COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, August 2, 2010

La Boheme Walnut Bread!


Aku cukup suke ngan Walnut Bread by..........



DSC_0896 copy
La Boheme outlet nie...

Kedai La Boheme biasanyer ade kat setiap cawangan Jaya Jusco! Aku start belajar makan roti nie dari arwah mak... aku suke roti nie sebab dia betol2 penuh ngan kacang walnut... kirenye tak tipu lah.... sometime kalau kat kedai2 lain... letak nama bukan main kacang itu.. kacang ini.. tapi biler makan.. harrammm kot nak jumpa sebutir kacang... yg nie kalau ko makan... setiap kali ko gigit.. confirm setiap kali tu lah ko akan tergigit kacang walnut dengan enaknyer! hihihi... then, selain kacang walnut.. dia ade letak kismis jugak....


DSC_0898 copy
harga tuk satu loaf walnut bread tu... RM2.99 @ RM3!


DSC_0899 copy
sekali beli haru 2 ketoi! bukan saja sedap di makan begitu saja... malah lebih enak kalau disapu dengan marjerin @ mentega! :D

26 comments:

mrs.ecam said...

yeke??? nk try gak lah...hihihihi

Azmiezas said...

sedapp..

Lady of Leisure said...

isk sedapnya nampak gebu giler bun tuh... lapar la petang2 nih..

Iena said...

lama x mkn roti LaBoheme... dulu kat utm rajin sgt...
aku dr dulu kompius xtau nk sebut nama kedai ni... aku sebut 'labehom' kwn aku sebut 'labom'. sebetulnya... cuba ko kasik jelas sama gue ni beb...

ikiqzana said...

kt jusco yer ada neena.. bole cuba ni.

nairaariaa said...

sedapnye..lapo lak mlm2nie...heee~

kak ina mail said...

Tak pernah cuba roti kat sini, selalu akak pergi lavender je.roti yang ada walnut memang sah sodap.

rATu kEBaYA said...

tak pernah cuba lagilah.. lepas ni nak try lah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedappppppppppp selalu jugak beli...klu ke jj..kompom menyinggah...'labehom' bak kata iena..hahahaha

POSH76 said...

Tempat beli roti paling bess kat sinilaaa roti nyer pun sodap...tp yg u makan tu tak pernah terailer...nanti nak terai la hehe

azzey said...

Neena: sedap ye??? nak try lah.....masa en teman snap pict u..x ke tuan kedai tu bising @ tanya np amik gambor? coz ade gak tuan2 kedai yg agak eksyen cam tu....

Queen said...

salam perkenalan...

few times terserempak dgn neena kat blog org lain...hee...

roti tu nampak sedap..kene cuba nieyh

NeenaAnuar said...

ecam:
hah! try jgn tak try.. kang anak ko meleleh air liur jek kang! hehehe...

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
memang cedapp! :D

NeenaAnuar said...

Lady:
try lah dear... memang sedap roti nie! confirm tak nyesal! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
hahahahahaahaha.... yg benor nyer aku pun tak tahu camner sebutan yg betoi... aku main bantai sebut.. LA-BA-HO-MEII... :D

NeenaAnuar said...

ikiqzana:
ha'ah kakk.. Laboheme nie memang under jusco! :D

NeenaAnuar said...

nairaariaa:
hehehe.. gi carik kat jusco yek! makan sebuku tak sedor dah abis! :D

NeenaAnuar said...

kak ina:
hihihi.. so lepas nie akak cuba yg nie plak yek! :D

NeenaAnuar said...

rATu kEBaYA:
hehehe... try tau! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
sedap kan! hahahaa.. labehom! kekekeke...

NeenaAnuar said...

POSH:
memang majority roti2 kat sini best kan... haa.. takpe.. lepas nie try yerrr... sure u suke! :D

NeenaAnuar said...

azzey:
to me sedap lah... u try ler..

owh... memang lah .. some kedai ade yg tak bagi amik gambo.. tapi yg nie ok jerk! hehee...

NeenaAnuar said...

Queen:

hi... salam kenal sis... thanks sbb sudi visit & following my blog!

hihihi... cuba tau.. mana tau sis suke ngan roti nie... leh wat makan breakfast! :D

MisZ DeAnNa said...

akak..

tgk kat blog akak baru tgerak hati nak try..

mmg sedap laa..byk walnut dlm tuu..

thhx for sharing yeee..

;p

NeenaAnuar said...

MisZ DeAnNa:
hehehe.. u're most welcome dear... sedap kan roti nieee... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails