COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, January 2, 2009

Hellow..

Hello to all bloggers...

ni lar pertama kali aku buat my own blog.. nie pun sebab dek si deyna kawan aku yg suka blogg and aku suka facebook.. tapi tak per.. kawan nyer pasal.. aku create lar satu...

nie baru nak cuba2 .. hehehe.. nak tengok how does it come out!!! check it aisle!!!

8 comments:

Deqna said...

wah terkujat tgk member aku ni dah ada blog... cayalah! welcome to the blogger world...:) ok2 teruskan berbloging yer..

NeenaAnuar said...

hehee.. sama2 lar kat ko pun.. active2 kan lar kat facebook yer..

anyway, thanks for uploading gambar kat facebook.. aku buat comment.. ko tengok2 lar kat sana gak..

Deqna said...

aku bukak facebook tu pun sbb ko lah neena, kalau tidak takdelah..tapi mungkin tak sekerap aku bukak blog lah yer...

wey rajin2lah update blog ko nie yer..hehe

NeenaAnuar said...
This comment has been removed by the author.
NeenaAnuar said...

Yeee.. sama2 lar kite..

aku ko tak yah nak hint aku tuk tengok blog ko nie.. aku sendiri yg bukak.. so, ko pun bukak lar facebook tuh tanpa aku hint ko yek.. boleh?? heheheheh... :D

Mummy Zacky n Nuyeen said...

hai..neena ..wah dh ada blog yerrr..welkam..rerajin le jengah blog aku gak yer..ye la dgn blog je lah aku dapat tau perkembangan kengkawan aku..adiosss

NeenaAnuar said...

hi yani... hehe.. saja jek buat.. sebabkan si deyna nie haa.. aku bukannyer active sgt kat blog nie.. aku active kat facebook je... tapi si deyna punyer pasal.. aku bukak jugak lar setiap hari...

Shu Shinju said...

ini lah 1st entry kak neena yer..hehe..:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails