COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, August 11, 2010

KFC Hot & Spicy Shrimp!


Korang kalau berbuka suke makan fast food tak? aku tak boleh lah... kalu puasa mesti nak kene bedal nasik! time nie memang tak der sukatan sukatan punyer... ku belasah jerk nasik sampai kenyangg... time nie lah nak pulunn... kalau time biasa2 kene sukat... segenggam nasik jerk sehari.... hehehehe...


Nie buat sapa2 yg suke berbuka ngan makanan fast food... maybe korang leh try menu baru kat KFC.... aku dah try over the weekend hari tuu...


DSC_1008
First time buat drive thru KFC (kat wangsa maju) .... selalu drive thru Mc'D jerk... :D


DSC_1011 copy
Nie lah dia product terbaru KFC... Hot & Spicy Shrimp! sekotak ade 5 ekor... berharga RM5.45.... Actually my dad yg nak cuba udang KFC nie hah... dia teringin... so dia suruh aku beli 1 kotak tuk saja buat try try rasa...


DSC_1013 copy
biler aku rasa... serious memang sedap udang nie! terasa kepedasann hot & spicy tu.. in fact better from ayam KFC yg jenis hot & spicy tuu... :D

32 comments:

Cik Yayang said...

Blog kedua pasal makan utk hari pertama berpuasa...huhuhu...dugaan di lunch hour nih..:p

Shu Shinju said...

sedap???

shu ok jer berbuka fast food... shu ni jenis bedal je kak.. hehe..

Iena said...

aku dah rase... mmg sodap! tp sebab x puas, aku beli udang n wak sendiri... leh mkn byk! hhehee

IdzaLia said...

lia ni bedal aja klu time berbuka tu.. tak kisah mkn apa pun.
Sedap nmpk udang tu ye.. dugaaaannn....

lady XOXO said...

walamak .. cedap tue.. haiyooo... jom serbu KPC

Queen said...

ala..airliur dah kecur2 ni....huhuh...sedey....

**tetiba..


ahahaha

suezen said...

im gonna try this!!!

mrs.hanibunny said...

baru try semalam... hahah aku rasa buat sendiri pun ok... kan? hehehe

erk masalahnya nak buat tak reti... hehehe

LiAnA said...

semlm pun gi kfc.. tp tah naper tak beli pulak set udang ni hihi.. owhhh lupaa beli set nasi sbb nk share dgn aqil kikiki

mekchu said...

tapi jgn minum air gas tau masa berbuka.. nnti sakit perut...

rATu kEBaYA said...

aduh tgk neena makan ni sunguh menyelerakan.. adui ada berapa jam lagi ni.. mcm budak2 kan hehehe...

Mimy Hamid said...

aku dah giler udang ni...kesannya aku asik menyinggah drive thru wangsa maju...beli udang ni je la...aku rasa budak kfc tu kenal aku..haha

azzey said...

Neena: dh try.....tp x blh masuk sgt, coz x tahan pedas. Tp pada sesape yg gemarkan pedas blh jerk try!!!

POSH76 said...

Nampak sedapla tp ciput ajer cam tak cukup ajer..bess gak kalau ada drive thrukan hehe

Azmiezas said...

nampak macam sedap jer..seriuss..

Eri-chan said...

kena test ni besok..hahah

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
hahahaha.. sabar cik yayang.. sebulan anda bakal lihat blog2 penuh ngan gambo makanan jerk! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
sedapp shu.. try ler nanti! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
ko memang terbaekk lah beb! :D

NeenaAnuar said...

IdzaLia:
hihihi.. memang sedap udang tu sis.. nanti try lerr.. ;D

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
dah try lom? :D

NeenaAnuar said...

Queen:
huhuhuhu.... soweyyy! :D

NeenaAnuar said...

suezen:
try beb! sedap! :D

NeenaAnuar said...

mrs.hanibunny:
ko belajar ngan cik kaki! :D

NeenaAnuar said...

LiAnA:
hehehe.. takpe.. lepas nie leh cuba kak! :D

NeenaAnuar said...

mekchu:
neena memang tak suke air gas... selalu minum air tebu or soya bean je.. sejuk perottt.. :D

NeenaAnuar said...

rATu kEBaYA:
hahaha.. biasa tu kak! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
hahahaha... giler tegarrr ko! :D

NeenaAnuar said...

azzey:
hehehe.. i memang hott touge! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
memang sikit sangat pun babe! kalau makan sorang ok lah kott.. kalau share2 memang confirm tak cukup! hehehe...

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
seriusss sedapp kak! try ler nanti yek! ;D

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
so dah try lom nie? :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails