COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, August 6, 2010

Camner Laaa Aku Nak Beranak Kalu Lagu Nie?


Kalo tadi pasal ibu mengandong... skg nak citer pasal bakal bapak budak pulak....


Cuba tengok gambar2 nie....


DSC_0965 copy
Percubaan pertama....


DSC_0962 copy
Percubaaan yang keduaa.....


DSC_0963 copy
Akhirnyer dia garu kepala!

Icha menyerah diri jerk waktu niee.... dlm hati dia berkata agaknyer... naper lah lama giler org nak pakaikan aku pempess kali nie... selalu kalau ibu pakaikan 2 minit tak sampai... Sib baik Icha tak buat operasi memancuttt... kalau tak padan ngan muke pakngah! hahahaaha...

Aku memang dah stand by jerk ngan camera... biler Dayah bagi pempess kat en. teman tuk pakaikan pempess Icha... sbb aku tahu.. dia jarangg buat kerje2 nie... so memang aku get ready jerk nak captured aksi dia yg terheggeh-heggeh nak pakai kan pempess Icha... sib baik lah dpt Icha yg veryyy behave.. kalau kene cam Qaseh yg tak reti duduk diam time pakai pempess.. tak tahu lah aku camner dia nak handle...

Skg aku pulak yg garuk kepala... camner esok2 kalau dah ade anak sendiri... mau aku meroyann tengok dia pakaikan pempes anak! Takpe.. so moral of the story kat sini.. biar dia praktis pakaikan pempess Icha & Qaseh dulu buat sementara waktu nie... esok2 aku nak suruh dia cuci berak budak2 tu pulak... so senang kang biler aku dah beranak.. baru lah dia tak kekok tuk berada disisi kuu... ceaaaaaaaaaa.... verangannnnnnnnnn jgn tak verangannnnnnnn! :p

34 comments:

Nur Irfan Juezrie said...

hehehe.. nsb baik abg nuar tak pakaikan pampers irfan.. klu tak lagu menggaru kepala dia.. icha maintain cute.. geram icha.. nk cubit isha...

Shu Shinju said...

hahaha... garu kepala la yer en.teman...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahahahaha lawak taw en teman nie..tapi kan sis..orang kata klu dah ada zuriat sendiri mende tue akan terjadi dan taw secara otomatik..so dun worie..

SURIA AMANDA said...

tu la...asyik tengok jer....sekali cuba buat..memang garu kepala...

IdzaLia said...

takpe nanti ada anak sendiri automatik terror.. hehe

mrs.ecam said...

alahai dak icha tu diammm jek ek...mmg very the behave lah...heee try cube suh en.tman pkikn pempes kt ank aku....kne lari2 keliling umh dl br leh pkikn...tu pong puas bergusti2 dl ngan ank aku...fuhhh gile mencabar...hekhek...xpe neena org laki ni klu dh de ank sndri nnti otomatik die pndai...bilif me...hekhek

hentakbelipat said...

kehkeh..saye pnah gak try pakai pamprs tuk anak buah..kesudahnye 3 helai burn camtu je..hampeh

Iena said...

ala xper bang nuar... skrg jer ko hegeh2... kalo dh anak sendiri, tukar pampers pejam mata pon lepas... *baking bang nuar! hiks~

ikiqzana said...

xpe.. pelan2.. esok2 dah ada baby automatik pandai la tu. sume org mcm tu neena.

Azmiezas said...

Bole..pelan-pelan la..
nanti kalau dah ada anak sendiri, automatik la En.Teman Neena tu pandai..hehehe..

Eri-chan said...

adik i tatau pepe pasal jaga budak, skrg ada anak 2 elok je semua tau buat~susu, mandikan, pakai pampers..
jgn bimbang, en teman akan lebih cekap nanti...
(jgn nanti neena lak terkurang cekap_hehe)lariiiiiiiiiiiiii...

mekchu said...

hahaha... garu kepala en.teman..

tu sib baik si icha tu baik je.. buatnye mcm najmi, pusing je nak amek pampers kat tepi, toleh balik dah ilang...

kecik2 dah pakaikan dia drypants.. tak tahan sbb lasak sgt..

en.teman, prektis.. prektis...

mummysyafie said...

mula2 mmg camtu..esok dah biasa diaorg lak yang lagi handal dari kiter

A D I A said...

dear, nanti ada anak otomatik u leh punya :) i dulu duk ngasuh anak buah i ok je. memula kekok, takut woo anak org pulak tu. lama2 ok. tak sabar ada baby sendri hehe.

azzey said...

Neena: belikan en teman pampers....suh dia belatih pakai pampers utk diri sendiri dulu dlm 2-3 bln...gerenti success!!! wakaka! *...gurau jerk....ha3...

Mia-Ina said...

nsb icha senyum je..tp dh x sbr pa..smpai ckp "awat lambat sgt ni.,"hehehee

NeenaAnuar said...

Jue:
hahahaha... kalo ngan irfan asyik kene pancuttt jerk lah yek! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
kekekekee.... :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
betoi2.... agreed with u dear! :)

NeenaAnuar said...

Amanda:
hahaha.. tu yg dia kene praktis dari sekarang tu! :D

NeenaAnuar said...

IdzaLia:
hehehe... harap2 gitu lah sis! :D

NeenaAnuar said...

ecam:
dia memang sangatt behave! senang nak handle dia....

hehehehehe... terukk laa ko mengejar anak ko yek tiap kali nak pakai pempess! :D

NeenaAnuar said...

hentakbelipat:
hohohoho.... takpe.. usaha lagik... pasti berjaya! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
hah! nanti ko jumpa nuar jgn lupa kasik high 5 ngan dia yek! pastu mintak dia duit sekali sbb ko tolong backing dia! hahaha... :p

NeenaAnuar said...

ikiqzana:
hihihi... tu lar tu kak... harap2 esok dia dah terror larr! :D

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
hihihi... insyallah sis... :D

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
hihihi... abis lah kalau I yg terkurang cekap! jawab nyer en. teman jadik suri rumah sepenuh masa lah gitu nanti! hahahahaah...

NeenaAnuar said...

mekchu:
hehehe... tu lah pasal.. sib baik dpt icha yg sangat behave kalau tak confirm haru! :D

NeenaAnuar said...

mummysyafie:
haaa.. betoi2.. time tu kite leh relaxxx ngan hati yg tenang! :D

NeenaAnuar said...

Adia:
hihi... betoi tu.. takpe.. ur turn tak lama jerk lagi kannn! ;D

NeenaAnuar said...

azzey:
hahahahahaha....

NeenaAnuar said...

Mia-Ina:
kekekekeke...

POSH76 said...

Mula2 mmg camtukan tapi nanti dah ada anak sendiri pandai tak pandai kenela buat gak hehe

comeila ika tu hehe

NeenaAnuar said...

POSH:
betoi tu beb! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails