COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, July 13, 2010

WaterMarks!


Thanks u ollzzz! Ramai yg cakap watermarks aku cunnn... cantik... comeyy... hehehehee... TQ yek!


Ingat tak aku joint contest Mekchu nie? kan aku menang tempat ke-2 kan... haaaaa... watermarks tu lah hadiah yg aku dapat dari Mekchu! Thanks Mekchu! :D

Skg nie.... dah ade satu lagi tugasan lak tiap kali nak upload gambar... before leh upload kat flickrs.. aku kene load kat photoscape dulu tuk masukkan watermarks nie.... adoi.... nie yg leceh nie... kalau gambo tak banyak takpe.. kalau gamba banyak cam during aku bercuti.. entry dah confirm2 berpuluh puluhh... camno aku nak selitkan watermarks nie? huhuhu... jawabnyer kalau aku rajinnn... ado lah watermarks tu yer... kalau aku pemalas lipasss... jawapanyer gambo tanpa watermarks lah nanti!

Tapi biler dah tengok gambo ade watermarks nie cam cantik lah pulak! harus kene lebih rajin pasnii...... nngggggggeeeeeeeeeeeee! :p


DSC_1587
Watermarks datang dalam 2 versionn... 1 hitam & 1 putih... ;)

p/s: pada kawan2 blogger yg men-canai hari tu.... ramai yg mintak permission aku nak cilok gambar dari blog aku nie kann... silaa.... silaaa.. jgn segan2 nak cilok yek! nanti upah sundae cukelat ice creme Mc'D dah lerrr! :p

32 comments:

lady XOXO said...

ha ah... mmg cantek WATERMARK sis.. ada butterply ply... ngeeeee.. suit for u sis.. wow ICE CREAM MCD... nyum2... tapi takleh.. today posa.. wakkakak

Nurhidayah Shamsury said...

nak jgk water mark!!!!!!!!!!!!1

Lady of Leisure said...

watermark neena memang lawa.. lady takde lagi watermark huhu.. lagi satu cemana neena besarkan gambar?

azzey said...

Neena: Gusd answer! if rajin buat....if no, x payah buat.....hu3....

mekchu said...

eh, apsal masa mekchu order dulu x nmpk watermark yg cantik mcm ni? berbaloi tggu lama.. mmg cun gilossss.. sesuai ngan tuan nya..
u r most welcome dear :)

Shu Shinju said...

AKAK...WATERMARK CANTIK LA.... TERBEKENAN SUDA!!!

kak ina mail said...

akak suka yang warna puteh tu.sekarang ni susah je nak masuk blog ko.tempat kerja akak nisemenjak 2 menjak, internet slow sangat.lagilah blog ko gambar banyakkan, lagi susah nak buka.boleh buka tapi ambik masa.ko tak bersalah.line internet ni yang slow sangat.

Iena said...

hmmmm... nak jugak babe watermark cantik tu...
mekchu... mekchu beli katner? kite nak beli gak la... ;p

mrs.ecam said...

ha ah la lawo cap mohor ko....x leh jadik ni...nk jugak le...huuuuu tp kuntes dh abes...cenggane?????

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cun rrr ur watermark sis.....

ikiqzana said...

cantik watermark ni secomel org nyer..

bole order ker neena.. ? brkenan plak.

Atiqah Adnan said...

hi neena~
cantiknyee watermark tuh.. sukaaa!! hehee qa punye tak cntik...

dear..qah bizi laa lately.. lama tak tinggal jejak..baca je belog neena~

Mimy Hamid said...

nak watermark gak...aku tak reti leeeeeeee...ko rekomen mek chu ni...mek chu baca sila la buat utk saya..ceh nak percuma gak..huhuhu

Azmiezas said...

camane nak uat water mark tu ekk??..

psst:..dari ku yg rabun it..

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hehehehee... Thanks dear! nanti lepas buka posa jgn lupa yum yumm aiskrim yek! :D

NeenaAnuar said...

Nurhidayah:
boleh jerr... cuba singgah2 kat sini...

http://eybizzonline.blogspot.com/

NeenaAnuar said...

Lady:
hihihi.. thanks dear! kalau lady nak order watermarks.. jenggah2 kat sini yer...

http://eybizzonline.blogspot.com

cam neena guna flickr tuk upload gambar... so kat situ dia memang ade macam2 saiz gambar kite leh pilih... then kene rajin tuk copy the HTML codes and paste it to our entry! :D

NeenaAnuar said...

azzey:
heheehheee... yeaa.. bergantung pada keadaan! ;D

NeenaAnuar said...

mekchu:
haaa... macam mana mekchu leh terlepas pandang? hihihihi... Thanks sis! *blushing* :D

NeenaAnuar said...

Shu:
heheheehe.. Thanks dear! ;D

NeenaAnuar said...

kak ina:
thanks kak.. takpe.. pahamm... hehehehe...

NeenaAnuar said...

Iena:
hihihi.. jom pakat beli ramai2 watermarks... ko leh order kat sini yerr...

http://eybizzonline.blogspot.com

NeenaAnuar said...

ecam:
takpe.. contest dah abis pun ko masih lagi leh beli sendiri watermarks tuu.. so pegi order kat sini yer....

http://eybizzonline.blogspot.com

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
TQ lalingggg! ;)

NeenaAnuar said...

ikiqzana:
huhuhu... TQ sis!

boleh order... akak leh pilih sendiri watermark mana yg akak berkenanan... so sila lawat blog nie yer....

http://eybizzonline.blogspot.com

NeenaAnuar said...

Atiqah:
hi dear! Thanks! ehh.. ok apa Qa punyer.. nice.. I loikkee...

hihihi.. It's ok dear.. thanks coz dlm bzz2 pun Qa sempat lagi visit my blog! muuaahhhhsss!!!

NeenaAnuar said...

Mimy:
beb.. mekchu tak buat watermarks tu... dia bagi hadiah jerk tuk pemenang contest dia... hehehhee...

takpe... ko leh beli & pilih your own watermarks kat sini....

http://eybizzonline.blogspot.com

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
akak leh order terus kat sinii...

http://eybizzonline.blogspot.com

Deqna said...

haah memang cantik watermark ko..

POSH76 said...

I mula2 tak berkenan sgt tp bila tngk u nyer nice & simple tetiba terkenanlak hehe

NeenaAnuar said...

Deqna:
thanks frennn.. :D

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehehehe.. thanks dear! so order lah satu tuk you! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails