COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, July 30, 2010

Contest By Miszlullaby!


Check2 kat draft box... rupe rupenyer aku ade satu tag contest yg closing date nyer hari nie!! Aramakk.... tak perasaan lah! takpe... ku jointkan jugak.... kot2 ade rezeki mana tahu leh memang barangan dari Moscow itu! Ngeeeeeeee... :D


Ok.. thanks to adik Wina XOXO coz sudi tag akak tuk joint contest nie! Contest nie dianjurkan oleh Miszlullaby.... Dia ade buat 2 contest sekali gus taw... kalau korang nak tahu jgn segan2 tuk ke blog dia yer! Tapi aku joint satu contest jerk... i.e. the first contest!

But before that.... nak citer sikit... waktu first time masuk blog Miszlullaby nie.... hati aku tertarik kat Header blog dia.... gambo lawaa! Gaya cam guna DSLR jerk! I loikke! hihihi.... then bukan tu jerk... tuan dia punyer lawa jugak okkk.. kalau korang tak caya gi terjah... seriously she's cute! Then biler aku go thru a lil bit on her blog.. harus lah nak kenal2 ngan organizer contest kann... then aku notice rupenyer dia bukan based kat Malaysia... tapi kat Moscow @ Russia okkk! I guess she's a student lah! tak sempat nak khatam kan blog di lagi.. tapi biler ade entry2 dia tulis dia nak exam & dah abis exam.. ade senior ade junior... so dari situ aku agak dia student kat sana.... best ekk dpt belajar kat luar negara... then nampak pulak kat side bar dia tu ade perkataan Athens, Greece & Italy.. aku click.. fuhh! dia pegi jejalan kat sinun! Besttttttnyerrrrr!!! biler lah aku nak dpt chance ke sana pulak yek? *berangan jerk la gamaknyer* Btw, nie bukan nak mengampuuu organizer yerrr... tapi nie ikhlass seikhlas ikhlasnyer dari hati aku.... since dah follow blog dia niee... harus leh dpt citer2 dari luar negara selalu.... tak dpt pergi pun takpe... at least dpt share feelings! heheehe....

Ok lahhh... dah jom tengok syarat2 contest nie! :D

contest by miszlullaby



* Syarat2 penyertaan*

1. Be my follower ~ DONE!

2. Letakkan banner di atas dalam post contest korang and link it directly to my blog and letakkan juge di side bar ye... Code nye korang boleh copy dekat my sidebar ~ DONE!

3. P/S (oh ye..i just noticed this,kalau nak letak kat side bar tu,korang copy gambar jek la, xyah letak yang code tu coz kalo tak die redirect to the blingers blog instead of my blog.. kalau malas xyah letak pun xpe, tapi kalo letak ade benefit nya donk~) ~ OK!

4. Make a post about this contest. Explain la sikit pasal contest ni ~ DONE!

5. Upload gambar korang yang korang paling suke and korang rasa cantik. Mesti gamba korang jek k? Xkesah la posing mcm mane pun,nampak badan ke x, nampak muke je ke.. Edit ke x... Sume tu terpulang pada creativity masing2. And cerita kan kenapa korang suke gamba tu. Make it interesting sampai laaaaa cik miszlullaby terpikat ok? ~ OK!

6. Xkesah berapa banyak gamba korang nak letak, letak la.. I will choose it. ~ ALRITE!

7. Tag sorang kawan korang. And make sure org yang di tag tu tahu yeee... Boleh la spread the words sikit kan?? ~ DONE!

8. Leave your link below.. so that i can check it ~ DONE!

9. Korang boleh join dua-dua contest jugak. Takde halangan. So, ape lg.. pergi la amek gamba cepat! ~ ALRITE!

10. If you r not familiar wif pupa milano and yves rocher. Check their websites at my side bar. ~ ALRITE!

Ok.... nie lah gambar yg aku nak pertandingkan..... Miszlullaby... kalau tak leh this picture... please let me know ok! ;)


UPDATED... Hope Miszlullaby can view this picture! ;)



DSC_3718


Why I love this pic? Sebab ini adelah satu satunyer gambar yg aku rasa cara senyuman aku tu sangattt sangatt berlainan with my other pictures collection! Biasanyer aku kalau amik gambar sambil posing2 nie mesti aku senyumm sampai nampak gigi & gusi... tapi perkara itu tidak terjadi dlm gambar nie... cara senyuman aku tu berlainan bebenor rasanyer.. cam seolah olah.. nak senyum ker tak... nak senyum ker tak... alah senang ckp senyum ala2 artis lah gitu.. boleh? hahahaa... *perasan*

Anyway... waktu en. teman tembak gamba nie.. aku rasa cam sure gambo tu will turn out ugly coz aku cam tak betoi2 ready lagi time tu... tup2 bile review balik gambanyer... ehh... aku rasa cam menarik pulak cara senyuman aku camgini... coz so far aku tak penah lagi ade gambo ngan senyuman sebegitu rupe! even till now aku cuba tuk buat senyuman sebegitu biler setiap kali aku nak bergambo.... harammmmmmmmmm kot menjadik! Maka disitulah kelebihan gambo nie... aku sayang sangat ngan picture nie... susah wwooo nak create wajah artis sebegitu! hahahaha.... Or else maybe aku kene pegi balik ke Sea World Gold Coast nie and be at the same spot kat bunga2 yg merahhh tuu.. and cuba pose.. mana tahu senyuman tu leh terjadik kat Gold Coast jerk! ahaksss! :p

Rite now nak kene tag sorang... alamak haii.. sorang jerk nie.... aku main tikam2 jerk nama korang yg ramai2 dlm list aku nie taww.... so sapa yg kenaaa yek? Okk.. nama yg timbul adelah Nurhidayah! Let's joint sweetiee.. masih sempat nie! hehehe...

p/s: kalau ikutkan hati aku.... nak jerk tempek gambo kawin aku yg dah banyak kali masuk bertanding tapi tak menang2 tu.... hahahaha.... ye lah.... mana lah tahu kot2 ade chan nak menang kat contest nie pulak ker kann... tapi aku sendiri yg cam dah boring pulak.. balik2 gambo yg samaa ajer kann..... ater.. kalau aku dah boring.. korang harus lebih boring yer dak! hihihi....

27 comments:

lady XOXO said...

yah sis welcome.. tq join yea... nice pic sis.. good luck to u ya sis.. menang klu besh kan sis..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck dear......

mrs.ecam said...

snyum ala2 artis ek....tp btol pong...gambo len dr gambo2 yg ko dh publish kt sini...hihihihi gud luck

Shu Shinju said...

aramak..tgk entry akak teringat shu pon kena TAG ngan Wina.. x wat gi.. aduhai... cam x sempat jer ni..huhuhu..tp, hadiah menarik kan.. hehe...

ermmm..nak join ke x yer...

m!da BucHuxX said...

ader2 sajer kak neena..

mekchu said...

good luck.. mmg cantik2 gmbr neena..

Lady of Leisure said...

all the best neena.. :)

azzey said...

Neena: All the best Neena.....serba hitam....hitam itu menawannnnnnn

nairaariaa said...

haah...pic nie nampak len ckt...ayu pom ade..hee...tp ttp chantekk...serius...wink~

mama zharfan said...

me wishing u best of luck, all the way from nottingham UK

nairaariaa said...

akak..ade sumthing 4 u...come n take dis...wee~

http://butterflyinpurple.blogspot.com/2010/08/frens-forevermuaksss.html

SURIA AMANDA said...

Akak...sila amik tag giveaway kat blog lisa yer...jgn malas2 tau..

POSH76 said...

Ini baru betul2 candid nice picture..good luck hehe

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hehehe... good luck to you too dear! ;)

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
thanks babe! ;)

NeenaAnuar said...

ecam:
hehehee... Thansks babe! ;)

NeenaAnuar said...

Shu:
hahahaha.. sib baik sempat joint jugak kannn! :D

NeenaAnuar said...

m!da BucHuxX:
hehehehee... :p

NeenaAnuar said...

mekchu:
thanks mekchuu.. :D

NeenaAnuar said...

Lady:
TQ Lady! ;)

NeenaAnuar said...

azzey:
TQ sis! ;)

NeenaAnuar said...

nairaariaa:
huhuhu... TQ deary! Ayuuu kerrr? wah blushing niee... blushinggg... :D

NeenaAnuar said...

mama zharfan:
thanks sissss... waaa.. dari jauh sis terjah my blog.... TQ very muchh kehhh! muaaaahhhsss!!! ;D

NeenaAnuar said...

nairaariaa:
TQ dear! :D

NeenaAnuar said...

Amanda:
hihihi... alrite dear! tQ! ;D

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehee... Thanks babe! :D

miszlullaby said...

dear,xle nk view ur pic.tenet sye slow sgt.hihi.send ur pic dekat my email boleyh?p1ngudevill@yahoo.com.thanx

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails