COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, August 3, 2010

Maintain Cute!


Last Saturday.... seawal pagi dah bangun tuk ke kubur arwah mak kat Batu Caves.... This time semua my family members ade.... termasuk lah si
budak kecik nie....


DSC_0907 copy
"Cool tak saya bergaya ngan cermin mata sexyy Untie Nin saya??"


DSC_0905 copy
apabila cermin mata lebih besar dari telinga & muka sendiri!


DSC_0904 copy
maka inilah jadiknyer..... tiada sebarang pergerakkan darinya... terkeras kaku membatu disitu demi menjaga cermin mata ku & meng-control ayu di wajahnye! hahaha....


DSC_0908 copy
"saya berserahh diri jerk lah pada uncle nuar & untie nin saya nie hah... diaorg memang suke buli saya... kesian saya kann...."

Hahahaha.. sian anak buah aku yg sorang nie... selalu jadik mangsa keadaan.. ala.. Untie Nin rindu kat Qaseh.. so tu yg amik gambar Qaseh banyak2... pastu blog... rindu2.. leh tengok gambar Qaseh kat sini kannn.. cam2 action Qaseh ade dlm blog untie nin nie hah.. esok2 Qaseh dah besar.... leh baca blog Anin (pelat qaseh panggil Untie Nin) nie yerrr.... mau silap haribulan fengsann anak buah aku tengok Untie dia dok bergedikkk sakannn kat blog! hehehee.. :p

Actually time nie dia tak berapa nak ade mood.. mengantukk.... tu yg dia cam blurr semacam jerk tu... ye lah kene bangun awal kan.. selalu dia bangun lewat sikit.. tapi this time kene paksa bangun pagi.. sebab ade beberapa agenda nak dibuat on that day! :D

22 comments:

SURIA AMANDA said...

memang cute..like auntie dia..

Azmiezas said...

amboi..bergaya sakan,..kalah auntienya tu..

POSH76 said...

cutenyer diam jer dia org dok gayakan camtu hehe

Shu Shinju said...

Tudia...nampak muka untie nin dok mengacah Qaseh.... tp, dia rileks jer..xde perasaan lgsg..hehehe... senyum skit Qaseh.....;)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

kirim salam kat makcik ya dik

-NiD's- said...

kakneena...awatlah anak menakan akak nie cOmei sngt,...dh tu spoting jaaa....tahan dia tuh ngan sPet mata besaq..ekekeke..qaseh Comei tau...

Lady of Leisure said...

hehe comel.... sabar je dia kene buli dengan aunty nin hehe

lady XOXO said...

alahai muker dier wat cmtu... geyam nyer.. cian pown ada... sok jadi model ler besar nanti.. aunty neena dia kena jd mentor ler... ehe.. tapi cute2

azzey said...

Neena: ada plan gak ni ziarah kubur aruah abah....dh nk dkt pose ni...besenyer pegi time pagi2 raya....tp this year rs nk pegi awal sikit.....

* Al-Fatihah to ur mum....mudah2an roh nyer sentiasa dlm rahmat & peliharaan -Nya....

mekchu said...

x dpr bayang kalo neena ada bby sndiri nnti.. do ploh empat jam bergambar je keje nye... hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ish2 untie nin nie..mendera kasih jerk taw..nampak bayangan untie nin kat cemin mata sexy tue taw...noty untie nin..

NeenaAnuar said...

Amanda:
hikk... hikkk... *blushing* :p

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
hehehehe... memang tak lama untie nin dia pun dah nak pencennn.. :D

NeenaAnuar said...

POSH:
tu lah... I pun herann.. selalu dia akan cam aktif... tapi pagi tu dia ngantok sangat agaknyer... biler kene buli pun redhaaa ajer lerrr.... hihhihi....

NeenaAnuar said...

Shu:
hahahaha... memang pun... Untie nin dia dok main agah2 ngan dia... dia ngantukk tuu.. pasai tu nampak cam blurr jerk! :D

NeenaAnuar said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o:
(makcik & pakciknye menjawab...)

WAALAIKUMUSSALAMM... SALAM KENALL... :D

NeenaAnuar said...

NiD's:
hihihi.. Dia memang dah kene train to be sporting... and giler2.... :D

NeenaAnuar said...

Lady:
hahaha... tu lah pasal.. dia memang dah biasa kene dera camgitu dah! :D

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hihihi... esok2 auntie nin nak bersara.. so qaseh leh amik alih tugas untie nin dia pulak! :D

NeenaAnuar said...

azzey:
Thanks dear! ;)

NeenaAnuar said...

mekchu:
hahahaha.... tapi tak tentu jugak mekchu.. mana lah tahu dah tak der masa nak berposing ngan anak sendiri lak nanti! dok bzzz uruskan dia jerk pulak kott! hehehe...

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
kekekekeke.... untie nie tatapp mau enterpremm samaaa! ahaksss! :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails