COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, July 12, 2010

Sambung Sampai Pukul 4 Pagi!


Lepas gerak dari men-canai bersama cik kaki.... aku ngan en. teman tak balik terus punn... kiteorg sambung melepak ke rumah Za pulak! hehehe....


Tapi ngan sedih nyer aku nak bagi tahu yg en. teman tak snap satu pun gambo sewaktu berada di sana! eeeeeeeeeeeiiiiii! sedih + geramm aku ngan dia tau! entah apa angis kuswadinata dia dtg entah... tiba2 leh lak jadik tak tahu nak menjalankan tugas kekdah nyer!

Takpelah.. aku cerita tanpa gamba lah kali ni yer! actually tak der apa pun kat umah Za... aku memang dari awal dah niat nak gie visit Za kalau ade kesempatann... saja lah nak jengah supermom tu.... since kebetulan hari tu pun hari sabtu... and dari NZ nak ke umah Za pun dah tak jauh... so alang2... aku proceed jerk lar ke sana....

Awien memang dari awal dah follow Za balik... rupe2nyer mereka berdua telah berkuntauuu membersihkan rumah... alahai Za! sian sungguh dia... kan tak pasal2 dah bersusah payah lak! sorry Za! sorry kat Awien jugak! Alaa.. lain kali tunggu neena ade sekali lah.. baru best kite gotong royong bersihkan umah! hehehehe....

Dlm pada perot dah kenyang men-canai... supermom Za leh lak nak order makanan malam tuk kiteorg! kan dah susah lagi! issh mummy darwisy & airisy nie tau! dia nak order dominos pizza.. tapi nombor hotline tak sorang pun tahu! hahahha... lawak gak malam tu... oh ya.. selain aku, en. teman & awien... has & fifie pun ade joint kiteorg malam tu! secara tak langsung memang meriah gak lah umah Za malam tu!

Za siap letak status kat FB dia tuk tanyerkan sapa tahu no hotline dominos! hihihihi... End up tak dpt gak nombor hotline dominos... pengakhirannyer... Za call 103 jer lar! hahahaha... lawakk lah! THanks Za for the lovely treats! Yummy sangatttt! Nak2 chocolate indulgence tu! Kan Awien kan? hehehee...

Around 10PM... Has & Fifie pun beransur pulang.... biasalah... org nan aado lesen penuh memang camgitu.... masa sangat2 mencemburi mereka! ahakss!! Aku ngan awien sambung lepaking lagi.. dok layan kerenah Darwisy yg mooodyy tak nak lepaskan mummy dia... sian mummy.. nak gie toilet pun tak lepas! Airisy cool jerk...

Borak punyer borak... gossip punyer gossip.... sedar2 dah kol 12 tengah malam... yg paling tak boleh blah laki aku lah... dia sorang jerk wakil 'pemuda umno' kat umah Za malam tu! Bukan takat wakil jerk... kiteorg bergossipp hal dato dato... datin datin... hal hal wanita... pun dia jointtttttt sekaki gakk! belasahh lah Bee!!!! heheheheehe......

Then... around 12 lebeyy cam dah nak beransur lah konon2nyer nie... tup2... awien ngan Za sambung gossipp lagi! haih! tak jadik nak balik lagi nampaknyer! Aku sambung bersila panggung lagik! Za buat air teh! minum lagiii.... gedebak gedebuk... jam dah menunjukkan pukul 1 lebihhh... Lee yg pergi shooting org kawin pun dah balik dah! Lee tak terkojott pun tengok kiteorg... sbb Za dah bagi tahu dia dah yg kiteorg nie dok melepak umah dia... lagi pun bukan senang nak jumpa tokey CST Production nie tau takk... memanjanggg bzzz jerk mamat sorang nie! so alang2 dah ade kat umah dia... haa... kite tunggu sampai dia balik! hahahahaa...

Lagi satu yg best part.... anak2 Za.. si Darwisy & Airisy.... boleh tahan gak kedua-dua cenonit niee... tak reti2 nak tido okkkk... kiteorg berjaga.. diaorg pun bertahan berjaga sama niee.... depa tido kejap2 cam tido ayam jerk.. ye lah.. camner nak tido.. biler dok dengar untie2 & mummy dia dok gossiipppp memanjang! heheheheheeh....

Biler en. teman sudah bertemu tokey CST nie... jgn harap lah nak balik! konon2 nak beransur pulang kol 2 pagi... sekali Lee sudah tunjuk dia punyer I-PAD pada en. teman... apa lagiiiii... upacara bergosipp pasal gadget lah pulakk bersambung!! adoiiii.... sib baik lah hari sabtu!!

Ok.. nie ade satu satunyer gambar yg aku cilok dari FB Za! Sib baik lah Za ade snap satu picture menggunakan I-Phone dia during kami2 semua dok jakunn tengok I-PAD si Lee!


35130_1221094187875_1844566001_434983_7721321_n
Lee sedang menunjukkan I-PAD nyer kepada kami... and semua org dok teruja tengok I-PAD tu! en. teman lagi lah tak yah ckp... dia dah start baca 'kitab' nak suruh aku belikan dia I-PAD macam Lee tu tuk dia! nak jerk aku rotann dia taw!


Gambar tu dirakam sekitar kol 2:30 pagi kott... I-PAD punyer pasal... kiteorg sambung lagik melepak umah Za sampai lah si Rudy (hubby awien) lak muncul di muka pintu umah Za! hahaha... Rudy pun baru balik dari wat shooting org kawin gak! Kalau dah Rudy sampai umah Za kol 3 pagi.. takkan lah kami nak chow lak kan! haruss sambung gosiiipp!! hahaha.... gossiipp lah sangatttttttt! :p

Waima.... bola German lawan Uruguay pun berlangsung... so kami sempat lah nonton bola secara berjemaah sampai lah membawak ke pukul 4:00 pagi! hahahaa... gilozz tegar memasing malam tu! ngan baby2 pun jointt sekaki tak tidooo okkkk! aku memang pelik tui ngan budak2 tu... tahan toi bijik mata depa! hehehehe....

Pendek kata... aku patot bawak tilam ngan bantai jerk tuk bermalam umah Za malam tu! hahahaha.... but well.. aktiviti camgini bukan selalu punnn.... dah alang2 berjumpaan kann... so baikkk di pergunakan peluang yg ade tu sebaik mungkin ye dakk!

Apa punn... all of us really had fun @ Za & Lee's house that nite! Bermula dari siang hari sampai lah ke subuh hari berikutnyer... giler punyer marathon berjimba! So in other words... kami menikmati keseronookkan berganda nie! hehehee... Thanks again pada tuan rumah... next time kite plan out to hang out again yeah!

20 comments:

Cik Yayang said...

Silap..patutnya Neena & Nuar mandi siap2 kt umah Za, then balik umah terus tidur jer..hihihi

Mimy Hamid said...

amboii korang semua siap berkampung yerrrrrrrrrr...ni yang jeles ni...

mrs.ecam said...

kui3...abes ari ahad kompom sume terbongkang ek...kui3

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya...lepak sampai tukar date tue..heheheh :P

Lady of Leisure said...

sure ramai mc ini hari kan sebab enngok bola hehe

POSH76 said...

ni baru betul together gether ni bessnyer hehe

ratusiput said...

best kan camni...ehehe...

azzey said...

Neena: if hari cuti...lepaking spi subuh pon x de hal neena...if hr koje....sindri mau ingat la.....ha3.....

Azmiezas said...

ni baru betul2 namanya berjimba sampai ke pagi..ekekek..

sekali sekala best kann??

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
haaaa tu lah pasal! lain kali lah wat camgitu plak! hahahahaha....

NeenaAnuar said...

Mimy:
hehehehehee... kiteorg memang camgini.. sekali kalau dah berjumpa... memang cukup payah nak balik! :D

NeenaAnuar said...

ecam:
hahahahaa.. tau takpe! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hehehehee.. sekali sekala... apa salahnyer kannn! ;D

NeenaAnuar said...

Lady:
yeaa.. betoi tu ladyy....

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehehe.... double trouble gituuu! :)

NeenaAnuar said...

azzey:
yea... betoi2.. :D

NeenaAnuar said...

ratusiput:
memanggg enjoy sekali sekala camgini beb! ;D

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
tu la tu kannn.. bukan selalu kannn... pantang dpt peluang.. harus di pergunakan sebaik mungkin! hehehehehe....

Deqna said...

ya ampun.. sampai ke pagi tuh.. best best... memang kalau dah duk rmh dorang tak rasa pun masa berjalan..

NeenaAnuar said...

Deqna:
tu lah pasal! hehehe....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails