COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, August 5, 2010

Icha Macam Hanis Zulaikha Lah!



Dah lama rasanyer tak update pasal Icha kan! Bukan apa.. nak jumpa Icha nie susah sikit sebab dia duduk nunnn kat Klang sana nun!  jauh sangat lah dari Pak Ngah & Mak Ngah dia yg duduk kat Ampang nie hah.... alangkan rasa nak jumpa Nabilah kat Subang pun cam dah jauh.. inikan pulak Icha yg kat Klang... hihihi...

Since dah jumpa dia hari ahad hari tu... terus Pak Ngah dia tak lepaskan peluang tuk buat photo shoot session ngan model cilik nie!


DSC_0967 copy
Aauuwww!! Cekci nyer Icha posing!


DSC_0969 copy
model basikal!


DSC_0972 copy
alamak.. ayah Icha lak interprem kat belakang tu! hehehe...


DSC_0973 copy
wah! aksi brutal plak!  tapi tatapp maintain vogue gituu....



DSC_0975 copy
aksi terduduk pulak!


DSC_0976 copy
tengah asyik makan gula2 mentos!

Dalam ramai2 anak buah.. baik belah aku ataupun belah en. teman... Icha boleh di category kan sebagai anak buah yg persis model gituu.... dia sangattttt photogenic bukan photogedikk yerr...  eye contact dia ngan camera sangat bagus!  sampaikan aku ngan en. teman berbisik sesama sendiri...

"Icha nie Hanis Zulaikha...  tak senyum cantik... biler senyum apatah lagiiii... eye contact ngan camera memang menggoda abissss kannn.. kulit pun putih gebu jerk..."

Jauh beza Icha ngan mak ngah dia... kalau bergedikkkk... harus senyumm meleborrr... tak leh bergambar secara tutup mulut cam Icha & Hanis Zulaikha.... teringin nak bergambo camgitu.. tapi baik lah tak payah.. sebab output dia sangat scarrryy... cam harimau belang yg sedang mencarik mangsanyer! hehehehe...

Itu tang senyumm... belum lagi tang kulit... yg nie lagi laaaaaaaaaaa jauh panggang dari api!  tak caya tengok nie!


DSC_0978 copy
memang black & white betoi!


DSC_0979 copy
tengok... Icah tak yah senyum pun dah comeyy... Mak Ngah dia kene senyumm sampai telinga baru leh menampakkan sedikit ke chomellan! ngagahahahaha....

Itu bergambar secara serious tu dia nampak comey... lom tengok dia makan lagi....


DSC_0985 copy
tengah sangatt khusyuk makan aiskrim yg dibelanja pak ngah!


DSC_0986 copy
seeee... comottt pun masih cunnn kannn?? :D

Esok2 dah besar mesti ramai pakwe budak nie!  hihihi... 

20 comments:

Shu Shinju said...

mmg comel giler si icha ni... gebu... suka tang mulut dia tu..hehehe...geram...

MiYOKO TACHIBANA said...

comey gile bdk icha nii...putih gebu....da besar, confirm ade byk pakwe...jgn lupa kenalkan kt Mak Ngah dia ye..hihihi

SURIA AMANDA said...

comelllllnya......geram Lisa...

mrs.ecam said...

hihihihhi cumel molot die...nk cubit2 jek rs...hekhek

Alida Ali said...

Cute la..suka tgk baby girl...

Yaniez said...

suker tgk Icha ni.. comel sgt... bibirnya sgt cute... eee geram tul.. huhu

Queen said...

seyes..cun...ada gaya ..ada gaya..heeee

Lady of Leisure said...

alala comelnya icha ni... ada bakat jadi model la hehe

Aini said...

ahh bukan maen comel lagik... Posing bukan main..huu

Mia-Ina said...

really cute icha..i like it ..the pic look gorgeous & sweet :-)

Iena said...

rase nak gigit2 jer budak ni! hehhehe

Deqna said...

memang comel si Icha nie... ikut mak ngah dia lah ni suka pose ..

[z@ck] said...

cute la Icha =)

POSH76 said...

Kalu kecik dah comei camni imagine dia dah besar nanti bertambah2 kecomelan dia hehe

ratna said...

kenapa mata dia cantik giler?????

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sangat cute....rasa nak hugs2 jerk....

Nur Irfan Juezrie said...

icha mmg cumelll yg amat sgt.. nti ju nk baby girl mcm icha laa...

Sofiah Shariff said...

punya mata yg redup~~

azzey said...

Neena: mmg dia chumel lah...hu3....

NeenaAnuar said...

TQ UNTIESsssssss!!!! LEPAS NIE HARUS ICHA POSING NGAN MACAM2 STYLE LAGI UTK UNTIE2 SEMUA YERR! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails