COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Sunday, August 15, 2010

MummySyafie GiveAway!


GUMMY POST!!!
~PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRIES~


Hari tu ternampak
give away contest nie kat blog POSH yg skg nie tengah hangattt nak meraikan wedding anniversarynyer... (pssstttt... kat blog dia pun ade giveaway tau.. sila lah terjah2 blog dia... aku pun nak joint nanti.. tapi joint yg nie dulu... sbb closing date tak lama lagi... :p)


Aku tertarik nak joint GA nie sebab aku rasa aku ade gambo yg sesuai tuk GA nie.. so apalah salahnyer kite memeriahkan majlis rakan2 blogger kann.. walaupun aku tak kenal Mummysyafie nie... tapi since dah masuk contest nie.. secara tak langsung dah dpt kenal lagi sorang rakan blogger baru kannn... Ok.. now jom tengok apakah syarat2 GA nie....

Syarat²nya:-

1. takyah copy n paste gambar kat atas untuk setiap entry penyertaan.. just upload pic taruhan uols tue ~ ALRITE!

2. jadi follower mummysyafie.blogspot supaya lebih senang tahu info pasal contest ~ DONE!

3. pertandingan terbuka pada sesiapa yang berminat.. tak kira usia.. yang budak² or yang tua.. hihihi ~ ALRITE!

4. gambar kena ada kek dan tuan punya kek (tak kisah one slice ke.. pulut kuning sebagai ganti kek ke. or itu kek tuk uols or uols nak pinjam kek orang lain) ~ CONFIRM GAMBAR I NGAN KEK JERK! :D

5. seorang blogger leh buat 2 pencalonan iyer.. satu kategori kanak² n satu kategori dewasa ~ ALRITE!

6. pemenang akan dipilih melalui 2 kategori.. kategori kanak² (12 tahun kebawah) dan kategori dewasa (13 tahun keatas) ~ ALRITE!

7. lepas wat entry kat blog masing², sila link kan entry tu kat komen supaya senang saya nak tengok n nilai ok ~ DONE!

8. gambar yang boleh menarik perhatian akan disenarai pendek kan.. supaya lebih mudah juri² membuat pilihan ~ ALRITE!

9. keputusan muktamad... juri² nya of coz yang paling senang.. my opismate le ~ ALRITE!

10. tarikh tutup pernyertaan pada 15 Ogos 2010 pukul 12 tgh. pemenang akan diumumkan pada 18 Ogos 2010. selamat mencuba yer ~ ALRITE!

So inilah gambar yg ingin aku pertandingkan.....


Fuuuuuuuhhhhhhhhhhh!!!!
*harap2 menang lerrrr.... hahahahaa.... :p*

p/s: sesapa yg ade gambo ngan kek.... moh lerr jointt! :D

30 comments:

mekchu said...

patut nya mekchu tiup birthday cake hari ni.. hehehehe..

Iena said...

aku xpernah dpt cake sbijik cenggitu beb... ops lupa, ader, tp mase tu xder kamera... :(

Shu Shinju said...

gud luck akak.....

ikiqzana said...

mesti menang punyer.. sweet sngt.

gudluck neena.

Mia-Ina said...

selalu tgk kek ada gmbr...gmbr tu dia wat real ke apa neena?

mummysyafie said...

cantik nyer kek..thanks sebab sudi join..i link kan u k

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xda la gambar dengan kek...dulu2 lum jadi blogger so non hado la pica..heheheh :P gud luck dear..

mizzura said...

fuh...neena..terbaik lah gambar nih!..harap2 menang because semua gambar neena sgt natural gitew...!!!

Eri-chan said...

wah kek muka sendiri...gud luck!

Sarazaqea said...

hai :) auuuuwh. CANTIKNYAAAA. cantik blog owner, cantik header, cantik photo, cantik outfit, cantik kek, cantik rumah. banyak lagi tau. you look so natural :) good luck untuk contest ini anyway. SUKEEE ^__^

dknypg83 said...

wah, macam mana kak neena order kek tu?! itu kain atau icing??! ok, jgn cakap dulu... wait till result's out... tapi, kak tak takut competitors kah?? siap post criteria utk join! :) anyway, good luck to u!! just doing my routine drop-by to fellow bloggers' websites... take care and cheers...

azzey said...

Neena: All the best!. Nt klu menang, blh beli kek lagi....hik3.....

mekchu said...

gmbr mekchu tiup lilin tak senonoh.. cancel nak masuk.. tp gmbr najmi mungkin akan difikirkan

Nurhidayah Shamsury said...

lame x jenguk blog akak..sihat ke? nice pix

NeenaAnuar said...

mekchu:
hahaha.. tetiba org lain lak yg tiupkan lilin yek! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
takpe.. lepas nie suruh achik belikan ko kek gedabak camgitu! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
thanks dear! ;)

NeenaAnuar said...

ikiqzana:
huhuhu... TQ very much siss! :D

NeenaAnuar said...

Mia-Ina:
dia guna icing dear... tak keras sangat pun icing tu.. jenis lembut punyer...

NeenaAnuar said...

mummysyafie:
TQ sis! ;D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hehehe... takpe sis.. lepas2 nie confirm akan amik gambar baby amani lak ngan b'day cake! :D

NeenaAnuar said...

mizzura:
TQ so muchhh dear.... :D

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
hehehe.. TQ sis! ;D

NeenaAnuar said...

Sarazaqea:
hie si mata cantikk! :D

thanks for visiting my blog! TQ veryy much for all da complements! Thanks! ;D

NeenaAnuar said...

dknypg:
hi darren.. owh.. kek nie I order from Secret Receipe... dia guna icing...

hehehee....thanks! ;D

NeenaAnuar said...

azzey:
hehehehe.... thanks! ;)

NeenaAnuar said...

mekchu:
gambar najmi tu memang chumel abisss... :D

NeenaAnuar said...

Nurhidayah:
hi deaar.. alhamdulillah.. akak sihat.. hope u are doing fine tooo... ;)

mekchu said...

neena.. kita menang contest nih.. x sangka.. congrate dear..

NeenaAnuar said...

mekchu:
hehehe.. tu lah tu... me too tak sangka we both menang.. congrats to you too mekchuu.. ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails