COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, March 23, 2011

Meraikan Hari Bahgia Chenta Zetty & Pasangannya...


Korang ingat lagi tak pada si cantik manis yg menghadiahkan dress merah menyala yg sangat gorjess kat aku hari tu?

Haa.. weekend baru nie aku attend majlis resepsi perkahwinan dia kat Putrajaya!

DSC_0002 copy
Sampai2 jerk dah ade org mintak autograph! hahaha.. Best lah eekk org skg kawin.. siap ade guess book lagi! at least kite tahu sapa2 yg dtg wedding kite kan!

DSC_0142 copy
menelek gamba2 pengantin di meja autograph!

DSC_0010 copy
eh macam kenal & familiar lah ngan bebudak 2 org nie?

DSC_0007 copy
Oh yaaa!!!! kite penah berjumpa di Penang dulu kan?? hahahahahaa....
Ok.. actually adik2 blogger ku dari Penang nie pun mendapat jemputan dari pasangan pengantin...  Itupun tak semua yg dpt turun.. Shu & Titin jerk yg available tuk terjah KL over the weekend hari tu.. Since aku pun nie first time nak bertentang mata ngan si Zetty.. biler dah ade adik2 ku nie tak lah rasa janggal sangat bile berada di dewan persandingan tu.. at least ade lah teman2 yg kenal & nak borak-borak kannnn... :D

DSC_0137 copy
aku sampai2.. pengantin dah siap bersanding dah.. diaorg tengah dok posing2 atas pelamin nan indah itu!

DSC_0079 copy
aku rasa nie keluarga besar Zetty!

DSC_0014 copy
since pengantin pun dok sibuk posing2 & beramas mesra ngan para tetamu.. baik aku makan dulu.. bebudak penang dah makan dah.. diaorg sampai awal.. we both yg terlewat tiba sbb jalan jammmss menggila kat MRR2!

DSC_0016 copy
dlm pada aku nak makan.. ternampak pasangan pengantin dah berada di area meja makan we ollzz.. so apa lagi.. terus kiteorg grab diaorg utk gedikss together2... eh btw, nape Zetty cam menarikk jerk hubby dia tu? ampunn zettyy.. I tak perasan yg I TERRrrrrrdekat lak ngan si Sharo!  don't worry.. Sharo tak pegang pun tangan I... hahaha.. :p

DSC_0017 copy
Gorjesssssss gilerr ko Zetty ooiii.. suke ahkak gorjes gonjeng tengok baju ko tau! seyesss lawaaaa seehhh!! eh.. Zetty nie peminat colour merah yek?  tengok dress wedding you nie.. teringat kat dress yg you bagi kat I tu taw! hahaha.. but seriously you really look good in red dear!!

DSC_0024 copy
Then pengantin dah naik ataih pelamin balik! so kesempatan diguna pakai sepenuhnya utk gediks2 ngan diaorg atas pelamin yg kebabomm jugak tu!

DSC_0030 copy
apabila geng blogger senggal naik ke pentas....

DSC_0033 copy
beginilah jadiknyer...

DSC_0042 copy
tapi ade masa terasa cam kene coverr line jugak! kata dah pakai gorjes2 kann..

DSC_0071 copy
tapi kiteorg tak leh tahan lah kesenggalan kiteorg... rasa cam nakkkk 'godaaa' si sharoo nie sikit!  Owh Zetty sudah jeling!!

DSC_0072 copy
haha! tak tahan!! luv this candid shot!

DSC_0074 copy
and this shot too! thanks perantin coz being sooo sporting!!!

DSC_0114 copy
Ok... bergambar ngan pengantin dah.. now masa utk chit chat chit chat lak!

DSC_0116 copy
melepaskan rindu to each other!  last berjumpa pada bulan November tahun lalu!  *windu pada adik2 ku yg lain di penang jugak! kalau lah semua ade turun sekali on that day.. pasti lebih meriahhhh!!*


DSC_0118 copy
Ok.. first makan kite dah buat... second kite bergambar ngan pengantin pun dah buat.. so apa yg belum kite buat?
Will continue in next entry! heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... :p



34 comments:

♥ciK-t0ge ♥ said...

dear sis..
huhu jeluznye...\

huhuhu.. meh jmpa! hehehe

Shu Shinju said...

waaaaaaa....terbaek semua gambar...suke giler...:)

Ogy said...

lawaa dan simple baju zety....sis dpt jemputan tapi tak dpt pergi sbb balik kpg...kalo sis gi dpt jumpa puan neena ni dan tumpang gedik2 kat kamera lawooo.....hehe

lawaa sgt baju neena...

MiYOKO SuKi said...

phewitttt...suka sgt2 jmpa ahkak...

as usual, ahkak mmg GOJES..cntik bangat....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pengantin tue memang super cun kan....

yana2605 said...

alarrr kak..sy dh agak dh akak mesti gie..ader gak carik2 akak kat situ tp tak perasan lak...emmm akak sampai kul baper erk...serius nak sgt jumpa kak neena...huhuhuhuh

mrs chenta said...

ahahhahaha tenkiu sista!!! kamu nak tau sesuatu x??? kamu lagi super duper cantik dari yang kiter tengok dari gambar.. omg.. i love ur hair, i love ur skin, i lov ur eyes, i love ur voice i love everything bout u!!!! love u!!

InaAchik said...

wahhhhhhhhh kemain semua... melawa ngalahkan pengantin kekdahnya tau!!!

-oP_ida- said...

bestnyaaa.....

sume chantik.....

lady XOXO said...

kak neena.. cantek baju.. ehehhe

wahhhh saper gadis2 dalam tu akak.. cam kenai jer.. ekekk lawa2 aih lepa semua..

wedding nice erk.. pengantin so HOT N HENSEM erk.. ekekke.. in red.. so ouchhhhhhh

continue lagi erk.. wina nk baca.. ekekke

miSsMawar... said...

hi neena,

slalu jadi silent reader but hari ni nk tulis gak.. i like ur baju kurung.. sumpah cantik! hehe... anyway salam perkenalan! ;)

bonda dadif aka akish said...

ehehheh...mmg cunsss & sporting perantin itu...

=)

risa said...

gambo semua cantik2..ahkak sukeeeee

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhhh memang cantik betul la pengantin ngan baju merah tu...sesungguhnya berseri seri.
baju kurung neena pun cantikkk, mmg serius sebijik cam kajool. akak suke

Rinna said...

Cantik gambar candid tuh.. :)

sW33tdARLiNG said...

mmg gorjes pengantin.. naik seri betul...

Kaseh said...

gamba yg dicapture cantiks la..serta moment tu kena sgt2.. terserlah keceriaan korang... pengantin mmg gojes..berani dia pakai baju merah,..lawa sangats

NeenaAnuar said...

ciK-t0ge:
jom2.. bile & kat mana? :D

NeenaAnuar said...

Shu:
hehehehe... TQ dear!! nanti kalau nak sila amik yer.. jgn segan2 taw! :D

NeenaAnuar said...

Ogy:
owh dpt jemputan gak yer.. tu lah sayang kan.. kalau tak leh kite berkenal-kenalan di dunia reality pulak! takpe.. maybe next time! :D

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
hoyehh!! akak pun sokak dpt jumpa & berjimba ngan kamo2 semua.. hihi.. TQ dear!! maluu laa.. dah merah2 pipi ni taw! :p

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
betoi2.. dia memang cun melecun! :D

NeenaAnuar said...

yana:
oh ye ker? akak sampai around 2 lebeyy.. waktu tu Zetty dah abis bersanding & potong kek dah rasanyer.. takpe lah.. takde rezeki kite nak berjumpaan.. next time kehh! :D

NeenaAnuar said...

mrs chenta:
aiyoyoyoyoyooooo... I memang cair abiss nie ngan your compliments dear!! hahaa.. adoii.. jgn camgini.. terharuu okkk!!! alaa.. I biasa2 jerk taww... you lagi gorjes! suke your sexy eyes & skin.. putih gebuu.. comeyy sangat2.. cantekk! untung sharo dpt you okk! haha..

btw tQ darling for everything! makan sedap.. really enjoy to be at your reception that day! kalau ade rezeki nanti kite jumpa lagi yer! ;D

NeenaAnuar said...

InaAchik:
alaaa ngekkkkkkkk.. ko macam tak paham2 ngan kiteorg nie kan.. kalau ko ade confirm ko pun lebih 2 kaki dari kiteorg kan??? ngagaggaaa... :p

NeenaAnuar said...

oP_ida:
sayang nida takdak! takpe.. nanti ade rejeki di lain hari kite berjumpaan ok! TQ lalingg! *hugs*

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hehe.. TQ sweetie!! memang cunnss pasangan pengantin tu kan! :D

NeenaAnuar said...

miSsMawar:
hi sista! salam perkenalan and TQ so much coz sudi being 1 of my blog readers yeh!

hehee.. owh my baju kurung tuu.. Thank you very much yea! :D

NeenaAnuar said...

bonda dadif:
hihi.. thanks! yea.. they all very sporting abiss! :D

NeenaAnuar said...

risa:
TQ kakokk!! muaahss!! :D

NeenaAnuar said...

MAMASYAZA:
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. makin merah jambuu laaa pipi saya nie kak! hahaha.. TQ sooo muchh yeah sista! muahss!!

NeenaAnuar said...

Rinna:
hehee.. TQ sis! :D

NeenaAnuar said...

sW33tdARLiNG:
betoi2.. setuju!! :D

NeenaAnuar said...

Kaseh:
hehehe.. TQ beb! memang pun.. aku pun terujaa sgt tengok dia pakai merah... memang sesuaii betoi ngan dia! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails