COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, August 21, 2009

Our Loves Chronology



Tag nie dah berkurun.... baru nie lar terhegeh-hegeh nak buat... Sorryyyyyy Pn. Cida... walaupun dah berkurun kamu mengeTAG diriku... tapi aku tak lupa akan janji ku pada mu... huhuhuhu....
OK... this TAG about how me met my hubby and how he proposed me.... Haaa... bagus jugak aku buat TAG niee sbb tak lama jer lagi will be my 4th Wedding Annivesary... so now leh lar recall2 balik all the memories kannnn... how it started... hehehe... Errrmmmmm.... cam mana nak mula yeahhh.....

Keh.... kalau korang nak tau... Lelaki yg bernama Khairol Anuar Bin Ahmad Azaib ini ku kenali pada tahun 1998 dan dia adelah adelah seorang "STRANGER!!".... percaya atau tidakkkk????? lobossss saja dindinnggg ituuuuuuuu..... ahaks!! but serious... He's stranger to me! Aku tak kenal pun dia.. and dia tak kenal pun akuuu... nak tau camner aku leh kenal dia??? OK let me story you ollzz keh... but before that aku nak tanyer korang dulu.... dah ready nak butakan mata anda ngan citer aku yg agak panjang berjela nie nanti???.. kalau larat laaaayaaaaaaaaannnnnnnzzzzzzzzzzz........



1998......

Aku tengah tunggu keputusan SPM... aku dpt kerja part time kat Royel Ampang Point.. jadik sales girl jekkk.... aku ditugaskan tuk buat sales kat bahagian concourse/ground floor... so kat situ harus lar ramai org lalu lalang kannnn.... Satu hari tu ade lar sorang "mamat" nie yg begitu kurussss lagi tinggi melangit duduk kat kerusi kat bahagian concourse tuuu... lama giler dia duduk kat situ... dia sorang jer kat situ.... tak der di temani sapa2 punnn... and sepanjang dia duduk kat situ.. mata dia tak lari dari memandang aku... (cewah2 ayatt... ala2 tele novela lar pulakk.. alaaaaa.... korang layannn jer lar nostalgia aku niee... kata nak tau kann???)


OK ok.. sambung balik.... nak tau camner aku leh tau dia asyikk memandang aku?? sbbnyer aku sendiri pun dok pandang2 dia gakkkkk waktu tuu.... hahahahaha.. gatal aku kannn! tak der lar weeeeeyyyy... bukan gatalll tapi aku risau lagi gundah gulana.... dlm kepala hotak nie dok tertanya-tanyer... naper lar "mamat" nie dok pandang2 akuuu! If pandangan biasa tu tak per lar lagi.... nie tak.. pandang cam nak telan tau tak! risauuu giler weehhh... aku takot jer kot2 mamat tu akan mengekori aku kerr kannn... mana lah tauuu... sbb serious, waktu tu pandangan dia terhadap ku sungguh tajam sekali! tak berkelip2 mata dia pandang aku... dlm hati aku berkata.... "apa hal ko nak pandang2 aku nie?? ade hutang??" hahahaha.... tapi ckp dlm hati jer lar... tak der lar aku gie tanyer dia depan2 kannn... and kalau korang nak tau berapa lama dia duduk kat kerusi tuuu sambil memerhatikan aku.... haaaa... "mamat" tu setia duduk kat kerusi tu since kol 6 ptg sampai lar shopping complex tu dah nak tutup dia still tak balik2 lagiii... boleh?



Hah! gini lar gaya dia duduk kat kerusi @ ampang point shopping complex tuuu... sebijik cam gini lah rupe dia! Cumanyer jelingan dia waktu pandang aku tu lebih tajam lagi dari jelingan kat gambar niee.... Rupe dia pun sebijik gak camnie waktu aku nampak dia kat Ampang Point tuu... kalau korang pasan kat gambar tu pun dated in 1998...

Sungguh suciii jer muka "Pakwe" ku ketika itu kannn... kuruusssssss gilerrr sehhhh.... sila tahu berat nyer hanya lah 48kg di waktu itu! lagi ringan dia dari aku tawww waktu tuu.... aaaiiyoookkk!!!


Jam dah kol 10 malam... shopping complex Ampang Point tu pun dah nak tutup... akhirnyer dengan secara gentlemen malah lagi berani "mamat" tu datang merapatiiiiiiii......... kawan aku.... hahahaha... bukan aku yerr.. dia tak berani nak merapati aku lagi waktu tuu.. yg dia berani jumpa kawan aku yg bernama Ratna... Ratna nie budak India tau... aku keje sama2 ngan dia... So "mamat" nie pun secara macho nyer memberikan sekeping kertas pada Ratna... then, Ratna sepantas kilat dtg kat aku... kata....

"Neena... Someone pass this piece of paper for you"

Aku likeeee....... "Hah????? Who gave this?" (memang aku blur giler waktu tuu... tapi dlm hati cam dah leh agak... aik.. "mamat" yg dok pandang aku cam nak makan tu ker kot yg bagi no ni??)


Kat atas kertas tu tertulis..... "Khairol ..... 017-1234567 (no hp dia waktu tu lar.. tapi aku tak ingat apa no sebetolnyer.. al-maklum lar dah 11 tahun dah)
Then aku tak puas hati... ku tanyer lagi si Ratna.. "ehh.. which guy yeah? do you know him?"

Ratna replied... "haaaa... tuuu... tuuuu.. diaa...." (sambil menunjukkan jari telunjuknyer ke arah si "mamat" yg dok pandang2 jeling2 kat aku since 6 ptg tadi tuu)


Elok jer aku pandang pada "mamat" tuu... "mamat" tu pun pandang ke arah ku! wahhh... mataa bertentang mata lar pulakk.. tapi jarak jauuuhhhh arrrrr... nampak pun sayup2 jek... sbb dia dah nak keluar dari main door shopping complex dahh... sib baik pak guard tak hambat dia ngan chota! ye lar.. org semua dah balikkk... dia jek yg tak reti2 nak balik... yg tinggal kat dlm tuu semua staffs Royel jek yg tunggu masa nak balik....


So... "mamat" tu pun berlalu pergiii... and aku lak just amik a piece of paper yg tertulis nama "Khairol & No HP nyer itu" ku simpan terus ke dlm wallet ngan perasaan endah tak endah jerrrr... tak der apa2 perasaan pun waktu tuu... biasa2 jer.. cumanyer agak terperanjat jer la kann sbb ade org minat lak secara tiba2.... hahaha... :D


So, aku pun berlalu lar pulanggg... & "mamat" tu pun aku dah tak nampak dah batang hidung dia... sbbnyer laluan staff entrance & pengunjung shopping complex tak sama... "mamat" tu keluar ikut pintu depan.. where else aku balik ikut pintu belakang i.e. staff entrance.. Sooo... persoalan nyerr.... Adekah aku menalipon mamat tuuu??? Jawapan nyerrrr......... TIDAK!! hahahaha.... Yess... ku sungguh jual mahal! tak kose aku nak call2 org entahapaapaentah! bukan aku kenal punnn kannnn... stranger lak tuuu... takottt woooo nak call... makanyer ku biarkan begitu sahaja... tapi dlm hati aku terdetik gak... haruss mamat tu ternanti2 panggilan dari ku! tapi nasib lar labuuuuu... memang aku tak call2 punn.. ku diam seribu bahasa... hikk... hiikk....


But tak ku sangka pada keesokkan hari dan jugak pada hari2 yg berikutnyer... aku sentiasa lar terserempak ngan "mamat" tuu kat dlm area shopping complex tempat aku berkerja... ade jer muka dia tiap ptg aku nampak kat situ.. but aku just behave normal.. buat2 tak tau jerr.... walhal dlm hati.. "alamak! mampos mamat nie lagiii... aisehh.. apsal ko ade jer kat sini nieee.?? harus ko tunggu aku punyer call last nite kan??" hahaha.. begitu lah kata2 dlm hati ku!


But serious.. aku memang tak ade secalit rasa pun nak call diaa.. entah lar... tak tau naper... after all waktu tu bukan lar aku ade BF yg serious sgt2 punn... kawan2 ramai larrr.... makaa..... pengakhiran nyerr.... tak der apa2 lah yg berlaku antara aku dan "mamat" tuuu... kisah sekeping nota yg tercatat nama & no phone tu sepi begitu sahaja... sbbnyer aku tak bagi response pun kannn... Then, tak lama lepas tuuu aku dpt surat tawaran masuk UiTM kat Shah Alam.... lagi larr... agaknyer tiap2 hari "mamat" tu dtg nak carik aku harus tak jumpa dahhh.. sbb aku dah berhenti keje!

1999.....
Aku dah tahun kedua di UiTM.... sepanjang 2 tahun kat UiTM... aku masih lagi tak der serious BF... coz sibuk belajar lah! ceaaawahhh... statement.... but serious! memang tak der... aku lebih enjoy belajar ngan kawan2 reramai... until tiba lar on one of semester break... aku kemas2 bilik aku (kat umah arwah mak)... tup2 aku terjumpa my old phone book dlm laci aku... dulu2 mana ade HP kann.. so phonebook yg stok tulis2 kat buku phone yg kecik yg leh lipat2 tuuuu... So, aku pun belek2 lar buku talipon tuuu... tup2 aku terjumpa sekeping kertas keciil yg tercatit nama Khairol... Phone No.. 017-1234567... aku likeee... "eeehh!! aku simpan lagi no "mamat" nie dlm phone book aku?" terussss aku like.... tak tau larr... cam2 perasaan time tu.. cam pelik pun ade... aku tak der pun berminat ngan dia ker apa kann.. but how come I do keep that piece of paper inside my phone book... But now dah tak der dah piece of paper tuu.. silap! aku patot simpan kan buat kenangan.. harus aku scanned and tempek kat sini... hehehe....

Eerrrmm... entah lah! felikksss memang fellikksss.. tapi dah memang gerak hati yg tuhan bagi agaknyer soh simpannn.. so aku pun cam tergerak hati jerr nak call "mamat" yg bernama Khairol nieee.... errrrrmmmm.... tanpa berlengah2 lagi.. aku pun call lar "mamat" niee.. tak sangka no hp tu masih lagi valid but adekah org yg bakal menjawab tu adelah "mamat" yg bernama Khairol?? tapi ku gagahkan jugak diri ku... beraniii kan dirii sendirii... hahaha... sambil control cun & control ayuu... aku pun bertanyer..


Me : heloo.. ni Khairol ker?

Mamat : aaahhh... yeah.. khairol sini...


Me : haaa.. you ingat tak last year you ade bagi no hp you to my fren kat ampang point... (dlm hati aku... eh.. aku nie artis sgt ker kan nak tanyer lepas setahun masih ingat lagi ker tak.... entah dah beribu2 org yg dia jumpa pun tak tau lar kannn.... but saja ku mengeTEST diaa.. kalau dia leh ingat aku.. makanyer dia memang kuat lar ingat kat aku... ahaks!!)


Mamat : (senyap seketika... cuba recall kott) aaaaaaahhhh... yeahh... (aku tak tau lar dia betol2 ingat ker takk waktu dia menjawab nie)


Me : Haaa... Me... Neena... sorry coz after 1 year baru I call you.... (boleh tak aku ckp camtuh kat "mamat" tu?? aku sendiri cam tak percaya jer aku leh ckp camtuuu biler aku pikir2 balik now nie.. ishhh cam lawookk jer lar!)


Mamat : ohhh.. it's ok...


Me : U kat mana nie? bising bunyi...


Mamat : dlm komuter.. on the way nak balik umah after workk..

Me : oooohhh... OK... (dan bersambung lar perbualan kami selama beberapa minit)


Dahh tu jer lar yg aku leh share ngan korang kat sini.... takkan lar aku nak bagi full history of our communication lak kannn.. harus entry aku nie 4 malam pun korang tak abis baca tauu!

Anywayyy... aku sendirik memang tak percaya yg aku boleh lak cam tergerak hati nak call mamat tuuu.. tak tau lar naper... pelik sgt2 biler di pikirkan balik.. tak logik pun ade... malu pun ade gaks... but entah lar yerrr... kalau dah di tentukan Allah tuu.. maka ade jer la jalan yg sometimes pada kite pelikkk dan mustahil.. tapi itu lar yg telah di rencanakan tuk kite kannnn... So, tak der apa yg boleh menghalangnyerr... dengan rasa gerak hati aku tu lar kami dpt bertemu semula selepas setahun lost contact! yeaaa.. aku ulangg... setahun we ollzz lost contact OK! yea lar kan.. dia bagi aku no phone dia 1998.. and aku hanya call dia pada tahun 1999... so kire setahun lar kann.. pelik kannn.. pada aku pelik lar.. aku sendiri cam tak percaya lah cam ner aku boleh nak gak call dia lepas setahun... memang tu lar aku kata tadii.. semua nie kerje Tuhan.. tak perlu lah aku nak pikir pelik ker tak pelik kannn...Bermula dari titik itu lah... kami mula mengenali antara satu sama lain... kami berkawan secara biasa jer dulu... tak der lar terus2 serious... so dlm tempoh berkawan tu lah barulah aku tau yg dia rupa2nyer kerje kat Maybank Ampang Point... patot lar everyday after work aku leh nampak dia terconggok kat Ampang Point Shopping Complex tuu... oh ya waktu diawal tempoh perkenalan tu.. sempat gak aku tanyer dia... "takkan takder GF dlm masa setahun yg kite lost contact nie?" Dia kata dia "baru break off..." Wahhhh.. apakah??? adekah sbb aku dia sanggup meninggal GF dia? Ku tak sedap hati... akukan suka berterus terang... so, aku pun push dia to the limit suruh ngaku betol2.. ade GF ker tak.. kalau dah ade.. aku tak nak lar berkawan rapat2 sgt.... kang tak pasal2 aku kene kejooorrr kang! But after dia menunjukkan bukti pada aku yg GF dia baru jer bagi surat putus cinta... hahahaha... langsung ku percaya! waaahhhh... dari situ lar aku dah mula tertarik pada kejujuran mamat nih! acceehh!!

So, lepas a few months berkawan... we ollzz declared as BF/GF dlm bulan 5 kalau tak salah aku... but tarikh memang tak ingat langsung lah! banyak sgt date lar nak kene ingatt.. hehehe... how he proposed me?? errrmm.. over the phone jek! tak der bagi bunga2 nih! koboiii style jerrr.... hahaha.... tak kisah larr... aku OK jerrr....


Oh yaa... about our first date.... lepas setahun tak jumpa... we met each other for the first time @ KFC Pertama Complex! Wahhh.. sgt kelakar waktu ituu.... aku tak tau camner nak citer.... tapi memang kelakar sgt2 our 1st date tuuuu... aku like very the slumber badakkk... but En. Khairol kite tu like very the control macho! ahaks!! biler ku kenang kembali memang tak tahan lah!



Inilah gambar pertama yg Nuar bagi kat aku as simpanan for pelepas rindu lar konon2nyer...



2000....
Masih belajar di UiTM Shah Alamm... since couple in 1999 aku memang berkawan ngan Nuar jek (aku tukar lar panggil dia Nuar... rasa kekok lah panggil dia Khairol!)... ngan dia jer lar aku ke hulu ke hilir... gie makan.. gie tengok wayang... gi jalan2 dlm satu hari.... itu jer lar aktiviti kami..... oh ya dia jugak lar yg menjadik 'driver' aku tuk ulang alik shah alam - ampang - shah alam selama aku berada di UiTM...



Dating kat Bukit Tinggi @ Colma Tropicale...


Dating kat Cameron Highland...

Waahhh.... kiteorg dating semuanyer kat tempat yg sejuk2 jerr... hahahaha... verryy the sesuatu kann.. tak der maknenyer lah! dah tu jer tempat2 yg agak jauh and boleh pegi balik dlm masa satu harii... oh yea... lagi satu tempat dating.. genting highland.. tapi gambar carik2 tak jumpa larr.... entah mana ntah!


2001 - 2005....

Kami berkawan dan berkawan dan terus berkawan.... of course ade Ups & down... gadoh2 tu biasa.. takleh nak lariii.... aku sibuk kerja.... dia pun sibuk berkerja... masing2 carik duit sbb nak kawin pada Nov 2005... oh yaa... kami bertunang pada Dec 2004...

MIL menyarungkan cicin di dariku!


Suka sgt ngan warna Pink nih!!

Yg nie aku terus tak suka!!
Jgn salah paham... bukan tak suka ngan tunang aku pada waktu tuuu... tapi ngan cermin mata dia pada waktu tu!! Isshh... cam tuaa sgt lar rupenyer!



Serahkan Mas Kahwin...



Upacara Batal Air Sembahyang...


Sanding @ KL....


Sanding @ Perak


Alhamdullilahhh... till now kami masih kekal bahagia as husband & wife.... tak sangka kejap jer usia perkahwinan kami bakal mencecah 4 tahun this November... sgt pantas masa berlaluu...


ADooOOooiii... penattt aku bercerita nieee.. aku tak tau lar korang larat baca ker tak... let say tak khatam lagi... korang sambung lar biler2 yer... janji korang baca bagi habis tauu... sbb penat2 aku dah type nieee... hehehehe....


Anyway... Begitulah Krolonogi Cinta aku & Hubby Bay-Bee kuuu.... Syukur sgt2 kehadrat Allah S.W.T sehingga kini kami benar2 bahagia dlm melayari kehidupan berumahtangga... Aku harap2 perkahwinan kami akan terus dan terus kekal bahagia ke akhir hayattt.... Insyallahh... Aminnn...


Ehh... Aku nak TAG org lain jugak lah! huhuhu.... Yg pertama... aku nak TAG...
  • Hubby Bay-Bee ku sendirik! hahahaha... aku sendiri teringin nak dengar version dari dia laks! huhuhu... jgn mareee Beeeeeeee........ *wink* *wink*
  • LidaSyah - sila ceritakan kisah anda & En. Hendra yerr..
  • Liea - sila kongsi dengan ku about your loves with Mr. Hubby you keh!
  • Purplelicious Love - sudilah kirenyer berkongsi dengan ku about ur love story with En. Shukri! :D
  • Awien (sorryy awien.. have to tag u again.. haha.. know U veryy bzz ... just take ur time keh! :D)


Oh yaaa... actually ade lagi fakta2 about us yg pada aku agak menarik tuk dikongsikan disini.... saja lar nak abadikannyer as my memories kann... but will make it in a different entry keh!


Really Luv U my Bay-Bee!!!


19 comments:

Suki Cida said...

ya Allah... sesak napas aku gelak tengok gambar nuar yang first tu... ke ko salah ambik gambar ni neena oiiii... hahaha jangan marah nuar...ampunnnnn

Second buat cida terdiam bila neena call dia AFTER one year??? sesungguhnya mmg ni di katakan jodo... tak suke, tak kose nak layan... nampak balik number tu terus ada kekuatan tuk call...

Yang lain gambar neena mmg vogue!!! ku suke baju tunang mu... ehem2 ada org nak pakai baju pink tuk tunang... rasa sesuai macam gitukan...

Buat version dua macammana boleh minat dengan nuar ni... plus ada soalan la... how is nuar eh? romentik ke slumber ke? kongsi2...
ku mmg suke nak jaga tepi kain org ni... hahahah

Suki Cida said...

oh lupa... i guess u take gud care of nuar's perut la... he look better sangat sekarang dr dulu... melonjang je... hahahaha

again! ampunnnn nuar

Nanthini said...

Kak neena the entry was tooo long....but i read everything....its really nice and iteresting.......but y didnt mention wat was your reaction after he proposed to u....hehehehe....

Deqna said...

ermm very the panjang...

aku ingat.. aku ingat masa kat uitm dulu korang jelah berkepit ke sana ke sini... mentang ada boipren tak pernah nak lekat kat rmh kan..

sob..sob.. masa tu aku dah break off...tu yg asik duk melekat kat rmh..

balik2 aku ngan lily jer kat rmh sewa tuh. ko sedaplah asyik makan luar jer ngan nuar kan..

tapi kiterang pun sebenarnya tumpang senang gak masa ko ngan nuar dulu.. senang nak bergerak kan.. nak gi mana jer pakwe ko yg tolong bawak kan kan...

tapi kan cam tak caya kan lepas setaun lost contact.. baru nak contact pastu terus menjadi pulak kan.. begitulah perjalanan yg direncanakan... wah ayat...

tapi aku bangga korang kenal lama pastu sampai jugak ke jinjang pelamin.. ai like... tentu ko dah paham benar dgn perangai dia kan..

aku pun, kalau couple ngan seseorang memang amik masa panjang sikit... cam ngan shah pun amik masa 5 tahun ko sbelum nak kawen.. baru ku kenal hati budi dia..

bila kenal2 lama ni of coz bf kita takde nak hide2 perangai sebenar dia kan....

apapun aku ucapkan korang teruskan kebahagiaan korang ni kan.. walaupun dah 4 tahun kan...


p/s: sori terpanjang... entry panjang harus komen pun panjang kan.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah....tiba2 cam nak fengsan lak..akkakakak..sis mentang2 la esok kta xleh posa...so leh la kita mengarang kisah cinta kta nyek..wakakakak...nanti kta buat yer...kita pun penah clash lama gila pas tue jmpa blik..terus kawan..wakkakakaka...tungggguuuuuu kisahnya nanti yer..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eh tertinggal lak..cantik la baju sanding sis kaler purple tue...sangat cantik menarik kaw memang da bommm gitu...

Awien Ghazi said...

ceeet... awien ingatkan dah selamat dari episod: about us...... scroll bawah?! aiyooooo :P

Mohd Rosli said...

suka aku tengok korang ni.. bercinta sakan.. jom buat love story.. aku offer ni cepat.. FOC jer sempena ramadan ni.. korang tengok contoh ni.. http://www.youtube.com/watch?v=abL70s7rgEs

NeenaAnuar said...

Suki Cida:
hahahhahaha.. sila gelak yer pn. cida!! sesungguhnyer ku tidak salah amik gambo!! itu lar dia en. anuar 10 tahun yg lepas! ahaks!!

yeahh.. seyes after a year bertemu semula... itu lar yg dinamakan jodoh kannn... :D

hehehe.. Thanks! baju pink tu masih lagi dlm simpanan ku.. entah biler lar nak pakai balik entah... hehehe.. tunggu anak cida buat cukur jambul lar kot... so, sila buat Pink Theme yer.. harus ku pakai baju tu! ahaks!!

Oh version dua dah pun keluar.. tapi ku terlupa nak menjawab soalan mu! anyway me jawab kat sini jer lar yer..

-Nuar tak der romantikkk memanjang.. romantik dia bertempat! tempatnyer kat mana.. hahahaha.. biar lar ku saja yg tahu! ahakss!!

- Nuar nak kata slumber sgt2 tu tak jugak lar... itu pun bertempat gak.. kalau ade geng yg ngam cam en. shah & en. zamani... terus2 jer dia boleh bertukar jadik slumber giler... hehehe...

Tak per.. u bukan jaga tepi kain org coz u tanyer me directly... so itu bukan lah menjaga tepi kain org but u wanna kenal me & nuar better rite? hehe.. anyway thanks!! :D

NeenaAnuar said...

Suki Cida:
hahaha.. now perot dia dah nak kene controol gak tu cida... if not nanti tang perott jer yg melongjang lak naik.. amacam?? harus aku larikksss... hehehe..

Nanthini:
hehehe..TQ! ohhh.. my reaction over the phone.. of course lar I say YES! I DO!! hahahaha.... and feel happy too! :D

NeenaAnuar said...

Deqna:
hahaha.. kannnn.. memang pun aku tiap2 malam keluarkann.. gie mana lagi kalau tak pauu si nuar tuk belanja aku makan malammm.... huhuhuhu...

yeahh.. aku ingat korang berdua lar yg selalu menunggu menangga kat umah tu kann... hehe.. sowieee frenn... :D

haaaaaa.. kannn.. berguna gak lar aku berkawan ngan nuar dulu... ade gak org transport kan kite sana sini kann... hehehe... "Thanks Yeah Bee!!"

ko tak percaya?? aku lagiikk tak percaya.. hahaha.. after 1 year beb! aku pun felikss camner leh jumpa balik.. but dah nama pun jodohhh kann... hehe...

ha'ah.. memang dah paham benarr dahh.... coz lama giler kan kawan.. harus lah kite dah leh tau kelebihan & kekurangan dia kannn... ko pun sama I guess! coz ngan shah pun ko kawan lama apa....

TQ so much fren for your prayyy... aku pun doakan kebahagian ko ngan shah jugak... aminnnnn..

p/s: tak per.. dont worry fren... aku suka... ko pun tau kan.. aku kan suka yg panjang2... ahaks!! :D

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
wahhh.. cam menarik gak tu cerita cinta u sis! so cepat2 lar buat yer.. tak sobar eden nak baca nie hah! :D

huhuhuhu... thanks Sis! Me pun suka bangat ngan baju purple tuu... :))


Awien:
heheheheeh.... Thanks for doing it yeah! so, ade lagi satu kannn u owe me! ahaks!!

Mohd Rosli:
Wahh.. Betol ker nie Lee??? Kiteorg Ok jerr.. ON jer bebila... so biler gamak2 nyer nak buat tuu Lee?? wahh... mentang2 lar free kann.. laju jer kann.. hehe.. tak lar.. kalau kene bayar pun tak per.. yg penting output menarik yer tak?? THanks Lee!! :D

Mohd Rosli said...

neena, ok nnt kita set time. kalau hari biasa korang kerja lak kan? patutla tengok gambar2 semua ada bokek2..huhuh rupanya dah tangkap d90.. beli tak ajak.. ok nextweek hari sabtu ok?

Superstar said...

aawww sweet!! lama jugak u all kawan kan.. unlike me.. cinta express, kawin pun ekspress. hehehehe..

Emmelly Hanafi said...

sy x bace lg entry nih...smua point dah de dlm kepala..huhu...penah dgr live dr mulut kak neena...keke...

mimie said...

nice n sweet sis..
x sangka kan after a year got strength to call back..nampak sgt jodoh tu kuat..hehe..tp kan,kurus betul abg nuar dedulu..adui..kalau kiter telanggar dier sure dier jatuh..huhu..(ampun abg nuar..hehe)
anyway,berkat anda menjaga dier,he looks better now..mudah2an jodoh berpanjangan kay..i pray 4 your happiness ..muahs!!!

-NiD's- said...

akak..comeinyaa sroti cinta akak.....alalalala...tapi kalakr betoi abgNuar time nieh..hadoilaa....spetmata dia bikin tak tahan.....kurus btol dia dl erk..
tp laa, dh ensem....heheheheh

wahhhh ....so cute u Olsss..

QasehnyaRania said...

salam...hehe..kelakor je baca kronology sis...=)
saya doakan kalian bahagia hingga akhir hayat... amin

I-am-Cheeky Kitty said...

Suka Suka Sukaaaaa sgt posting nih...Romantic, Sweet dan kelakar pun ada...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails