COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, August 17, 2010

Berani Tak Kite Nak Biarkan Anak Kite Camgini?


Aku memang really adore ngan cara org putih didik anak2 diaorg! kecik2 dah biarkan anak diaorg be independent! Korang layan lah dulu video clip nie yek!





Cute kan? hehehe.. amacam? agak2 korang berani tak nak lepaskan anak2 korang camgini? mana lah anak2 diaorg nie tak pandai swimming kan? kecik2 dah dibiarkan camgitu... aku rasa esok2 kalau aku ade anak.. aku tak nak manja2 kan diaorg sangat... aku nak wat camgini jugak lah.. biar diaorg jadik berani & independent sikit.... kalau semua nyer tak leh.. itu tak leh.. ini tak leh... tu yg lama2 jadik lembikk & manja tak bertempat tu! apa pun pengawasan dari kite perlu jugak.. jgn lah punyer nak bagi anak be independent... ko biar kan anak ko sorang2 dlm air tu tanpa pengawasan... kang anak ko kejung.... sapa nak menjawab! :p

20 comments:

lady XOXO said...

uwaaa tomei nyer baby ni.. klu dier dok dalam kolam sure merata dah dia berenang.. nasib bath tub tu kecik tu jer.. ahahhaa.. tiap kali dia selam biler naik terhuyung hayang d buat nyer.. so cute n berani budak ni...

Shu Shinju said...

comelnye baby ni..excited dia dok tunjuk dia pandai menyelam kat mama dia..sampai penat... hehe..

anak2 kita pon boley la kak... yakin boley..hehe...:)cuma kita jer yg seriau kan nak wat camtu kat baby kita.....

Queen said...

i memang akan try walaupun sekali utk campak baby masuk air....ahahaha..ada org kata seawal 6 bulan pun dah boleh..hehehe

Azmiezas said...

boleh..kita biarkan anak kita buat cenggini..tp mesti kena tunggu..takut lemas la pulak..

tapi kan drp video ni, akak rasa baby ni dah pandai swimming la..

ieda said...

huhuhuh comei .. tapi seram sejuk akak tgk .. huhuhu kalau anak akak x pandai berenang memang dari kecik x kasi nyer .. walau mereka nieh ada kelebihan yg kita x tahu ..

ratusiput said...

uisk anak melayu tak sama ngan ank omputih...ehehe..

Lady of Leisure said...

hehe comelnya baby tu... dia sungguh excited nak swim pandai dah kuak2 kaki..
:D

Wahidah said...

pergh...berani gile baby ne...


mmg gerenti pndai kawal pernafasan la lepas ne

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hehehe.. memang cute abis kan!

NeenaAnuar said...

Shu:
tu lah pasal... semua baby leh wat camgitu.. cuma antara parents nak wat ngan tak nak wat jerk kann... :D

NeenaAnuar said...

Queen:
hehe.. bagus sis.. at least diaorg akan pandai beranang nanti kann.. :D

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
betoi2.. kite kene be around la kann...

NeenaAnuar said...

ieda:
yeaa.. so moral of the story.. kite kene lah kasik anak2 kite pandai berenang and lepaskan diaorg kecik2 camgini! hehehee....

NeenaAnuar said...

ratusiput:
hahaha.. of course lahh beb.. tak sama dari segi tuturan bahasa & warna kulit! ngeeeeeeeee... :p

NeenaAnuar said...

Lady:
tu lah tu.. cute gilerrr gaya dia kan!

NeenaAnuar said...

Wahidah:
hehhee.. tu lah tu.. esok2 leh masuk pertandingan swimming silap haribulan! :D

ratna said...

ehhh.. pandainya budak ni swim. dah la badan semangat..comel!!

POSH76 said...

susah nak cakapkan...kalau omputih mmg dia ajar anak dia more independantkan...tapi kene tngk gakla..risaukan

NeenaAnuar said...

ratna:
hehehe.. cute kan! ;D

NeenaAnuar said...

POSH:
yup.. memang kene put eye on them... kalau tak kang nangis tak berlagu lak kite kang! hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails