COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, August 4, 2010

Apa Kata Survey!


TQ sooooo muchhh to all of you guys yg sudi bagi pendapat dan jugak melahirkan citerasa korang through my survey yesterday... baik yg kat blog mahupun di FB!


So berdasarkan bancian yg dibuat... memang ternyata secara majority nyer korang semua sukeeee yang PANJANG PANJANG kannn.... (motip buat caps lock? :p) and at the same time ade gak yg berciterasa PENDEK (again what's the motif? hahaha...) But!! ade jugakkk yg bercitarasa BESAR & nak BANYAKK! hahahaha....

Besar & banyak tuu... adelah dari segi gambarr! ade yg nak aku tempekk sebanyak mungkin gambo dlm setiap entry aku.... insyallah akan aku cuba perbanyakkan lagi.... walaupun aku semputtttt nak menempekkkan gambar2 secara pukal kat dlm entry aku! Bukan senang okkk.. banyak kerojerrr tuu! hehehe.. tapi demi KEPUASANN aku sendiri apatah lagi korang2 semua... maka aku gigihkan jugak lah! hihihi.... btw, if korang nak puas tengok gambar2 aku yg mencecah tahap ratusan setiap album... silalah add aku kat FB keh! kat situ dah ade 71 album gambo.. hah! gerenti lebam bijik mata korang nak mengkhatamkan nyer! :p oh ya.. kalau nak add aku kat FB.. korang bagi tahu lah yg korang my readers keh.. so baru cepat dpt approval! hihihihi...

Anyway... walau apa pun korang punyer kehendakkk... yg pasti aku jugaaa suke yg PANJANGG dan BESARRR punyeerr!!!! hep! hep! not good.. not good... jgn pikir yg bukan2 kehhh... betol lah.. kalau korang tanyer aku.... aku jugak akan memilih yg panjang & besar dlm penulisan entry aku... Panjang dari segi karangan entry.. dan jugak besar dari image gambar yg dipaparkan...

Well.... itu memang dah trademark aku kottt... rasanyer susah nak buang tabiat tuk bercerita secara panjang lebarr nie... entah lah... bukan aku tak cuba tuk buat entry yg seringkas & sepadat yg mungkin... tapi percaya lah.. biler tiap kali aku menaip.. confirm TERBABASss punyerrr! And lagi satu masalah.... aku nie adelah seorang yg sangat detail & perfectionist! Aku rasa biler aku nak bercerita pada org cincai boncai... aku lak yg rasa risau takot2 org tak paham ngan apa yg aku nak ceritakan tuu... walhal org paham jerk kan.. sedangkan isu panjang pendek nie pun korang dah pahamm... baru bagi words korang dah leh imagine kan?? hahahahaaha..... so I'm sure kalau aku citer secara ringkas org leh paham.... tapi itulah masalah aku... aku nakkan KEPUASAN dlm berbloggin! biler aku dpt buat satu entry yg lengkap... aku rasa sangattt PUAS! kalau tak.. confirm aku tak lena tido malam kalau ade kat mana2 yg slack! :p

In a way.. mungkin jugak sebab aku nie seorang yg very talkative... so mungkin itu salah satu faktor naper aku biler berbloggin harus panjang lebar... sama lah seolah-olah biler aku bercakap! hehehe... so aku harap korang dah paham lah yek.. naper entry aku secara majority nyer panjang lebor! :D

But sometimes aku tak deny yg aku jugak kepingin (teringin) nak buat entry yg ringkas & padat! tapi masalahnyer memang tak boleh lah! so pada korang2 yg nakkan aku buat entry pendek.. ringkas & padat tu.. aku mintak ampunn maapppp lah bebanyakk yek! bukan aku tak mo buat.. aku nakk buat.... tapi tulah.. jadik nyer cam semalam punyer entry tu hah! biler buat pendek... teruss jatuh dlm kategori org sampai tak paham.... ayatt tergantungg gitu! hehehe...

Lagi pun aku rasa aku perlu kekalkan my originality.... masing2 ade style masing2 kan... and aku harap korang2 yg suke PENDEK punyer style tuu... jgn lah buhsann ngan bebelan ku yerr! Nak wat camnoooo... dah aku mencapai KEPUASAN ngan scale yg PANJANG! hahahahahaha....

p/s: Isk!!! tetap keluar secara PANJANG!

14 comments:

Iena said...

yes... PANJANG baru puas beb!
hahahhahahaa... *tetap nk gelak syaiton!

-NiD's- said...

stuju tu kakneeNa....memasing ada sTyle tesendiri..tp u memang stYLo laa..takmo PEPENDEK k..harus PEPANJANG tau.......^________^

POSH76 said...

betul tu panjang ke pendek janji berisi kalau dah suko tu layan ajer walaupun hanya ada gambar hehe

sLEEping BEauty said...

mmg suke panjang , sbb neena pandai bercerita ...
harus la panjang k !
hehehe

ikiqzana said...

susah nk puaskan hati org neena.. kita buat jer apa yg kita nk buat dn selesa.. hihihi

mrs.ecam said...

ntah balik2 PANJANG n BESARRR punyer...hihihihi..pape pong ko mcm aku la niat nk buat n3 skangkang smut tp bile dh taip e ehhh dh berjela2 plak...hihihihihi

Eri-chan said...

neena, sesungguhnya mesej/entry bergambar tu penting, hahaha kalau tak aku sangap baca karangan hang...

NeenaAnuar said...

Iena:
hahahahaa.. ko memang penuh ngan maksud tersembunyi! :p

NeenaAnuar said...

NiD:
hehehehee.. TQ darlingggg! muaahhhss!!

NeenaAnuar said...

POSH:
yes beb! agreed with you... :D

NeenaAnuar said...

sLEEping BEauty:
hehehehe.. ok.. TQ sis!! :D

NeenaAnuar said...

ikiqzana:
betoi tu kak.. yg penting kite happy and readers pun happy kann... :D

NeenaAnuar said...

ecam:
hihihi.. kite serupaaaaaaaa yer beb? :D

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
hahahahaahahahaha.. so gambar adelah penyelematnyer kannn... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails