COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Sunday, August 15, 2010

Bergembiralah Wahai Wanita!


Ya allah.... kol 3 pagi... aku ngan en. teman dok terkekek-kekek gelak dengar ceramah ustaz nie... confirm jiran2 yg dah tido leh terjaga kottt kalau terdengarr hilai tawaaa kiteorg di subuh hari nie... dah cuba nak control... tapi memang tak boleh blah betoi lah... aku memang suke & syok giler biler dpt dengar ceramah dari ustaz2 yg camgini.... baru lah tak ngantok biler nak dengar ceramah..... so jom layan ceramah yg penuh ngan ilmu & realiti kehidupan yg cuba diperkatakan.... ;)



16 comments:

mizzura said...

amboi2 rajin hubby wifey dgr ceramah kul 3. anyway..ceramah kalau takde gelak ketawa mmg tak best..ustaz mmg kena kasi ceramah yg menghiburkan...

MuniQazrina said...

seronok layan!!!

Lady of Leisure said...

tq for sharing nak dengar gak nanti ramai kata best..

Deqna said...

tulah dia kan kita org pompuan nie.. memang byk ujiannya... dan byk jugak rahmatnya..

tapi memang best lah ceramah ustaz nie.. berisi dan menghiburkan...

thanks for sharing..

ieda said...

ermm pernah dengar dah dlm fb .. leh tahan .. alhamdulillah .. tapi mender2 mcm nieh jarang kaum lelaki nak dgr .. specially akak nyer hb sbb dia x pandai guna tenet huhuhuhu

-NiD's- said...

ustad nie memang best akak...
kalO dengaq ceramah setiap hari di radIo kedah&penang...tak larat nak gelak...ustad nie, tak serius sngt.sambei sampaikan iLmu sambei bejenaka...tuh yg tak kerin gusi...

akak blew dengaq radio kedah&penang online jaa..stat dr pukui 2 sampai 3.

Azmiezas said...

bagus sangat tajuk ni..akak memang suka kalau ustaz kazim punya ceramah..kelako..tak boring lansung..

psst:,,jgn x tau akak dok ulang dengar 2,3 x..

[z@ck] said...

best kan ustaz ni bagi ceramah..selamber derk dia je..
=)

NeenaAnuar said...

mizzura:
hihi.. betoi tu.. kalau serius boring kan! :D

NeenaAnuar said...

MuniQazrina:
ehehehe.. :D

NeenaAnuar said...

Lady:
u're most welcome dear! ;)

NeenaAnuar said...

Deqna:
u're most welcome fren.. sharing is caring.. banyak lagi ceramah ustaz nie yg best2.. nanti aku share2 lagi kat sini yer! ;D

NeenaAnuar said...

ieda:
hehe.. takpe.. nanti download kat HP kasik dia dengar! :D

NeenaAnuar said...

NiD:
owhh ya ka? ok.. thanks for sharing yek.. memang ustaz nie best gilerr...

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
sama lah kak.. neena pun dok ulang tayang jerk! :D

NeenaAnuar said...

z@ck:
ha'ah.. syok layan ceramah dia. tak busann.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails