COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, July 16, 2010

Macam Macam Style !


Hari tu waktu kat umah BIL... aku ternampak akan bende alah niee.....



DSC_0096 copy
cute ek!

Agak2 korang.... apakah binatang ituu?? aku mula2 dok ingat seruling... rupenyer bukann daaaaaaaaa.....


DSC_0101 copy
Macam watikah lah pulakkk!


DSC_0100 copy
memang watikah punnn... watikah perutusan jemputan ke majlis perkahwinan! hehehee..

Hai macam2 style org nak kawin jaman sekarang nie kan... aku dulu tak der nyer kad2 jenis canggih camgini... tapi nie aku saja lah sharing sharing kat sini.... kot2 ade kawan2 yg sedang menuju ke alam perkahwinan.. teringin and ade duit lebih nak wat camgini.. boleh lah gie tempah kannn... tapi jgn tanyer aku kat mana nak tempah bende alah tu.. sbb watikah jemputan tu BIL aku yg punyer.. bukan aku punyer! hehehehe...

p/s: org sekarang nak kawin makin rabakkkk lah poket ngan harga minyak & gula naik nie! sian korang! so baik kawin cepat2 yer pada sapa2 yg belum berumah tangga tu! hehehehehe...


32 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kad kawen skrang memang berpesen2...tinggal simpan duit jerk..nak pesen apa bagitau jerk..hehhehehe..

kak ina mail said...

watikah tu cam, ning baizura kahwin je hari tu.zaman sekarang ni macam-macam jemputan kahwin ada.kita dulu kad biasa je.

♥ Vee Violet ♥ said...

unique! i loike!!!
:)
nanti nak buat macam tu jugaklah. tak pun ikat dekat kaki burung merpati... hihihi

dear, i need your support... =)
http://vee-midastouch.blogspot.com/2010/07/pencarian-wajah-beautiful-by-annasha.html

[z@ck] said...

kos mesti tinggi ni..

mrs.ecam said...

hahahhahah alhamdulillah kt dh slmt kn neena...aku dl kad jmptn pki kertas photostate 40sen jek...kui3

Mimy Hamid said...

ha yer ngan minyak naik ni..rabak poket aku..gula effect ok majlis...hadoooooii...pasni aku rasa buat air tawar le...nnt aku bg reason..gomen kata kena kurangkan gula takut kencing manis...leh gitu

SURIA AMANDA said...

mcm2 pesen, mcm2 style..ongkosnya pun macam2 kan?yang penting mampu dan x pinjam duit orang...janji hati senang..

Lady of Leisure said...

mak ai canggih betul agaknya berapa bajet nak buat jemputan kawin gini ek..

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

wah2..
kreatif sungguh manusia zaman sekarang niy..

mizzura said...

uish..menarik tu.. boleh dipertimbangkan.. :-D

A D I A said...

just wondering leh pos ke rumah ke kad kawin camtu ek? ke hanya leh by hand je?

mekchu said...

kalo mekchu x kawen lagi, konpem tetekan nak cari kelainan.. sib baik sib baik..
invitation tu mmg sgt unik..

Mya said...

lawa! tapi mesti mahal kan..

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
yeaa... betoi.. betoii.... ade duit semua leh jadiik kan! hehehe....

NeenaAnuar said...

kak ina:
ha'ah kak.... zaman dah berubah kann.... hihihi...

NeenaAnuar said...

Vee:
waa... itu menarik! I loikee! buat tau nanti Veee! hehehe...

sure.. I dah vote for you dear!! ;)

NeenaAnuar said...

z@ck:
haa.. rasanyer begitu lah kot! :D

NeenaAnuar said...

ecam:
tu lah tu... zaman kite dulu2.. main photostat kat kertas warna jerk kan! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
hahahahaaha.... betoi tuu.. so better ko buat sepanduk siap2 beb! :D

NeenaAnuar said...

Amanda:
yup! exactly dear! ;D

NeenaAnuar said...

Lady:
hihihi.. not sure lah dear... mau berhinggit hengget gak nie! :D

NeenaAnuar said...

xkenalmakexchenta:
hihihi... makin lama makin creative kan! :D

NeenaAnuar said...

mizzura:
hihihi.. timbanggg jgn tak timbanggggg! :D

NeenaAnuar said...

Adia:
boleh kot kalau nak post.. guna post laju or registered post lah kot! hehehee....

NeenaAnuar said...

mekchu:
betoi2.. I pun berkenan gakk ngan konsep camgini! :D

NeenaAnuar said...

Mya:
hehehe.. rasanyer quite costly lah kottt...

ratusiput said...

unik...lain skit dr yg lain tp tu la...sme depends in budget...sib aku dh kawin lama...ehehe...cume anniversary thn ni igt nk g amik gambo kat studio la...cik kitol siap ckp...ade saiz ke baju...ceh...poyo tol laki aku!ehehe..

azzey said...

Neena: mcm2 style...

POSH76 said...

kelasssla I pun ingat seruling tadi...la ni serba serbi mahal...ada yg pikir 10kali kalu nak kawen...apapun ikut kemampuan sendiri yg penting nikah amin

NeenaAnuar said...

ratusiput:
ehh ok arrr tu! aku sokong ko gie amik gambo.. ade nyer saiz baju.. jgn risauu! hehehe...

NeenaAnuar said...

azzey:
heheheehehee... :D

NeenaAnuar said...

POSH:
betoi2... agreed with you dear! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails