COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, August 30, 2010

3 Dara Pingitan @ White Room!


Sorry pada kengkawan yg dok tunggu update about raya photoshoot @ white room hari tu... lambat benauuu aku nak update kannn.... sila marah en. teman sbb lambat prepare gambo2 nie tuk diupdate ke blog! hehehehehe.....

Ok... disebabkan gambar2 kat white room hari tu gilozzzz punyer banyak.. maka aku akan update ikut section per section... and gambar2 yg da bomb jerk akan aku tempekkan kat sini... cehhh!! da bomb lah sangatttt!! :p

Now aku dulukan posing posing menarik dari 3 dara pingitan nie..... diaorg memang sporting abis... nak amik gambar & bergambar pun best! hehehee...  Eri, Mimy & Annn.... you ollzzz rockk!  :D

So enjoy the pictures ok! ;)


DSC_2175 copy


DSC_2176 copy


DSC_2178 copy


DSC_2179 copy


DSC_2180 copy
Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir Batin dari kami bertiga....


DSC_2189 copy
Ann yg ayu.....


DSC_2194 copy
Eri yg sweet....


DSC_2185 copy
Mimy yang cute....

Nantikan gambar2 yg seterusnye yerr... aku harap korang tak muak eeekkk tengok pose mauuttt kiteorg!!!  hahahahaha.... :p

16 comments:

-NiD's- said...

bestnyaaa...mereka bertiGa...sis MiMy cun ar....muka makan gambaq...ehehhee

Eri-chan said...

hehehe last2 telah diupdate..suke arrrr...

eqbalzack said...

yg 3 org ni, abg eq nak panggil kakak atau nak panggil adik ni? hehe

Shu Shinju said...

pandai kak mimy pose...mcm model gitu... yg lg 2 org tu pon not bad...:)

LiAnA said...

tak sabar nk tgk picas tuan tanah kedaung hahaha

mekchu said...

comel... tak sbar nak tgk gmbr neena lak.. mesti malatop..

salam kemerdekaan utk neena & family..

*dah dpt prezen dr mummysyafie???

POSH76 said...

mmg kiutla gambor2 3 dara pingitan ni leh masuk magazine coverla hehe..

Psst: MIMI nampak selim lerrr hehe

Ann Ishak said...

thanks neena...akhirnye aku berade dalam kalangan peminat ko...muahhh

NeenaAnuar said...

NiD:
mimy memang cun dan comey! :D

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
ngeeeeeeeeeeeee... sorry lambatttt! :p

NeenaAnuar said...

Abg EQ:
adik kottt.. they all masih mude remaja lagi tuuu! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
diaorg semua sporting.. and boleh posing sakan! hehehe...

NeenaAnuar said...

LiAnA:
kekekekee.... sorry lah.. lambat nak keluarkan gambo tuan tanah kedaung tuu! :p

NeenaAnuar said...

mekchu:
malatop ke ba bommmmm! hahahaa...

dah.. neena dpt dah hadiah dari mummysyafie.. nanti share kat blog yek! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
diaorg semua memang cute miut! :D

NeenaAnuar said...

Ann:
hahaha.. u're most welcome beb! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails