COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, August 4, 2010

Breakfast di Kompleks Sentul!


Lepas ziarah kubur arwah mak... we ollzz terus gie breakfast... adik aku cadangkan tuk makan kat Kompleks Sentul which dekat ngan umah dia.... first time aku ke sana.....


DSC_0912 copy
ramaii org breakfast kat sini....


DSC_0910 copy
aku makan mee rebus! adik aku yg suggest nie.. dia kata sedap... so aku pun try ler... hmmm.. cedap... cedap.... hehehe... ok lah... not bad da taste! aku ingatkan tak pedas.. so aku pun mintak lah extra cili... sekali rasa cam dah just nice lah kepedasan dia tuu... so tu yg dah bergelimpangan jerk cili2 dlm pinggan aku tu hah! :p


DSC_0911 copy
en. teman and da rest semuanyer dok pulun nasik lemak... pun sedap jugak! ramai org jual nasik lemak kat situ... and aku rasa kat situ semuanyer sedap2 lah kot... sbb en. teman beli kat outlet lain sedap.. and adik aku beli kat outlet lain pun sedap gak.... memang org2 sentul pandai masak! and majority makanan murah2 lak tu... so konpom lepas nie leh pegi lagi! hihihi...


DSC_0914 copy
Lepas breakfast.... kami masih meneruskan perjalanan... ke mana??? tungguuuuuuuuuu! :D

14 comments:

CuppyCakeMommy said...

suka buat i ternanti2 macam ni taw..nak hep hep kat montot u juga la..

SURIA AMANDA said...

mee rebus...wahhh....sedap jer nampaknya...harus kena mencari ni...

ikiqzana said...

terliur negok mee rebus tu.. dh la akk tgh lapaq ni.. hihihi.

bersambung.. cam kt blog posh plak.. hehehe.

x sabar n3 seterus nyer.

POSH76 said...

tak berapa suker mee rebus tp tengok u makan sedap pulak hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mee rebus..cam menarik jerk..

Eri-chan said...

mee rebus tak suker...nasi lemak on..hehe

Shu Shinju said...

nasi lemak tu cam best jer...

NeenaAnuar said...

CuppyCakeMommy:
hehehee... ok ok.. I tadah montot I tuk dibabap kehhh... :p

NeenaAnuar said...

Amanda:
hihihi... carikk.. jgn tak carikkk.. :D

NeenaAnuar said...

ikiqzana:
huhuhu... masing2 dok marathon update blog after satu entry ke satu entry yek! :p

NeenaAnuar said...

POSH:
owh.. u tak suke yek? I suke tapi kene tengok org yg buat tu pandai ker tak.. kalau sedap baru I makan! hehee....

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
memang menarik da bomb! :D

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
alrite.. sile carik nasi lemak! :D

NeenaAnuar said...

Shu Shinju:
memang sedap shu nasik lemak kat situu! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails