COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, August 2, 2010

Cowboy In Da House!


Jumaat lepas en. teman ade dinner department office dia kat Armada Hotel! Dulu2 merasa lah jugak grand annual dinner.. skg nie biler dah start merging.. memang nan ado lah nak ber Annual Dinner bagai... semua main pakat cincai bocai punyer dinner among the department jerk! Memang dasar aji baqil bin taik idung masin Maybank nie! kalau nak bawak spouse kene bayar sendirik! in fact dinner yg en. teman pegi nie pun berbayar tau.. dari duit collection staff fund diaorg! disebabkan kene bayar sendiri.. maka tak koser aku nak joint! baik aku duduk umah masak sardin!


Walaupun kesudahannyer en. teman makan mewah di hotel.. and aku hanye bertemankan ikan sardin yg sangat hootttt... but percayalah yg sesungguhnyer masakan ikan sardin aku tu lagi beribu kali ganda mewah & sedap nyer dari makanan kat hotel tu... ini terbukti biler en. teman kata makanan kat hotel secara buffet tu tak abis (tak ker pembaziran tuu.. kalau ko bagi bawak spouse pun bagus kan dari membazir camgitu ~ mode geram sbb tak dpt ikut secara free)... and then biler dia balik umah... dia sendiri tak tahan tengok ikan sardin aku dalam periuk.. maka dia pun menyantap lauk sardin aku tu ngan enaknyer! haaa.... tu lah.. sapa suruh makan kat hotel lagik! hahahahahaa....


DSC_0900 copy
Cowboy yg terlepas dlm umah aku!

Dinner theme adelah Cowboy! so en. teman memang dah ade dah topi cowboy tu from those days... so tak yah susah2 nak carik costume lagik dah.. baju kotak2 pun dah ade... so just mix & match ajer.... cuma satu jerk yg tak lengkap aku ckp ngan en. teman... "you tak der peng!! peng!!"

Korang tau apa dia buat biler aku ckp camgitu?? Dia pergi dapurrrr.... pastu dia amik bende alah nie hah!


V



V



V



V



V




DSC_0902 copy
Pistol dapur aku! Peng!! Peng!! Katanyer! hampeh tol en. teman nie!


DSC_0903 copy
gaya macho seorang cowboy jadian setelah menembak angin! :p

Aku punyer sakit perot tergelak biler dia amik pistol dapur tuu.... sampaikan aku nak amik gambo dia pun dah cam kene pakingson dah kekdahnyer! sib baik tak terlepas baby D90 dia tu... kalau terlepas.. mau dia tembakk aku teruss kot! hahahaha...

Anyway... Sib baiklah dia balik tanpa tangan kosong! so tak der lah sentapp sangat... walaupunnnnnnnnnn.... bende yg dia bawak balik tu tak lah banyak mana... tapi ade lah jugak kannn... dari nan adoo langsung! :D


DSC_0901 copy
Dpt door gift Famous Amos & paket yg bernombor 12 tu adelah hadiah cabutan bertuah!


DSC_0988 copy
Paling tak boleh blah! Door gift punyer paper beg besar nak mammmm.. aku dah budget baik punyer ingatkan dpt lah biskut pebret aku famous amos tuu... sekaliiiiiiii... hampaaagass! cawan cenonit ngan cukelat tu jerk yg dijadikkan doorgift! chet!! then yg cukelat Toblerone & Camior tu.. hadiah tuk best table... elok benorr lah hadiah tu.. semua dok pakat bantai cokelat... bertambah tambah lagi laaaaaaaaa collection cukelat aku dlm peti ais tuu! dan bersiap sedia tuk penambahan berat badan! huhuhu....


DSC_0989 copy
Yg berpaket no. 12 tadi tu.. nie lah bendealah nyer... hadiah tuk lucky draw... yg nie aku suke! bertambah lagi lah collection bed sheet aku.... leh wat cadar raya! hehehe...

28 comments:

Shu Shinju said...

kelakar betul tgk en.teman..hehehe...

ieda said...

herheheh so sweet .. singat akak lah adik akak kerja maybank .. last year dinner dier punn tema cowboy .. heheh

lucu kan .. pueh jugak budak2 nieh mencari pakaian yg sesuai :))

mrs.ecam said...

klako la en.teman ek....tp ko dh membuktikn mkanan ko lg setap dr mkanan kt otel nokk...walopong sadin jek...hihihhihihi

Iena said...

biasa laki cenggitulah... gi lah mkn kat hotel grand mana pon... blk, masakan isteri gak yg dia hadapnya...

tang pistol tu plg x nahan! hehehhe

m!da BucHuxX said...

sedapnyer coklat..
amboii.....
posing abeh nmpak..

SURIA AMANDA said...

kELAKAR PUN ADA..CUTE PUN IYER..CHOC TU..KALAU KAK NEENA X MO..BAGI LER KAT LISA

mekchu said...

hehehe.. bleh lak amek pistol dapur tu.. hahahaha... sedap tak GCB tu? habis ke kalo makan sorang??

-NiD's- said...

en.temaN ensem jaa ngan topi Koboi..tapi palin tak tahan PENG.PENG...lawak laaa...ekekkkke

ikiqzana said...

tahniah dpt gift lucky draw tu.. cantik2.

lawak tul en. teman gan topi koboi dia.. hihihi

kak ina mail said...

Tak takutlah ngan pistol tu.pandai betul en.teman buat lawak.

POSH76 said...

memang ada gaya COWBOY ler...la ni mmg company asik berbudgetkan...kedekut tul....paling bess tak pulang dgn tangan kosong mmg ada ONG hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alamak nie cowboy yang naik kuda padi tue ke?? hahahaha ampun en teman.. :P

azzey said...

Neena: haaaaaa..itu dia, cowboy sudah mari!......ha3....

p/s: sib baik Door Gift tu ada juga coklat kat dlm nyer...klu dia bagi cawan kosong jerk....lagi kes naya.....wakaka!!!

Deqna said...

lar kundukut betul lah maybank nie tak kasi bawak spouse.. mana best kalau spouse tak ikut kan..

aku pun baru jer dinner tempat keje aku nie kat 1 world siap buat 2 malam sbb tempat tak muat nak cater org 3000++ termasuk spouse..

ko tau abg anuar jen yg perform malam tuh.. terus tingat kat ko..

NeenaAnuar said...

Shu:
hihihi... dia kalau dah dtg time senggal dia... camgitu lah kekdahnyer! :D

NeenaAnuar said...

ieda:
owh ye ker? hehee.. diaorg memang suke benorr ngan tema koboii yek! :D

NeenaAnuar said...

ecam:
hahahaa.. tau takpe! :p

NeenaAnuar said...

Iena:
kannnnnnnn beb... so... suruh lah diaorg pegi makan lagi kat hotel... pastu kite masak sardin banyak2! hahahaa....

hihihi... senggal laki aku tuu! :p

NeenaAnuar said...

m!da BucHuxX:
hihihihi... dia tengah ade mood nak posing tuu! so layan kan ajerr.. :D

NeenaAnuar said...

Amanda:
cokelattt ko kata akak takmo?? sesungguhnyer ko silap org! hahahahaha... :p

NeenaAnuar said...

mekchu:
en. teman tengah senggal time nie... tu yg dia wat macam2 tuu! hehehe..

owh.. to me cam tak berapa nak best lah.. tapi ade gak yg kata best.. so better try sendiri tuk tahu sedap ker tidak... errmm... kalo lapar leh jerk abis kot makan sorang! :D

NeenaAnuar said...

NiD:
huihhh.. kembangg buntut diaaa hang kata dia hensemm! hehehe..

kiteorg selalu jerk main peng2 camgitu dlm umah! hahaha...

NeenaAnuar said...

ikiqzana:
thanks kakkk... ;)

heheehe... dia memang camgituu... laki sapa lah tuu! :p

NeenaAnuar said...

kak ina:
hahahahaahahahaha..... :D

NeenaAnuar said...

POSH:
memang taik idum masin toI! hihihihi... alhamdulillahh... rezekii! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
kekekeekekekeke... jaga2 mak yong.. kang en. teman sentap.. dia tak mo amik gambo makyong ngan baby nanti! :p

NeenaAnuar said...

azzey:
hehehee.. sib baik adee kannn! :D

NeenaAnuar said...

Deqna:
memang kederekkkk nak mammmmm!

ohhhhh noooooooooooooo!! abg anuar jenggggggggg kuuuuuuuuuuu!!! *fengsan*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails