COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, August 23, 2010

MAC.... 4 Face Brushes Set!


At last.. dpt jugak set brush MAC! :D

Dah lama aku menyimpan cita2 & terigin nak beli... tapi tak kuasa aku nak membazir duit beli satu satu brushes dia yg hargaaa tak kurang dari RM150 per brush!  gilozz mahal!! tak sangka lak hari tu lalu kat MAC ternampak diaorg tengah wat promotion this limited editiion set brushes!  harus aku grab it coz nak tunggu dia keluar lagi limited edition camgini memang berabad lamanyerr woooo.... lagi pun harganye berpatutan... kalau tak sambar rugi nie! hahaha....


DSC_2120 copy
Suke beg dia... comeii! :D


DSC_2121 copy
ade 4 jenis brush... dari kiri:  foundation / liquid brush, powder brush, blusher brush & eye shadow brush!

Berbaloi gak lah beli set nie...memang itu pun the main brushes yg aku selalu gunakan... actually aku penah baca kat internet ... cara makeup nie kalau nak nampak cantikkk.... glowing... flawlesss and tahan lama... better pakai brush coz  dia tak mematikan mekap di muka.. kalau kite pakai tangan or span.. dia punyer out put lain sikit if were to compare ngan brushes.... tapi tak de lah teruk sangat punn... aku dulu pun pakai tangan & span jerkk... tapi biler dah ade brush nie rasa nak pakai yg ber brushhh lah pulakk.. hehehe.. saja gedikk kann.. takpe lah.. nanti aku nak monitor gak hasilnyer... betoi ker ade perbezaan... hihihi....

p/s:  yg nie aku dah shopping awal... so nak paaawww en. teman tak dpt.... takpe... rasanyer masih ade list aku yg lom abis di tick lagi nie! hahahaha....

25 comments:

mrs.ecam said...

paw jgn x paw...bile lg kn...kui3....

lady XOXO said...

NICE BRUSH THERE SIS... BTW SIS.. HOW MUCH..TELL ME...

Queen said...

tuela..harga brush MAC memang mahalkan....itu pun kalau pakai yang biasa2 customer complaint...tapi harga nakmurah..adeeh..tetiba ade renjatan kat situ..heee

ratusiput said...

bpe hengget ni beb????aku tak pnh gak sapu pondesen kai bulu2 ni...ok ke?

Lady of Leisure said...

wow sempena raya ke ni dear? hehe..

Mia-Ina said...

berapa harga dpt nie?

Mimy Hamid said...

beb aku ada tanyaSA MAC...mekap nak tahan lama pastu mekap pun tak habis gunalah brush...lipstick pun sama...sebab tu klu ko tgk diorg sentiasa standby je brush

azzey said...

Neena: utk foundation ok jerk pkai sponge tp kena betul cara sapuan....then klu bedak & eyeshadow.....elok guna brush...kesan nyer lbh halus & semulajadi....just to share *wink*

POSH76 said...

beb I pun terbekenankan brush ni murah giler kan...betul ker RM250 per set...ni yang nak membeli gak ni...hehe

mekchu said...

how much time promotion? mekchu sebatang brush pun tak pernah ada.. main belasah yo la.. mmg betul, mekap guna brush hasilnya lebih berkualiti.. (patut lah selama ni mekap, tp mcm tak mekap..) hahaha

mizzura said...

berapa hinggit tuh promo nyer...!kena purchase with purchase ker...

cikbedahlaser said...

waaa... suke tgk brushes mekap... tp x pandai mekap... uhuhhuhu

NeenaAnuar said...

ecam:
hehehee... tau takpe! :D

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
thanks dear... harga dia RM250 per set! ;)

NeenaAnuar said...

Queen:
hahahaa... sabaq2... biasalah tuu.. kerenah customer nie macam2 kann.. :D

NeenaAnuar said...

ratusiput:
harga satu set camgini RM250... aku pun tak penah.. nie lah baru nak merasa... hihihi....

NeenaAnuar said...

Lady:
hahaha... tak de lah lady.. dah kebetulan dia keluar waktu nak raya.. tu yg nampak cam nak beraya kannnn... hehehe...

NeenaAnuar said...

Mia-Ina:
RM250 dearr... ;D

NeenaAnuar said...

Mimy:
ha'ah.. betoi2 apa yg ko ckp kan tuu... :D

NeenaAnuar said...

azzey:
tapi dear.. foundation lah yg paling penting dlm makeup.. better to use brush for foundation as well.. dia punyer touch agak berbeza... :D

NeenaAnuar said...

POSH:
ha'ah beb.. memang RM250 set nie.. ala.. u beli sekali jerk.. confirm tahan lama tauu.. :D

NeenaAnuar said...

mekchu:
satu set nie berharga RM250 mekchu.. takpe.. mekchu beli sekali confirm tahan bertahun2.. product MAC nie memang tahan.. so far I pakai sponge dia pun tahan gilerr... :D

NeenaAnuar said...

mizzura:
RM250 without any purchase.. u can just buy it @ RM250.. :D

NeenaAnuar said...

cikbedahlaser:
hehee.... takpe.. makeup leh blajar! :D

azzey said...

Neena; may be jg....i just nak share tips yg pnh belajo dgn makeup artist before.....may klu yg stick i prefer guna sponge....tp klu yg dh bese dgn brush.....is okay, go on jerk....janji cantik kan.....anyway tq dear....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails