COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, March 9, 2011

Contest : Begins at 20,30,40 dan ikut mana korang sukalah..


Sekarang nie sesungguhnya musim Contest / GA & jugak TAG!  So biler dah kene TAG.. waaaiiiiimaaa (mesti mekchu suke perkataan tu! hahaha) haruss lah aku menglangsaikan nyer selagi teringat dan termampuu.....

Ok.. kali nie aku kene TAG oleh dua org si cantik manis.. Sorang nie MAMA VOGUEGEDEVASS & sorang lagi si CIK ADIK MANIS ini... Contest yg dianjur kan oleh akak yg diberi gelaran RATU KEBAYA ini cam agak lain dari yg lain.. dia dpt ilham dari seorang UNCLE blogger sorang nie.. korang terjah lah blog dia.. memang sempoii gilerr... unikkk sangat pada aku.. caption gambar yg dibubuh... sangat bersesuaian dan sometimes boleh jadik kelakar jugak! to me he's really creative! hehehe..

Alrite.. as for da title of da contest... eerrrmmm... aku rasa my life begins at 30's kott.... coz before 30's aku lebih banyak gonjenggg dari gorjes!! now dah masuk 30's makin gorjesss lak rasanya! ngagagagaga... jgn fengsaaannn naaa baca statement si gorjes gonjeng nieeeee.... :p

Ok.. dah jom-jom tengok syarat2 penyertaan!


1) Copy header ni ye dan lekatkan di N3 korang
2) Nak Follow pun boleh, tak Follow pun boleh
3) Masukkan Blog aku ni ke bloglist korang.. untuk memudahkan pada yang menyertai Contest ni.. kalau korang tak nak masukkan pun aku tak paksa.
4) Buat n3 dan tepek gambar yang korang berkenan (diri sendiri ye) dan beri sedikit kesimpulan cerita disebalik gambar korang, sila tinggalkan link korang di ruangan comment
5) Pemenang berdasarkan pada Cabutan bertuah (kira Lucky Draw la).
6) Tag seberapa banyak rakan yang korang sayang
7) Tarikh mula penyertaan 2 February 2011 dan tarikh berakhir 15 March 2011
8) Pemenang akan diumumkan pada 31 March 2011

"Please do not stare at ME because I know that I'm Sexier Than You! :p"
Ok.. disebabkan saya sayanggggggggggg semua followers2 blog saya niee... so saya nak TAG anda semua.. so sapa2 yg lom joint tuu.. jom joint ramai2 kehh! :)

10 comments:

-oP_ida- said...

terpegunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
chantiknyaaa...
lirikan mata kamu bisa mengOda jiwa raga....

yawwwwwww

rATu kEBaYA said...

Neena....

memang terbaiklah gambar ni... menepati betullah... suka yang hot kat belakang tu...

ok akak dah update.... TQ

NeenaAnuar said...

oP_ida:
hahaha.. yeaa.. lirikan mata dibelakang akak gonjeng tu memang tak menahan! heeehehe..

NeenaAnuar said...

rATu kEBaYA:
hehehe.. ok kak... thanks! ;)

mizzura said...

alamak terpandang belakang lah instead of akak..hehehhee...kan dah cakap gambar akak lawa2..untung ada en teman yang pandai snap & pn isteri yang pandai posing...sampai ratu kebaya dah bagi hint kemenangan nih..good luck sis!

-oP_ida- said...

takmOo hat belakang tuh......

nak hat DEPAN nie..........

serius CHEQ tergoda....mata dia BULAT-BULAT...comei skaLi............

NeenaAnuar said...

mizzura:
haha... thanks dear.. ala... tak tentu menang pun lagi.. sbb concept tu nanti berdasarkan cabutan bertuah... so kaalu akak bertuah.. insyallah akak memang la... if not takpe.. no worries.. joint pun sbb kene tag and kebetulan ade gambar yg sesuai... :D

NeenaAnuar said...

oP_ida:
hahhaaa.. mata nida lagi comell laa.. lagi bolat2 cam sofea.. btw thanks dear! :D

Just Call Me Bitt said...

Wowwwwwwwwwwwwww ahahhahahha

Ann Ishak said...

lepas sudah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails