COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, March 7, 2011

5th W.A. > 3rd Trip to Philea Resort & Spa @ Breakfast Yang...........


Tak best! hahaha... but seriously this is accordingly to our taste lah yerk!  Breakfast memang complimentary kat Philea Resort nie.. tapi 2 hari kiteorg breakfast... 2 hari pun makan tak de feel!  if were to compare with Hard Rock Hotel Penang... memang jauhh lagi bestttt breakfast kat Hard Rock laa...

DSC_0092 copy
perot kosong tak leh jalan kaki.. sbb nanti pengsan.. so better call buggy.. lepas makan baru leh start 'enjin' sendiri!  btw, kat side mirror buggy pun jadik couple gorjes gonjeng nie!

DSC_0096 copy
Breakfast @ Nusantara Restaurant!

DSC_0097 copy
Pastries section!

DSC_0099 copy
Dessert Section!

DSC_0108 copy
yg unik nya kat sini.. nasik lemak ker.. mee goreng ker... semuanyer di bungkus ngan daun pisang!  yg part tu memang best.. tapi part rasa cam kurenggg!

DSC_0109 copy
kalau dah bayar hotel mahal2.. make sure gie bantai makanan2 yg paling mahal!  disebabkan dia tak serve ikan kerapu mahupun lobster.. waimaa aku bedal lah kekacang yg mahal nie hah! 

10 comments:

wahida said...

la...x sedap ke? hotel dah best, tapi tang food hampeh lak...

apa pun, hotel mmg nice!!

Dee said...

tmpt mkn cantik..tp bila food x sedap...potong..potong..huhuhu..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hurm..holiday2 yerpppp...makanan xsedap kerr?? aiseyy...potong tol rrr..tp hotel mmg menarikkk!!


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Eri-chan said...

aku kalau dah bayar mahal2 ni tapi food tak sedap aku tension.

mekchu said...

potong la pulak.. tmpt dah cantik2, part makan kurenggg pulak ye.. neway, love when u used the word 'waimaa'.. tak jumpa kat mana2 blog lain.. :)

NeenaAnuar said...

wahida:
yeeaa tu lah pasal.. tapi nie pada citerasa me lahh.. org lain maybe sedap kot.. huhu...

NeenaAnuar said...

Dee:
betoi2.. tapi sib baik lah b/fast jerk. biler makan malam dpt makan yg best2 kat luar.. hehehhe...

NeenaAnuar said...

WEIYDAWEINGWAFFA:
ha'ah.. memang betoi ptong stim! hahaha...

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
of cozz lah beb.. aku pun tension gakk.. tapi nak wat camnoo.. dah camgitu kekdahnyer.. so pendek kata diaorg kene tukar cheff lorrrr... huhuhuuu....

NeenaAnuar said...

mekchu:
haa tu lah tuu.. tension jerk bile nak makan b/fast.. tapi tak pe la.. malam dpt makan asam pedas bestt.. terubat hati yg parah di pagi hari... hehhee

eh ye ker? so kire my trademark la yekk.. waimaaaaaaaaaa kannn.. hahaha.. thanks dear! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails