COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, August 16, 2010

Kuih Cincin & Unplanned Gathering!


Lepas balik dari Digital Mall.... kiteorg terusss meet our frens kat Ampang...



DSC_1924 copy
sementara menantikan kehadiran mereka.... en. teman menge-TEST wide lense barunyer.... aku concentrate tang apa entah time tu.... sian en. teman syok sendiri! hahaha...


DSC_1933 copy
kami berjumpaan ngan Mr. & Mrs. Rudy!

Rudy baru balik dari Sabahh bahhh...... so dia ade bawak balik ole2 tuk kami... wahh.. terharu nie... terharu.... :D


DSC_1935 copy
En. teman dpt key chain dari Sabah! cute eekk key chain tu... sesuai sangat rasanyer ngan dia! hahahaaha.....


DSC_1938 copy
aku plak dpt kuih cincin! Yeay!! :D


DSC_1939 copy
nie trade mark kalau bergambar ngan puan awien.... hehehehe....

Sedapp wooooooo kuih cincin nie... korang penah makan tak? aku start minat nak makan kuih cincin nie pun biler adik aku ade bagi 1 paket kat aku dlm bulan 6 hari tu... original from sabah gak... sedap rasa dia.... tak manis... rasa lemak lemak gituuu... tak sedar kalau mengunyah dia nie... nak2 kalau layan TV.... tau2 dah abis jerk! hehehee....

To Awien & Rudy.... TQ sooo muchhh for the sweet ole-ole from Sabah! So ura-ura trip kite semua nak ke Sabah bakal terlaksana kahhh?? :D

Pada hari yg berlainan... unplanned gathering plak telah terjadik... semua nyer gara2 comment di FB! hahahaa.....


DSC_1969 copy
Berjumpaan ngan Has, Awien & Za kat Old Taste di Setiawangsa! Darwisy cute gilerr ngan rambut yg ala-ala sinchan tuu! hehehehe.....


DSC_1976 copy
Ceeaaaaa.... en. teman skg nak amik gambo reramai dah tak susah dah semenjak ade wide lense nie! :p

26 comments:

Cik Yayang said...

Gmbr last: tomey je daddy Darwisy posing camtu...hahaha

Deqna said...

korang wat trip ke sabah ke nanti? memang best ar...

NurSolehah said...

wow k.neena... best.. best.. best dpt wide lens !!!!
My hubby dh lme mngidam tu.. 10-20mm kew ?? v(^.^)

-NiD's- said...

cayalah LENSE baru lagi mengempakkan pic-pic en.teman.....nice bangat

LiAnA said...

akak tak penah rasa kuih cincin tu hii.. tu group kerepek jugak ke?

[z@ck] said...

smart la plak wide lense punya gambar

Iena said...

last month achik gi outstation ke sabah pon wak blk kuih cincin ni...

beb, nape muka ko kat pikces no 1 tu lain bebenor. cam amoi mata sepet. hehheee

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
haaaaaaaa... tau takpe! :D

NeenaAnuar said...

Deqna:
hehehe.. baru ura2 sahaja fren... lom ade confirmation punn... :D

NeenaAnuar said...

NurSolehah:
hehehe.. dia beli 12-24mm dear... :D

NeenaAnuar said...

NiD:
hehehee.. TQ darling! :D

NeenaAnuar said...

LiAnA:
owhh.. nak kata dlm group kerepek tu tak sangat lah.. dia more like kuih sepit or btg buruk lah kot camgitu! :D

NeenaAnuar said...

z@ck:
heeeeeeee... thanks! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
hahahaha... sbb aku sepetkan mata aku kotttt! :p

ratna said...

kuih cincin kalau dpt yg gula dia pure dari gula merah.. mmg sedap giler!!!

nasaoji said...

asben tgh brangn nak dptkan wide lense tu..huhu..mehe... ;(

POSH76 said...

bessnyer gathering jumpa kengkawan...bagus lak wide lense leh en teman masuk sekali yer...hehe

shikputeyy said...

Salam 1Malaysia.

Saya ingin memperkenalkan produk makanan tradisional dari Sabah.
Rasanya seperti kuih peneram / telinga keling kerana ada gula merah di
tengahnya ttp keluaran sabah ini rasanya lebih sedap dan rangup.

Harga promosi:
RM12.00 per pek (25 pcs)


Name: puan shikin
Email: shik_syaf@yahoo.com
Telephone number: 0193888395

NeenaAnuar said...

ratna:
yezzzaaaaa!!!!! ;)

NeenaAnuar said...

nasaoji:
hihi... takpe... pelan2 kayuhh keh! ;D

NeenaAnuar said...

POSH:
ha'ah... pasal tu dia panggil wide.. sebab leborrrr... :D

NeenaAnuar said...

shikputeyy:
salaam.... thanks for the info! ;)

azzey said...

Neena: best berjumpaan rami2 ni kannnnnnn.....:)

Shu Shinju said...

shu dulu selalu makan kuih cincin ni... time berkawan ngan x-tunang org sabah....opssss... hehehehe...:p

NeenaAnuar said...

azzey:
hehehe.. memang punnn! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
wooopppsssssss!! hehehee....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails