COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, August 12, 2010

Lepas 7 Bulan Baru Boleh Pakai!


Ingat tak waktu
Qaseh's 1st Birthday awal tahun hari tu aku bagi dia apa? Kalau tak ingat... jom tengok balik gambar2 nie...



Untitled-2 copy


Untitled-3 copy


Untitled-4 copy


Untitled-5 copy


Untitled-6 copy


Untitled-7 copy

Besarr gedobohhh kann untie nin belikan baju Qaseh time nie? hahaha.. tak hagak2... suke punyer pasal untie nin sambarr jugak walaupun besaq! :p

Lama gak mummy dia simpan dlm gobokkkk... at last after almost 7 months... barulah mummy dia pakaikan dia bajuu yg untie nin kasik tu! :D


DSC_1032 copy
seee.... dah tak labuh & gedobohh sangat kan? in fact masih besar lagi tuu... dia punyer cawatt masih kat bawah.... al-maklum lah.. saizz baby omputih!


DSC_1033 copy
percubaan Qaseh tuk berposing cam Untie Nin dia.... errrmm.. komen Untie Nin.. agak keras tu Qaseh... next time kasik senyumm sikit... tangan kat pinggang tu jgn keras sangat keh! hahahahaa... :p


DSC_1039 copy
Takpe lah... Qaseh nak senyumm ngan Untie Nin jerk larrr... Eeeeeeeeeeeeeeeeee.......... :D


DSC_1040 copy
selalu Untie Nin buli Qaseh yerr... skg Qaseh lak nak buli Untie Nin...... Haiiiyyaaakkkk!! :D

26 comments:

Aini said...

qaseh kiut bangat!

POSH76 said...

Ingat pasal baju guess ni...masa tu kiut sgt si qaseh ni...la ni dah buleh pakai lagi la kiut hehe

Eri-chan said...

cepat je dia dah besar ek...

mummysyafie said...

comel nya Qaseh posing sambil cekak pinggang

Mia-Ina said...

alolo..kiut nya qaseh tue

Mya said...

alololo comelnya qaseh.. :)

Iena said...

MMG SI QASEH NI FOTOGEDIX CAM KO LAH BEB... KENAN gamaknya. heheee

lady XOXO said...

alolo comei nyer... muka yg last tu cute ler.. cenget mata2

azzey said...

Neena: Mmg klu kita beli baju baby @ budak2 kecik ni tanpa bwk diaorang, susah nak match dgn saiz bdn diaorang......mcm I pon x belikan lagi utk anak sedara for this raya.....dok jauh....susah sikit....hu3....

mekchu said...

tomey tomey tomey.. auntie nin ni beli apa pun cantik.. untung qaseh

mrs.hanibunny said...

alaaaa comelnya... hahah ku suke tengok Qaseh buat senyuman gigi tu...

-NiD's- said...

coMeinyaa dak qaseh nieh...ngan seNyoman nampak GG dia tuh....

mizzura said...

gambar2 neena semua nya tak menghampakan...suka tengok..qaseh sgt comelllll!!!!!!!!!!

NeenaAnuar said...

Aini:
TQ untie! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehehe... tomeyy dia kan! :D

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
tu lah.. tak sedar masa berlalu...

NeenaAnuar said...

mummysyafie:
hehehe... TQ untie! ;D

NeenaAnuar said...

Mia-Ina:
TQ untieeee... ;)

NeenaAnuar said...

Mya:
TQ untieeee! ;D

NeenaAnuar said...

Iena:
hahahaha.. gamaknyer lerr beb! :p

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hehehehe... cadid photo tuu.. :D

NeenaAnuar said...

azzey:
tu arr.. susah nak budget kann...

NeenaAnuar said...

mekchu:
huhuhu.... TQ untieeee! :D

NeenaAnuar said...

mrs.hanibunny:
hehehehe... tomeyy giler kan! :D

NeenaAnuar said...

NiD:
hehehe.. TQ untie nida! :D

NeenaAnuar said...

mizzura:
hihihi... TQ dear! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails