COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, March 31, 2011

Hadiah Berganda Buat Anje TEMAN


Helo semua...

Sebenarnyer Teman ternanti-nanti jugak Anje Teman nak citer pasal nie, tapi sampai hari nie tak jugak dia cerita.. takpe lah.. mungkin dia sedih sbb bile dpt yg baru... yg lama pulak menghilangkan diri.. Jadi dari terus bertangguh lah cerita nie, jadi disini biar lah Teman yg tolong ceritakan. Lagi pun Teman dah lama dah tak bersiaran kat ruangan nie..

Apa yg Teman nak cerita nie sebenarnyer?

DSC_0015 copy

Nilah hadiah yang Teman bagi masa Anniversary pada November 2010 yang lalu, lama kan cerita nie nak kuar macam movie pulak .... yelah Teman tunggu punyer tunggu punyer tungguuu.. tapi tak timbul2 lak cerita nie dari Anje Teman..  hehehe..

DSC_0020 copy

Alkisahnye, handbag nie Teman beli sebelum kejadian rompakan bersenjata yang menimpa Anje Teman tahun lepas... Emmm, macam tahu-tahu je beg yang lama tu merajuk pulak, dah takde rezekilah katakan...

Yang tu takpa lagi, disebabkan handbag kena rompak, maknanye ngan wallet pun hilang jugalah kan, so nak jadi cerita lagi ... Teman tershopinglah satu wallet baru untuk dihadiahkan kepada Anje Teman nie...

DSC_0010 copy

DSC_0017 copy

Masa nie memang kesian betol tengok Anje Teman, so Teman dah alang-alang bagi handbag, Teman belikan lah jugak wallet.. kira pakej la, tapi wallet tu beli selepas kejadian rompakan tu... Teman nak punjuk Anje Teman supaya dia tak fobia lagi dan nak gembirakan hati Anje Teman, so Teman belikan wallet tu sekali..

Waktu Teman nak belikan wallet tu.. memang Anje Teman cam tak nak je.. sbb dia cakap takot nanti hilang cam yg kene rompak tu... tapi Teman adalah ckp kat Anje Teman... bende tu subjektif... kalau nak hilang, benda kita simpan kat rumah pun boleh hilang kelalaian diri sendiri.... so tak yah tunggu nak kene rompak baru nak hilang.. and lagi satu bergantung pada rezeki kite jugak... takkan lah disebabkan faktor2 camgitu.. kite tak leh nak pakai @ beli apa yg kite suke... so apa2 pun kenalah tawakal, kalau tak sampai bila pun kita takut dengan keadaan, segalanye ketentuan Tuhan...

mmmmmm... sambil2 tu nak tanyer la.. ade sapa2 nak tolong suggest hadiah apa yg best utk Teman mintak kat Anje Teman bersempena hari kelahiran teman baru2 nie?  Teman dah mintak body camera baru dia tak kasik.. kalau Teman mintak bini baru dia kasik tak agak2? hehehehee...

.

10 comments:

Eri-chan said...

nuar..hang mintak bini baru? hang mmg nak kena....
tapi aku pun x dpt fikir apa yang patut mintak kat anje hang yang gojes gonjeng tu..
hihi...korg mmg sweet. dah tu je.

Shu Shinju said...

ahahaha..nak mampos mintak bini baru...lari x cukup tanah kang...hehehe...

en.teman..mintaklah...keta baru ka..rumah baru ke..hehehe...

Mimy Hamid said...

ko berani bini baru ke nuar....ko nak gegar gempita suara nyaring bini ko ke...hehehe...aku takuttttttt

InaAchik said...

hmmm... nuar ni mmg nak carik nahas tau!!! ko kena lazer ngan suara berapi si gonjeng baru tau!
mana ko nk dpt dah bini cam gonjeng tu... sanggup jatuh hati pada hang kebun! lariksssssssssssss~

Mama Gee said...

suweetnyaaaa...hehehee....

Liza Hashim said...

haha en.nuar oii.. memula baca cam syahdu jer.. tiba part last kelakar la pulak.. saya dh mcm org gila gelak sensorang depan pc.. ahahah.. ada bakat jadi pelawak gak en. nuar ni..

Aini said...

kak neena kajol dah cantek gojes nak bini baru wat pe... lari kak neena kang baru tau..huhu

MiYOKO SuKi said...

OMG!!!comellnye encik teman niii....

berani jugak nk mintak bini baru tuuu....tak sangka ye....hehehee

Are'Ja_(",) said...

hahha... nakal sunggoh incik nuar pd akak neena nie.. mintak bini baru lagik.. akak neena sila jgn kasik ;) akak neena yg terbaik lagi ter 'gojes' taw ;)
peace :)

mekchu said...

1st time la baca entry yg dikarang oleh en.teman.. cute2 gak ayat dia kan.. ololololo, comel jek... hehehehe... part last tu mmg patut kena pulassssssss....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails