COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, August 5, 2010

Jangan Pandai Masuk Mulut Jerk.. Biler Suruh Bukak Tak Tahu! :p


Kalo betol hantoo dorian... kene lah teror bukak dorian jugak.... jgn pandai makan jerkk! Heheehe...


Selalu kalau kopek durian.... mesti kene get ready tangan tuk dicacatkan oleh duri si raja buah nie...


DSC_0941 copy
sentiasa perlu berhati-hati....

Tapi kali nie tidak lagi.... tuk 20 bijik durian.... pejamm mata jerk leh kopek dorian2 tu semua! Ceaaa.... eksyen lah pulakkk! :p

Nak tahu apasal dia berlagak sangat tuu? Sebab dia dah dapat....


DSC_0947 copy
Glove free! Hihihi...

Glove nie kiteorg pauuuu dari cian jual dorian tu hari tu... nampak dia punyer stock glove nie sepeket ko! Aku ngan adik aku lah.. slumber jerk ckp kat cina tu....

Aku: mau satu glove boleh kaaa? Tengok you pakai glove macam manyak sinang pegang itu dulian...

Leng Chai: ambil looorrrr.... saya ada manyak maaa....

Aku: TQ! TQ! :D

So aku pun sambar 1 piece glove tangan tu... sekaliii anak buah aku si mamat... leh lak dia teringin kat glove tuu.... slumber jerk dia mintak lagi satu glove tangan tu dari si cina dorian tu... Aloooooooooo adik mamat... itu glove cinapek kopek dollian punyer lerr.. bukan glove Michael Jackson yg ko nak buat simpan dlm almari perhiasan! Hahahaha.... lawak gak anak buah aku yg sorang tuu... sib baik cina tu tak hamput kiteorg semua ngan dorian! Hehehe.... alaa.. ok lah tu.. tak berapa sen pun glove tu pun kann... apalah sangat kalo nak dibandingkan ngan harga dorian yg kiteorg dah borong kat dia.. pasai tu lah dia pun leh bagi sepasang glove secara free! Hihihihi....


DSC_0949 copy
skg biler dah ade glove... guna satu jari pun boleh! :p

Aku memang suke jerk bukak dorian... tak tahu lah naper... mungkin ikut darah arwah mak kott... dia pun suke kopek durian... hihihihi... walaupun mengopek durian nie bukan lah satu kerja yg mudah... nak2 kene species Tracka tuu... perrghh... memang leh kene sembelittt tau nak kopek kulit dia... tapi itulah nikmat & kepuasannn yg ku rasakan! Dia punyer thrill feelings tuu... perrgghh.. syok aahh!! :D


DSC_0957 copy
kan aku dah kata aku eksited! :p


DSC_0958 copy
tambah feelings biler ko kopekk.. tengok isi kat dlm tu bersusunnn cantikkk jerk... tanpa sebarang cacat cela...

p/s: dari hari sabtu lepas sampai lah ke saat ini... setiap hari aku dok pulun durian... sib baik tak panas badan... sebab aku minum air berbotol-botol sampai bilik air dah jadik kawan baik aku dah... kalau tak minum air banyak... confirm leh demam! Huhuhu.....

22 comments:

mrs.ecam said...

uish gilos....ko x buta bubo durian ke??? jem durian....serawa durian....

ayah,ummi, farish said...

cantinkyer blog nice..
sedapnyer durian.....maya pun sama..reti mk jer..x reti bukak...hehehe

lady XOXO said...

mmg pro la kamo sis.. leh bukak siap pakai glove... good.. kena protect gak skin toi tak.. ahaha.. wina mkn bukak tak reti.. tauk dalam mulut tau tau.. ahahhaha

-NiD's- said...

wahhh kakneena teror bukak hebat ni..nida tak pandai bukak...kalO makan pandai laa.....eheheh..sebab fobia ngan duri raja buah nie....adeihhhh

Iena said...

bab ni mmg aku fail abes!

azzey said...

Neena: blh wat part time keje kopek durian nih...hu3...

Mya said...

i pun terer bukak durian tau! he he

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahaha kalu nak meneran beranak leh gak kot buka durian tue kan..wakakakkakaka..

Mia-Ina said...

ewah neena menunjukkan skill nye la..hehehe..klu mia dh fail la..

Deqna said...

betul ke ni ko yg bukak nie? ke ko dah suruh apek tu bukak sikit2 kat hujung dia? hahaha

POSH76 said...

wah teror hang..tula kene ada skill bukan tak reti saja jer takmo takut luka hehe

NeenaAnuar said...

ecam:
hahaha... aku suke makan dorian mentah jerk beb! :D

NeenaAnuar said...

ayah,ummi, farish:
hi dear! thanks coz sudi visit my blog... ;)

takpe.. nanti lama2 pandai lah bukak dorian tu! :D

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hehehe... tu lah pasal.. kalau takk confirm rosak jari jemari semua! :D

NeenaAnuar said...

NiD's:
hehehehe... akak pun mula2 dulu takott.. skg dah beranii ddahh! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
takpe.. nanti aku kasik ko pass! so meh blajar ngan mentor ko nie! :p

NeenaAnuar said...

azzey:
hehehehe.. confirm laku kann... :D

NeenaAnuar said...

Mya:
great! kite leh geng!! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hahaha... cool! ;)

NeenaAnuar said...

Mia-Ina:
hehehe... takpe... blajar.. confirm boleh and pandai nanti! :D

NeenaAnuar said...

Deqna:

apek tu memang dah siap2 bukakkan botot dorian tu frenn... tapi aku memang leh gak bukak yg belum di kopek bontotnyer tu tauuU! hehehehe... :D

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehee... takpe beb.. pakai glove camgitu.. confirm jari tak luka! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails