semua tuu.. coz aku tengok kat page blog aku ... tulis ade berbelas comment kat satu entry.. biler bukak kurang dari nilai sebenar! takpe lah.. dari hilang terusss semuanyer tu kannn! at least masih ade yg dpt di publish tadi! :)

~ insyallah... kalau aku rajin & dah sihat sikit nanti aku wat lar blog walking balik.. insyallah aku akan cuba drop kan comment kat blog korang yek! :)

~ sib baik en. teman sentiasa ade disisi.. so leh gedikkk lebih sikit! sampaikan nak makan ubat pun mintakk bersuap! :)

~ walaupun tak dpt menghadirkan diri di office... aku tetaapp inform boss aku yg aku demam... so aku tetap akan make sure all the arrangements will be done by today! seee.. positif tak aku... sakit demam pun masih lagi tak abaikan tanggungjawab sebagai pekerja! so boleh di tambah lagi pointtss tuk jadik pekerja cemerlang nie! hehehee... :)

~ walaupun seorang diri.. at least aku pupuk semangatt berdikari dan berdiri di atas kaki sendiri! walaupunnn dlm hati dok teringattt kat en. teman! :)

~ baguih jugak dia tak der.. kalau dia ade kangg.. kot2 jadik aktiviti lain lah pulak! so baik lah aku berehat sorang2 jerk kat umah nie udah! :)

~ Allah nak kasi nikmat sakit.. so saya sebagai hamba nyer menerima ngan hati yg redha! :)

Okkk... disebabkan aku tak sihatt... maka aktiviti mengupdate akan berkurangan... kalau larat kang aku buatt.. kalau tak kangg.. nie jerk lar satu2 nyer entry tuk hari nie yer!

Btw, korang jgn takot nak comment yek.. aku rasa hari nie comment moderation dah ok dah.. and back to normal... Luv you ollz guys!

22 comments:

Jiejah @ Iza said...

take care .. byk² rest ;-))
moga cepat sembuh !

Aini said...

Rehat cukup2 ye kak... Makan ubat..

[z@ck] said...

sama!
=(

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

take care dear..sila makan ubat k...memang semalam komen adalah gila..tensionnnnnnnnnnnnnnnnnnn

azzey said...

Yelah....the same problem....

POSH76 said...

Inilah hidup disebalik tu ada hikmahnyer...u must drink a lot of water & jgn ponteng makan ubat taw...get well soon ya...

Iena said...

alahai... kesiannya...
hope ko cepat sembuh yer...
jgn lupa mkn ubat erk...

#sama kes ngan aku, komen byk hilang... :(

Nurhidayah Shamsury said...

ida doa agar kak neena cpt sembuh ye..tabah tau..

mrs.ecam said...

alahai ciann dmam lak...smlm men ujan ke...ngee hehehheeh...rest lah kt umh tu..mkn obat n tdo....lgpong ujan lebat nih....huuuuuu sejukkkk

Mya said...

cepat sembuh neena :)

http://blogmaya.com

Cik Yayang said...

Ingat kan kawan nyer internet yang ngook ngek...mmg perasan, ada dpt 2 notification comment to moderate (aku nyer komen sikit jer), alih2 bila semangat nk approve, takde!! huhuhu...siapa la gamak nya drop komen tu..:-(

Apa2 pun, get well soon ye Neena...
Jgn lupa makan ubat...terkejut dgr temperature Neena smpai 100..aduhh..rehat bnyk2 tau

Shu Shinju said...

luv u too... akak cepat sembuh k... get well soon... kang shu rindu updates blog akak...

Mimy Hamid said...

take care neena...get well soon....rehat je...tak larat jgn buat2 larat..en teman takde tu

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

take care sisi...
tabah yer..

kak ina mail said...

semua pun kena yang sama.cam akak ni selalunya tunggu orang komen, baru akak pergi tempat dorang.ko tahulah akak ni tak de computer kat rumah, jadik masa akak terhad, nak buat blog walking pun tak boleh.jadik sebab tu selalunya aku tunggu org komen, baru aku pergi blog dorang.apa nak buat masa tak mengizinkan.kalau boleh akak harap ko jaga kesihatan baik-baik.sekarang ni musim panas, banyakkan minum air ye.take care

Deqna said...

oo ko mc lah hari ni yer.. jgn lupa mkn ubat yer & get well soon yer. take care.

A D I A said...

u take care k, kena gi klinik sendri ye, takpe2 time sakit ni mmg rasa sayu skit. hope u cepat sembuh, makan ubat n have enough rest k. *hugs*

Lady of Leisure said...

hi neena.. sama lah kita lady pun dok pikir apasal la banyak komen tak nak publish isk isk isk ini hari baru ok skit kan.. btw thanks for the award dear..
:)

nairaariaa said...

hmm..tu la pasai...sedihkan bile komen hilang cmtu jer...sob3x,..sume org kena cmnie...

rATu kEBaYA said...

neena dah ada kurang ke? harap sabar n tabah ye.. bila sakit memang memerlukan perhatian yg lebih.. automatic jadi manjakan..

sLEEping BEauty said...

moga cepat sembuh dear neena :)

NeenaAnuar said...

THANKS ALL FOR YOUR WISHES AND SUPPORT!! LOVE YAA!!!! *HUGS*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails